• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Korkuyorum, yardım edin

Canım korkma sakın.. Ağrıması normal.. Gerekli aşılarını zaten vurdurmuşsun. Ve bu saate kadar belli ederdi kendini eğer öyle bi durum olsaydı.. Aşı kartını 5 sene saklamak zorundasın. Ki herhangi bi tatsızlık olduğunda aşılarının tamamlanmış olduğunu göstermek için. Benim şuan yaşamam mucize o halde :)) Hergün kaç kedi tarafından bildiğin diş izi olan yerde delik açılmış halde ısırılıyorum pençiği tırmığı hiiç saymıyorum bile.. Gerekli aşılarımı oluyorum onun dışında her kedi tırmıgında kuduza gitmiyorum. Ayy bana da hayır gelmek zorundasınız der hastane ben imza veririm istemiyorum kendi isteğimle gelmiyorum diye. Düşün ki o kadar korkuyolar sorumluluk almaktan. Hatta hemşire biz bunu artık ömür billah saklarız Allah korısun sana bi şey olursa ailene verecek hesabımız olsun demişti. Bir de kaç kere aradılar beni iyi misiniz diye. Yani senin aşıların tam. Kaç gün geçmiş.. Mümkünn değil.. Onca senelik kedi geçmişim var korkma canım git bi psikologla seanslık 1 kerelik görüş. Korkularımı atmak istiyorum de. Acaba altında yatan başka bi rahatsızlığım olabilir mi bu olay onu mu tetikledi? Hani bu panik atak olabilir, sosyo fobik bi insansındır mesela ve hayat gayesinden farkına bile varmamışsındır. Mutlaka git belki altında yatan bulgunun sebebini öğrenmene vesile olacak bu olay da. İnşaallah en kısa sürede toparlarsın kendini. Hayat kuduz muyum deli miyim paranoyalarıyla geçecek gibi değil çünki.

Kuduzun inkubasyon yani kulucka suresi 1 ay veya 60 gun arasinda değişiyor dediğiniz gibi kasilma tükürük artmasi ilk belirtiler değil üstelik aşılarınızı da yaptirmişsiniz kediyi daha sonra gördünüz mu çünkü hayvanda kuduz var ise 10 gun icerisinde ölmüş oluyor. Biz çoğu hastaya hayvani takip edin 10 gun bisey olmadiysa eger 3. Dozdan sonra aşı yapmıyoruz.
Belirtiler arasinda ilk görülen ışıga hassasiyet olur cunku sinir sistemi viruslerinden kuduz virüsü sinir sistemi belirtileri gosteriyor sizde kuduz oldugunu zannetmiyorum. Sudan korkma daha sonra saldirganlik kasilma ve tükrük olaylari olur. Psikolojinizi rahatlatin yani elimize her batan metalde yada bıçak kesiğinde tetanoz olmadigimiz gibi her hayvandan da kuduz kapmayiz.

Kediyi takip etmem mümkün değildi. Belirttim bunu. O an aklıma kuduz ihtimali gelmiş olsaydı zaten kediyi alır bir veterinere götürürdüm. 10 gün gözlem altında olurdu. Ama benim hiç aklıma bile gelmeyen şeyi babam soktu aklıma. Kendince de doğru yaptı gerçi. Çünkü ben ilk '' amann ne olacak alt tarafı bir kedi tırmalaması ne yapabilir ki?'' modundaydım. Babam ne zaman kuduz dedi ben ne zaman kuduz hastalığını araştırdım o zaman kafama dank etti. 3 gün geçmesine rağmen gittim aşı oldum. Ben şu an babam sesini yükselttiğinde falan rahatsız oluyorum. Ve sinir geliyor bana bağırıyorum adama sesinin volümünü ayarla diye. Bir de babamı kardeşimi falan kendimden uzakta tutmaya çalışıyorum. İstemsiz oluyor. Babam koluma dokunuyor mesela ben geri kaçıyorum. Öpmek istiyor, yaklaştırmıyorum. Öyle sinir bozucu bir durumdayım yani.

