Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
yarın dr dan randevu aldım ve çok korkuyorm en son adet 2 aralıkt olmuştum aralığın son günlerinde gebelik testi aldım evde yaptm ve sonuç pozitifti nasıl sevindik evde bir bayram havası oluşmuştu resmen çocuk isteyip istemediğinden tam emin olmadığım kocam bile nasıl havalara uçtu anlatamam o gece nasıl huzurla uyumuştuk..yarısı gün dr dan ranevu aldık eşimle beraber gittik ultrasonla baktı ve birşey yok aslı hanım dedi ama embriyo çok küçük olur bu günlerde belki gözükmeyebilir dedi ve benden kan testi istedi sonucu 1 saat bekldikten sonra sonuç negatif(-----)nasıl yıkıldığımı anlatamam o an resmen herşey bitti gibi hissettim...o günden sonra şubat 1e kadarda adet görmedim tekrar yani 2 ay gibi bir süre daha regl olmadım..gene gebelik testleri ka testleri bu zaman zarf içinde ve sonuç gen negatifşimdi sebebini öğrenme için yarın başka bir dr dan randevu aldım ve inanılmaz dercde kötü şeyler duymaktan korkuyorum..benzer urum yaşayan kızlar vasa bana akıl verin ne olur yarına kadar......