- 15 Ocak 2017
- 140
- 206
- 33
Canım korkma sakın.. Ağrıması normal.. Gerekli aşılarını zaten vurdurmuşsun. Ve bu saate kadar belli ederdi kendini eğer öyle bi durum olsaydı.. Aşı kartını 5 sene saklamak zorundasın. Ki herhangi bi tatsızlık olduğunda aşılarının tamamlanmış olduğunu göstermek için. Benim şuan yaşamam mucize o halde :)) Hergün kaç kedi tarafından bildiğin diş izi olan yerde delik açılmış halde ısırılıyorum pençiği tırmığı hiiç saymıyorum bile.. Gerekli aşılarımı oluyorum onun dışında her kedi tırmıgında kuduza gitmiyorum. Ayy bana da hayır gelmek zorundasınız der hastane ben imza veririm istemiyorum kendi isteğimle gelmiyorum diye. Düşün ki o kadar korkuyolar sorumluluk almaktan. Hatta hemşire biz bunu artık ömür billah saklarız Allah korısun sana bi şey olursa ailene verecek hesabımız olsun demişti. Bir de kaç kere aradılar beni iyi misiniz diye. Yani senin aşıların tam. Kaç gün geçmiş.. Mümkünn değil.. Onca senelik kedi geçmişim var korkma canım git bi psikologla seanslık 1 kerelik görüş. Korkularımı atmak istiyorum de. Acaba altında yatan başka bi rahatsızlığım olabilir mi bu olay onu mu tetikledi? Hani bu panik atak olabilir, sosyo fobik bi insansındır mesela ve hayat gayesinden farkına bile varmamışsındır. Mutlaka git belki altında yatan bulgunun sebebini öğrenmene vesile olacak bu olay da. İnşaallah en kısa sürede toparlarsın kendini. Hayat kuduz muyum deli miyim paranoyalarıyla geçecek gibi değil çünki.