Canım korkma sakın.. Ağrıması normal.. Gerekli aşılarını zaten vurdurmuşsun. Ve bu saate kadar belli ederdi kendini eğer öyle bi durum olsaydı.. Aşı kartını 5 sene saklamak zorundasın. Ki herhangi bi tatsızlık olduğunda aşılarının tamamlanmış olduğunu göstermek için. Benim şuan yaşamam mucize o halde :)) Hergün kaç kedi tarafından bildiğin diş izi olan yerde delik açılmış halde ısırılıyorum pençiği tırmığı hiiç saymıyorum bile.. Gerekli aşılarımı oluyorum onun dışında her kedi tırmıgında kuduza gitmiyorum. Ayy bana da hayır gelmek zorundasınız der hastane ben imza veririm istemiyorum kendi isteğimle gelmiyorum diye. Düşün ki o kadar korkuyolar sorumluluk almaktan. Hatta hemşire biz bunu artık ömür billah saklarız Allah korısun sana bi şey olursa ailene verecek hesabımız olsun demişti. Bir de kaç kere aradılar beni iyi misiniz diye. Yani senin aşıların tam. Kaç gün geçmiş.. Mümkünn değil.. Onca senelik kedi geçmişim var korkma canım git bi psikologla seanslık 1 kerelik görüş. Korkularımı atmak istiyorum de. Acaba altında yatan başka bi rahatsızlığım olabilir mi bu olay onu mu tetikledi? Hani bu panik atak olabilir, sosyo fobik bi insansındır mesela ve hayat gayesinden farkına bile varmamışsındır. Mutlaka git belki altında yatan bulgunun sebebini öğrenmene vesile olacak bu olay da. İnşaallah en kısa sürede toparlarsın kendini. Hayat kuduz muyum deli miyim paranoyalarıyla geçecek gibi değil çünki.

Aşılarımı vuran hemşire de söyledi bunu bana. Bu aşıların koruyuculuğu var. Korkmana gerek yok diye. Son aşımı vurulmaya gittiğimde hala panik olduğumu fark edince zaten babama kızınızı bir psikiyatriste götürseniz çok iyi olur. Kuvvetle muhtemel panik atak rahatsızlığı var. Bu kadar küçük bir olayda bu hale geliyorsa, ileride çok daha büyük problem yaşar demişti. Ama bir türlü gitmek kısmet olmadı. İş yerimden izin alamadım falan. Evet ailem hayatı zehir ettin kendine diyorlar. Bir yıl, iki yıl sonra keşke bu kadar eziyet etmeseydim kendime 2-3 ayımı mahvettim hayatımdan diyeceksin diyorlar. Ben de öyle olmasını umut ediyorum. Bir şey çıkmasın da ben hayatımdan giden 2-3 aya üzüleyim o dert değil. Çok teşekkürler.

bundan 5 gün önce dışarıda açık bir alanda otururken birden kalbim sıkıştı ve nefes alamamaya başladım. Sık sık derin derin nefes almaya çalıştım ve titremem oldu. Bu panik atak mıdır sizce? Yani panik ataksa söylenen her şeyi reddediyor ve kendimi kuduz olacağıma mı ikna etmeye çalışıyorum sizce?

Yani bilemem tabi ki ama söyledigin gibiyse panik atak olma ihtimalin cok yüksek. Bende bir dönem panik atak hastasiydim ordan biliyorum. Nörolog ve psikologa gitsen. Panik atagin zaten belli basli belirtileri ben kalp hastasiyim, ölecegim vs gibi aslinda fizyolojik olarak olmayan seylerin varmis gibi yasanmasidir

Üniversite hastanesinde de sordukları ilk şey o olmuştu. Sudan korkuyor musun, ışıktan sesten havadan rahatsız oluyor musun diye. Şu an için su içebiliyorum. Ama onun dışında sürekli uykum var. Ara sıra ağrıdan inlemelerim oluyor. Oturduğum yerde ileri geri gidip geliyorum akıl hastasıymışım gibi. Nefes alamıyorum bazen. Birde evden dışarı hatta odamdan dışarı bile çıkmak istemiyorum. Sabahları işe gelmek işkence oluyor. Sanki evden çıkınca bir şey olacakmış gibi geliyor. Yalnız çalışıyorum iş yerinde. Bir şey olsa kimseye ulaşamam diye düşünüp panik oluyorum. Hayatımın akışını çok etkiliyor yani bu durum.

evet sudan korkmak bogaz agrısı oldugu için kaynaklanıyo yutkunamıyor ya o yuzden su ıcmeyi red ediyor tukurukde dahıl dısarı akıyor o agız köpürmesi dedikleri o yani tukurugu bile yutamıyor hasta olan kişi canm onun dısında ruhsal gibi duruyor problemlerin gercekten ciddi hastalık doktor suphelense zaten suan bı odada karantina altına alınırdın tum aılen kontrolden gecerdi canını sıkma bence ıcın rahat olması lazım doktor bıseyın yok dedıyse.

