Korkuyorum yasayan var mi yardım edin ...

Butterfly yagmur

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2019
253
203
53
26
Merhaba hanımlar
Kolumun altında bir kitle var şişlik bu kolumun agrimasina ve gogusumun agrimasina sebep oluyor . Dokununca çok canim yanıyor okudum internette meme kanseri vs bir sürü sey allak bullak oldum. Korkuyorum randevu aldım ama yine de uykularım bölündü. Bileniniz var mı lütfen yardımcı olun ..

Evet
Bana olmuştu
Ben sıkmıştım gitti bir şey olmadı sonra
Bazen çok boş sebepten, yağ bezesinden falan olabiliyor
En kötüsünü getirmeyin aklınıza
Tabii gidin yine içiniz rahatlasın da

Dönem dönem hormonal olarak bazı kitleler oluşur ve kaybolur diye biliyorum ben.
İnşallah öyle bir şeydir sizinki de.

Burdan bilmemiz mumkun degilki guzelim.InsAllah onemli bir seyin yoktur.Ihmal etme hemen doktora gorun.Uykularin bolunmesin dua et dinlen.

Evet
Bana olmuştu
Ben sıkmıştım gitti bir şey olmadı sonra
Bazen çok boş sebepten, yağ bezesinden falan olabiliyor
En kötüsünü getirmeyin aklınıza
Tabii gidin yine içiniz rahatlasın da
3 sene kadardır şişlik var ama şu 2 haftadır canımı yakmaya başladı o yüzden korktum

Burdan bir bak istersen.

Teşekkür ederim bakıyorum hemen

Agri yapan seyler genellikle kotu huylu degillerdir
Bir de 3 yildir varmis zaten enfeksiyona cevirmisyur muhtemelen kol hareketlrrini kisitliyorsa. Ama tabi ki doktora gidin kontrol olun. Zaten 35 yasina kadar yilda 1 kez 35 yasindan sonra 6 ayda bor kontrollerinizi aksatmamiz gerekiyor.

Icimi rahatlattiniz sagolun

Hemen akliniza kötü sey getirmeyin.
Randevu da almissiniz hayirlisiyla iyi sonucar alirsiniz insallah.
Koltuk altinda lenf bezleri sis olabiliyor veya kötü sivi olmayan kistler olabiliyor.
Adetiniz yakinsa hatta o kitleye cokta aldiris etmeyin, kafaniza takmayin ama randevuyu yinede ihmal etmeyin.

Çok teşekkürler sagolun

ben universite zamnlarinda sol gogusmde boyle once. bezelye kadar bisey fark ettim bir kac ay sinra kocaman portakal kadar oldu. zatrn anne kimseye bise diyemiyorm korkmasin diye gogsum cok agriyorfu ve annem bir gun fark etti elimden tutup doktora gotrdi doktor cok acil iki gun sonra ameliyat dedi hemen ameliyat oldun apar topar neyseki iyi huylu cikti annem oldu bitti eridi meme kanseri sandi ama stersten oluyormus. suan kpderimin kolunda dedigin sekilde yag bezesi var. adam yillardir cekiyor. benimde tukuruk bezlerimde var yillardir yasiyorm. genede hekime git derim

Geçmiş olsun teşekkür ederim sagolun

Geçmiş olsun teşekkür ederim sagolun
rica edrim eger agriyorsa korkma yanliz benim ki cok sinsi bir sekilde buyudu. on zamnlarda buyuklukten agriyordu ameliyat olurken. lokal anezstesi oldum. doktor kesik atti hic unutmuyorum. ucu sivilce gibi sivilce gibi ses cikardi portakal kadr vardi ama neyseki temiz cik steres yapmayin. herseyin tedavisi var

Allah razı olsun çok teşekkürler

Muhtemelen çıbandır. Ben de sürekli yaşıyorum bu durumu. Önce kitle halinde elime değiyor ama daha sonra ağrı, sızı başlıyor. O patlayana kadar, içindeki iltihap gelene kadar bu ağrı devam edecektir. Siz yinede doktora görünün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…