Korkuyorum, saçma sapan fobi

Askhikayemm99

Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2020
103
55
34
Saçma bir konu ama çok iğreniyorum, sabah banyoda solucan tarzı birsey gördüm siyah çok çabuk ilerliyordu duvarda. Hatta oğlumu içeri gönderdim bir bak oralardamı diye banyoya girerken
Simdi ise tuvalette giremiyorum o hayvancık karşıma çıkarsa diye.
Inanılmaz bir fobim var bite böceğe karşı, arabadan atladığım bile oldu bir küçük örümcek sayesinde.

Napcami bilmiyorum...

Ben de evde kırkayak görmüştüm bir sürü kabusla geçmişti gecem. Bir sure etkisi devam ediyo ama geciyo bende. Sen de sürekli devam ediyorsa destek alman lazim.

O dediğiniz küçücük böceği ben de son zamanlarda gördüm banyomda. Hatta antenleri de var gibi değil mi? Nemden oluyormuş kendisi ve giderden geliyormuş. Giderin üstüne bir kapak koyar banyonuzun da çok buharlanmasına fırsat vermezseniz çözülür sorun. Ve evet gerçekten hareketsiz dururken bir anda o kadar hızlı hareket ediyorlar ki neye uğradığınızı şaşırıyorsunuz

Ben de salyangoz ve sülükten korkuyorum. Sanırsın ki yılan gördüm fotoğrafına bile tahammülüm yokBirgün maydanoz ayıklarken salyangoz kabuğu varmış içinde ona dokunmamla evde deli gibi koşarak kaçmaya başladımBazılarına garip geliyor haliyle ama fobi işte

adı üstünde fobi yani bi anlam beklemek pek doğru değil ve çözümü de pek yok bunun. Böcek fobisi çok ağır derecede bende de var malesef, 39 yaşıma geldim hala tırnak ucu kadar böcek görsem fena oluyorum, arabaya uçan bişey girdiğinde falan 1 kere kaza yapmışlığım, bir kere araba giderken yolcu kapısını açıp inmeye kalkmışlığım var, banyoda kendimi sağa sola atıp kafamı yarmışlığım var. hele uçan veya hızlı hareket eden bişeyse vay halime

ben de çok korkuyorum

doğunun bir iline gezmeye gittiğimiz de fotoğraf çekmek için bir yere basmamla bir sürü çekirge zıpladı bende onlarla birlikte eşimin kucağına zıpladım millet baya ayıplamıştı.

bir de kafe de otururken arkadaşımın "saçında küçük bir bö...." demesiyle kafamı önüme atıp saçlarıma vurmaya ve nerede çabuk al diye bağırmam bir oldu.. off büyük rezil oluyoruz :)

Süper bir korunma yöntemiymiş sizinki böceği kusmukla boğuyorsunuz resmen
kucukken terligin icinden cikmisti tiksinmistim ozamandan beri boyle pek bogulduklarini soyleyemicem e fil gucunde hayvan sanki ya birde bazen gordugum yerlerde insanin ustune falan yuruyo sanki mutasyona ugramis sanki mubarek

kucukken terligin icinden cikmisti tiksinmistim ozamandan beri boyle pek bogulduklarini soyleyemicem e fil gucunde hayvan sanki ya birde bazen gordugum yerlerde insanin ustune falan yuruyo sanki mutasyona ugramis sanki mubarek

Bu terlik meselesini ben de yaşamıştım. Bizzat kendisi içindeyken o terliği giymiştim hatta. Sağolsun artık kapalı terlikleri yere 50 kez vurmadan giyemiyorum. Hatta çoğu zaman yere vursam da giyemiyorum. Ne diyim bizlerden, evlerimizden uzak olsunlar da nerde ne mutasyon geçiriyolarsa geçirsinler

ayni ayni bende kapali terlikleri yere vuruyorum icine uzaktan bakiyorum sonra giyiyorum evde gorsem tasinirim heralde