Aşılarımı vuran hemşire de söyledi bunu bana. Bu aşıların koruyuculuğu var. Korkmana gerek yok diye. Son aşımı vurulmaya gittiğimde hala panik olduğumu fark edince zaten babama kızınızı bir psikiyatriste götürseniz çok iyi olur. Kuvvetle muhtemel panik atak rahatsızlığı var. Bu kadar küçük bir olayda bu hale geliyorsa, ileride çok daha büyük problem yaşar demişti. Ama bir türlü gitmek kısmet olmadı. İş yerimden izin alamadım falan. Evet ailem hayatı zehir ettin kendine diyorlar. Bir yıl, iki yıl sonra keşke bu kadar eziyet etmeseydim kendime 2-3 ayımı mahvettim hayatımdan diyeceksin diyorlar. Ben de öyle olmasını umut ediyorum. Bir şey çıkmasın da ben hayatımdan giden 2-3 aya üzüleyim o dert değil. Çok teşekkürler.
Ya yazık değil mi 2-3 ayına da?? Bak kazalar belalar hastalıklar biz insanoğlu için.. Başımıza gelir üzülürüz çare ararız.. Ama sebebini bilmediğin ve kendi kafanda büyüttüğün olmayan bi şeyin sıkıntısı neden hayatımdan 2 ayımı 3 ayımı çalsın.. 10 dakikasını çalmasın ya.. Elle tutulur öyle çok sıkıntılar yaşıyoruz ki zaten hepimiz ulan bi akıl sağlığımız var şükür dediğimiz onu da kaybetmeyelim.. Bence hiçç bir şeyin yokk.. Panik atak hemen hemen herkese konulan bi teşhis. Diş doktoru koydu bana bu tanıyı. Dişi çekerken doktorun kolunu tuttum diye sende panik atak var dedi yoo dedim. Ama evham varmış evet. Hatta doktor ben evhamlı insanlara daha çok güvenirim. Daha güçlülerdir aslında daha sağlamcıdırlar dedi. Kendilerini kötüye hazırlarlar ve hayal kırıklığı yaşamazlar dedi. Bi yerde ne kadar mantıklı dimi söyledikleri?? O yüzden önemli olan ilerlemiş geç kalınmış bi hastalığın olmaması.. Dilerim yoktur.. Hani bi şeyim var mı yok mu diye düşünmekten vazgeçsen bi süre kendine yoo gayet iyiyim telkini versen.. İnan bilinçaltı da bu mesajı alacak.. Seda Akgül bi kaza sonucu yüz kemiğini kırmıştı ve yüz alçıya alınmıyo biliyosun. Evde bi kaç gün inleye inleye yattıktan sonra işine başlamıştı. O dönemlerde haber spikeri arkadaşları falan nasıl bu halde geldin dediklerinde hiç değilse oyalanayım ağrılarımı unutayım diyomuş. Makyaj yapıp işe gittikçe ya sen harika güçlü kadınsın cümlelerini duydukça evet ya güçlüyüm tabi çok şükğr bu da geçecek diye teselli etmiş kendini. Hani bunun gibi bir sürü örnek verebilirim. Belki yatsa ağrılarından ağlasa daha geç iyileşecekti yüzü.. İlaçla değil akılla uyut bilinçaltını..

İnanın dediğinizi yapıyorum. Kafam dağılsın diye kitap okumaya başlıyorum baş ağrımdan odaklanamıyorum. Arkadaşlarımla dışarı çıkıyorum iki gülüp eğleniyoruz ardından elim ayağım titremeye başlıyor. Ağlama nöbeti geliyor. Çalışıyorum iş yapıyorum odaklanıyorum ama bırakıp eve gidesim geliyor. Galiba bir miktar da depresyon gibimsi bir şey oldu durumum. Bilmiyorum. Benim bünyem aşırı zayıf. Yani ben buluttan nem kapan bir insanım. Sabah bir soğuk yiyeyim akşamına yatağa düşüyorum. Hani kendime bunu da kabullendirmeye çalışıyorum. Bak senin bağışıklığın zayıf, bünyen zayıf bu kadar dayanamazdın çıkardı mutlaka birkaç güne diyorum. Ama olmuyor işte. O kuşku var ya ne dersem diyeyim geçmiyor. En iyisi dediğiniz gibi bir doktora gitmek ama hangisine güvenebilirim onu da bilemiyorum açıkçası. Teşekkürler.
bu tedirginlik havadan nem kapma olayları ilerde daha kötü piskolojik sorunlara yol açar siz üzerine gidin bunun hiç olmadı dakka tutun bi korkumu yaşadınız 20 dakika tutun 20 dakikanın sonunda birşey olmadığının farkına varıp kendinizi telkin edin gözlerinizi kapatıp ona kadar sayın gözlerinizi açtığınızda hayat devam ediyor olacak normal seyrinde bu korkular sizin beyninizde size piskolojik olarak zarar verir sadece bugüne korktunda ne oldu aynı çarşı aynı pazar

