Korkuyorum,sevgilimle buluşacağım

ecehann

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
36
Yer
Antalya
bu hafta sonu sevgilimle ilk defa buluşacağız.. ve o bnm dişlek olduğumu bilmior yakın zamanda tel taktıracağım ama ya benden tiksinirsee .s .s off kendimden iğreniyorum (!)

bu hafta sonu sevgilimle ilk defa buluşacağız.. ve o bnm dişlek olduğumu bilmior yakın zamanda tel taktıracağım ama ya benden tiksinirsee .s .s off kendimden iğreniyorum (!)

kendine güven canım..sağlıgın yerindemi?? öyledir herhalde daha önemlisi olamaz..
ki bide şöyle bir durum var eger senden bu yüzden tiksinecekse bırak tiksinsin..
seni her durumda sevecek biriyse herseye değer zaten..

İnsanlar gidip dişlek olmak için onca para döküyor dişleri için.. :) Kendinizi sevin.. Zekanıza çekin dikkati.. .Ve kendinizden emin olarak gülümsemeyi sakın unutmayın..

Son düzenleme:
arkadaşlar gerçekten cook tesekkür ederim ama işte insanın içinde mutlaka bir korku oluyor.. inanın bu iki yorum beni o kadar cok rahatlattı ki

ne olursa olsun eğer seni gercekten seviyosa dış görünüşün pekte önemli değil takma kafaya...

onun da sevmediği bir yönü vardır belki kendisiyle ilgili. rahat olun :)

bu hafta sonu sevgilimle ilk defa buluşacağız.. Ve o bnm dişlek olduğumu bilmior yakın zamanda tel taktıracağım ama ya benden tiksinirsee .s .s off kendimden iğreniyorum (!)

canım hem sevgilim diyorsun hemde dişlek olduğumu bilmiyor diyorsun....allaa allaa nasıl sevgili bu ozaman..seni Hiç görmedimi daha önce :))))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…