Dalga geçmeye değil ama bu konularin yorumlarıni hep eğlenceli bulduğum için geldim. Sizler rahatsız olmayın ben bir kenarda sessizce okucam ☺
dur madem bir ufak anımı daha detaylı anlatayım da biraz daha gülelim. Bir yaz günü yine arabadayım, hastaneden çıktım tek yönlü tek şeritli ve yoğun bir yolda (ankara sıhhıye hastanelerin arka sokakları), bir sigara (biiiip) yakayım dedim camı açtım.. zaten yol gıdım gıdım ilerliyor kornalar havalarda uçuşuyor falan, camdan bişey girdi ama tam göremedim önce, ön cama yapıştı, kocaman bişey direk el frenini çektim(allahtan onu akıl edebildim), ama sigarayı falan o refleksle düşürdüm,indim arabadan tir tir titriyorum kaldım öyle sonra arabadan dumanlar çıkmaya başladı, yıkama sırasında yerlere koydukları kağıt tutuşmuş. Sonra millet tabi başıma toplandı çünkü ayakta duramıyorum, herkes yangından atladım sandı arabaya su dökmeye çalıştılar vs. ama benim umrumda değil cama bakıyorum eleman çıktı mı dışarı diye, yediğim lafları hiç söylemeyim zaten trafiği en az 10 dakika tamamen kitledim.neyse bunlar ateşi söndürdüler bana geçmiş olsun falan dediler ama ben binmiyorum arabaya ısrarla, çekecek yer de yok birine çek desem. sonra taksici bi abi vardı sağolsun camda arı var arıya alerjim var dedim (arıya gerçekten alerjim var ama camdaki yaratık arı değil) adam girdi arabaya bişeyler yaptı çıkardı böceği. Arı değilmişki bu abla dedi. aaa öyle mi ben arı sandım deyip bindim ama yarım saat kadar titremem geçmedi. Bende çok var bu anılardan

Yaaa harika anı kitabı yapacak kadar varsa yaz cidden.

ooooooo sen rezil olma gör bak şimdi;
Bir gün yazlıktayım bekarım o zaman anamgillerle gitmişiz tatile.. ilk günler biraz haşlanmışım (bildiğin 15.derece yanık) bugün denize gitmiycem demişim oturmuşum evde don sütyen kitap okuyorum. Balkon kapısı açık (benim neyimeyse balkon kapısı açmak), içeri önce dozzzzz diye bir ses girdi sonra kapkara arıya benzer uçan birşey görür gibi olmamla birliklteee bir çığlık,havalarda uçuşan bir kitap, sağa sola sehpaya masaya çarptığım bedenim ve ben bir bakmışım don-sütyen böceğin giriş yaptığı balkondayım zangır zangır titremek deyiminin tam karşılığıyla,tüm tüylerimin diken diken çaresiz bakan gözler, balkona vurmuş öğlen güneşi 15.derece yanık titreyen biçare bedenime vurmakta, ne telefon var ne bişey..biraz bekledim çıkarmı acaba diye.. sinsice kapıya doğru yanaştım derin bir nefes aldım ve kapıdan kafamı sokacaktım ki böcek dozzzzzzzzzzzzzzzz diye bana doğru bir pike yapıp tekrar içeri girdi. Kendimi arkaya doğru nasıl bir attıysam sırtımın üstüne küt diye yapıştım yere kafayı gözü baya dağıttım. Ağlaya ağlaya yanıyorum güneşte ayy nasıl bir çaresizlikti o kendime çok üzülüyom yaa hatırladıkça.. Sonra baktım aşırı acı çekiyorum zaten yanık vücudum (yazık bana yaa)..Bahçe var ama malum ayaklarımda bir terlik bile yok inemedim, dedimki şurdan yan komşulara geçeyim (çok da tanımıyorum yeni tanışmışız).. Valla bayaa balkondan balkona geçtim don kilot çaldım balkon kapısını.. İnsanların şaşkınlığı dün gibi gözümün önünde (Al sana rezillik).. Ağlaya ağlaya, titreye titreye beni sakinleştirdiler biraz.. Sonra evden eşyalarımı getirdiler giyindim annemin yanına gittim.. Günlerce ağladım kendime gelemedim yaa o zaman.. Ne kadar kötü bişey

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…