Ya yazık değil mi 2-3 ayına da?? Bak kazalar belalar hastalıklar biz insanoğlu için.. Başımıza gelir üzülürüz çare ararız.. Ama sebebini bilmediğin ve kendi kafanda büyüttüğün olmayan bi şeyin sıkıntısı neden hayatımdan 2 ayımı 3 ayımı çalsın.. 10 dakikasını çalmasın ya.. Elle tutulur öyle çok sıkıntılar yaşıyoruz ki zaten hepimiz ulan bi akıl sağlığımız var şükür dediğimiz onu da kaybetmeyelim.. Bence hiçç bir şeyin yokk.. Panik atak hemen hemen herkese konulan bi teşhis. Diş doktoru koydu bana bu tanıyı. Dişi çekerken doktorun kolunu tuttum diye sende panik atak var dedi yoo dedim. Ama evham varmış evet. Hatta doktor ben evhamlı insanlara daha çok güvenirim. Daha güçlülerdir aslında daha sağlamcıdırlar dedi. Kendilerini kötüye hazırlarlar ve hayal kırıklığı yaşamazlar dedi. Bi yerde ne kadar mantıklı dimi söyledikleri?? O yüzden önemli olan ilerlemiş geç kalınmış bi hastalığın olmaması.. Dilerim yoktur.. Hani bi şeyim var mı yok mu diye düşünmekten vazgeçsen bi süre kendine yoo gayet iyiyim telkini versen.. İnan bilinçaltı da bu mesajı alacak.. Seda Akgül bi kaza sonucu yüz kemiğini kırmıştı ve yüz alçıya alınmıyo biliyosun. Evde bi kaç gün inleye inleye yattıktan sonra işine başlamıştı. O dönemlerde haber spikeri arkadaşları falan nasıl bu halde geldin dediklerinde hiç değilse oyalanayım ağrılarımı unutayım diyomuş. Makyaj yapıp işe gittikçe ya sen harika güçlü kadınsın cümlelerini duydukça evet ya güçlüyüm tabi çok şükğr bu da geçecek diye teselli etmiş kendini. Hani bunun gibi bir sürü örnek verebilirim. Belki yatsa ağrılarından ağlasa daha geç iyileşecekti yüzü.. İlaçla değil akılla uyut bilinçaltını..

Doktor güzel söylemiş. Belki de benim durumum da budur. Kendimi en kötüye hazırlıyorumdur. Ki öyle gibi. Bir aralar çok iyiydim aslında. Yani gayet normal devam ediyordum hayatıma.(olay olduktan 30-35 gün sonrasından bahsediyorum). Kusmalarım geçmişti. Baya bir iştahla yemek yiyordum. Gülüyordum. Eğleniyordum. Dışarı çıkıyordum hatta neredeyse eve girmiyordum. Gayet iyi, gayet sağlıklı yaşıyordum. Bir anda böyle yara yeri ağrımaya başlayınca, rahatsızlıklarımın seyri artınca bir şey var diye düşünmeden duramıyorum. Tamamen psikolojikte olabilir. Tam tersi fizyolojik başka bir şeyde olabilir. Ve bunu da sanırım doktora görünmeden öğrenmem mümkün değil. Kaza, hastalık, ölüm Allah'ın emri amenna ona lafım yok zaten. Ama inşallah korktuğum başıma gelmez. İnsan korktuğunu da yaşar diye kendimi dizginlemeye çalışıyorum ancak bu kadar geliyor elimden. Teşekkür ederim çok.

Doktor güzel söylemiş. Belki de benim durumum da budur. Kendimi en kötüye hazırlıyorumdur. Ki öyle gibi. Bir aralar çok iyiydim aslında. Yani gayet normal devam ediyordum hayatıma.(olay olduktan 30-35 gün sonrasından bahsediyorum). Kusmalarım geçmişti. Baya bir iştahla yemek yiyordum. Gülüyordum. Eğleniyordum. Dışarı çıkıyordum hatta neredeyse eve girmiyordum. Gayet iyi, gayet sağlıklı yaşıyordum. Bir anda böyle yara yeri ağrımaya başlayınca, rahatsızlıklarımın seyri artınca bir şey var diye düşünmeden duramıyorum. Tamamen psikolojikte olabilir. Tam tersi fizyolojik başka bir şeyde olabilir. Ve bunu da sanırım doktora görünmeden öğrenmem mümkün değil. Kaza, hastalık, ölüm Allah'ın emri amenna ona lafım yok zaten. Ama inşallah korktuğum başıma gelmez. İnsan korktuğunu da yaşar diye kendimi dizginlemeye çalışıyorum ancak bu kadar geliyor elimden. Teşekkür ederim çok.
Rica ederim canım.. En kısa zamanda şifanı göndersin Rabbim.. O elinin sızısı ağrısı da geçsin. Sana bunları düşündüren o ağrının 1 ay sonra tekrar etmesi olmuş. O kedi de niye öyle yapmış ki anlamadım kuzum acaba oyun mu yaptı, yemeğini alacaksın diye mi tepki gösterdi şapşal. İnsanlar kötü davranıyolar hayvanlarda kendilerini korumaya çalışıyolar canlarım :(

Rica ederim canım.. En kısa zamanda şifanı göndersin Rabbim.. O elinin sızısı ağrısı da geçsin. Sana bunları düşündüren o ağrının 1 ay sonra tekrar etmesi olmuş. O kedi de niye öyle yapmış ki anlamadım kuzum acaba oyun mu yaptı, yemeğini alacaksın diye mi tepki gösterdi şapşal. İnsanlar kötü davranıyolar hayvanlarda kendilerini korumaya çalışıyolar canlarım :KK43:

Bilemiyorum gerçekten elimde yemeği gördü uzattım attı patisini. Ben yemeği almak için diye düşündüm ilk başta. Aç herhalde ki hemen istiyor diye. Ama yememiş olması da beni biraz düşündürdü. Baya bekledi yerde çünkü. Nimet yerde kalmasın dedim almak istedim bu sefer de alıyorum diye attı patisini. Bir süre durdu, oturdu. Sonra yavaş yavaş uzaklaştı gitti. Ben de anlayamadım.

Bilemiyorum gerçekten elimde yemeği gördü uzattım attı patisini. Ben yemeği almak için diye düşündüm ilk başta. Aç herhalde ki hemen istiyor diye. Ama yememiş olması da beni biraz düşündürdü. Baya bekledi yerde çünkü. Nimet yerde kalmasın dedim almak istedim bu sefer de alıyorum diye attı patisini. Bir süre durdu, oturdu. Sonra yavaş yavaş uzaklaştı gitti. Ben de anlayamadım.
Canım evet o kedi açmış.. Aynı benim beyaz kedimin davranışı bunlar. O da ben bakarken başında beklerken yemez. Kız bırak nimet yerde kalsın sanki çöpe mi attın yere koydun hayvanlar gelir bulur yerdi. Onun günahı olmaz ki. Tan tersi sevap. Yere koycaksın tabi. Ha kalkıpta yolun ortasına koymadın heralde dimi? Hani ağaç kenarı olur kaldırım başı olur duvar dibi olur. Ay güldürdün beni ya Allah seni de güldürsün :)))

Canım evet o kedi açmış.. Aynı benim beyaz kedimin davranışı bunlar. O da ben bakarken başında beklerken yemez. Kız bırak nimet yerde kalsın sanki çöpe mi attın yere koydun hayvanlar gelir bulur yerdi. Onun günahı olmaz ki. Tan tersi sevap. Yere koycaksın tabi. Ha kalkıpta yolun ortasına koymadın heralde dimi? Hani ağaç kenarı olur kaldırım başı olur duvar dibi olur. Ay güldürdün beni ya Allah seni de güldürsün :)))

Ama benim bildiğim kediler verilen yemeği yerler. Bir çok yerde yemek yedim ben. Kedi bulunan ortamlardı. Gözünün içine bakarlar insanın versin diye bilirim. Ne vakit öyle yemek versem bir kediye bakıp bakmadığıma takılmadan hüpletirdi verdiğim yemeği. Ama bu yemedi. Hatta yanımda arkadaşım da vardı. Bende düşündüm onu belki bakıyorum diye yemiyordur dedim. Çevirdim kafamı arkadaşla sohbet ettik o ara yalar yutar dedim. Yok yani almadı. Yemedi. Sonra da çekti gitti zaten. Bilemedim bende kafam karıştı. :)

Her gün dua ediyorum. Rabbim kalbime ferahlık ver, içimdeki bu korkuyu al, şifa ver diye. Duasız kalmıyorum, çok şükür. Allah razı olsun sizden de.
Senden de razı olsun.Bu arada Allahın sessiz kulu onlar sonuçta onlara yardım etmişsin yani Allah bunun mükafatı olarak yardımcın olsun inşallah

Ama benim bildiğim kediler verilen yemeği yerler. Bir çok yerde yemek yedim ben. Kedi bulunan ortamlardı. Gözünün içine bakarlar insanın versin diye bilirim. Ne vakit öyle yemek versem bir kediye bakıp bakmadığıma takılmadan hüpletirdi verdiğim yemeği. Ama bu yemedi. Hatta yanımda arkadaşım da vardı. Bende düşündüm onu belki bakıyorum diye yemiyordur dedim. Çevirdim kafamı arkadaşla sohbet ettik o ara yalar yutar dedim. Yok yani almadı. Yemedi. Sonra da çekti gitti zaten. Bilemedim bende kafam karıştı. :)
Evet sarman olan kedim öyle işte. Hiiç bakıyo mu bakmıyo mu umrunda olmaz oo kafamı çevirmeme gerek kalmadan bitirmiş olur önündekini aç :)) Ama diğeri öyle değil ben bakarken yemez, ben bakarken tuvaletini asla yapmaz. Kız insanlar çeşit çeşit onlarında hepsi bir değil :)) ayy çocuğum senin canını yakmış kıyamam sana ama gerçekten tam bir kedi delisiyim kızamıyorum da salağa :)) Sen kızabilirsin :))

psikolojik gibi görünüyo ama bilemedim gitme doktora diyemem kendin git babanla gitmek zorunda değilsin

beni köpek ısırdı kolumda 4 dikiş var baya delik açtı yani, aşıları tamdı hayvanın, ısırılan yerden de örnek alıp baktılar tamam bişey yok diyip diktiler bir de ilaç verdiler kaltım geldim eve seninki aşırı bir evham gibi duruyo burdan

beni köpek ısırdı kolumda 4 dikiş var baya delik açtı yani, aşıları tamdı hayvanın, ısırılan yerden de örnek alıp baktılar tamam bişey yok diyip diktiler bir de ilaç verdiler kaltım geldim eve seninki aşırı bir evham gibi duruyo burdan

Benden bir örnek alınmadı. Direk aşı takvimi hazırlandı. Aşıya başlandı. Bitti aşılar. 4 doz vuruldu. Kedi öldü mü ölmedi mi bilmiyorum. Takip edebileceğim bir kedi değil dedim. 5 doz yazmaları gerekmez miydi? Gerçi ben doktordan daha iyi bilecek değilim tabi ama. Kafamda hep bir sorular sorular. İnşallah en kısa zamanda bu durumdan kurtulur ve hayata kaldığım yerden devam edebilirim. Teşekkürler.

Evet sarman olan kedim öyle işte. Hiiç bakıyo mu bakmıyo mu umrunda olmaz oo kafamı çevirmeme gerek kalmadan bitirmiş olur önündekini aç :)) Ama diğeri öyle değil ben bakarken yemez, ben bakarken tuvaletini asla yapmaz. Kız insanlar çeşit çeşit onlarında hepsi bir değil :)) ayy çocuğum senin canını yakmış kıyamam sana ama gerçekten tam bir kedi delisiyim kızamıyorum da salağa :)) Sen kızabilirsin :))

Fotoğraftan da belli kedileri nasıl sevdiğiniz. Yok ya ben de kızamam. Sonuçta bizim gibi değiller yani. Ani davranmaları da bir yerde normal. Önceden de dedim ya kim bilir sokakta nelere maruz kalıyorlar. Hakkımda hayırlısı artık. Ne diyim. Çok da bir şey diyemiyorum bilmediğim için. :)

Sanırım psikolojik.
Korkunuz yüzünden kusma bulantı yememe olması cok olası.
Gecmiş olsun.

Back