Korkuyorum, saçma sapan fobi

yaaa vallaha üzülsem mi gülsem mi bilemedim sizi o kadar iyi anlıyorum ki..

ben bu böcek korkum yüzünden gittiğim doğu turunda kv ve kp ile kavga ettim. kavgamız o kadar büyüdü ki eşimle boşanma aşamasına geldik kp vefat etti ve küslüğümüzden cenazeye bile kabul edilmedim. bütün bunlar benim böcekten korkmam yüzünden oldu inanabiliyor musunuz :)))

kurtçuktur o kurtçuk,
ben de nefret ederim iğrenirim kurtçuktan sümüklü böceğe benzer kabuğu vardı öğrencilik zamanımda travmatik o zamandan beridir düşününce bile tüylerim diken dikelen

valla sizinki biraz ağır bir bedel olmuş üzüldüm Neyse Allah rahmet eylesin ne diyelim. Ama insanlar anlamıyor ve çok küçümsüyorlar bu böcek fobisi olayını, hele ki yaşça büyük anadolu insanları falan asla anlatamazsın "fobi nedir neden yaşanır" kısmını Ben yıllar içinde tepkilerimi biraz kontrol altına almayı başardım (yani en azından çığlık vs kısmını biraz kontrol edebiliyorum) ama vücudumun titremesini, birdenbire kalp krizi geçirmiş gibi her hücremden soğuk ter fışkırmasını falan fizyolojik tepkiler olduğu için kontrol edemiyorum malesef. Ama en azından ortamlarda aşırı tepki verip, çevre ahalisinden cıkcıklanma veya yadırganma olayı bayadır bi yaşamıyorum o sebeple..En azından o kısmını, tüm fobidaşlarımın aşabilmesini temenni ederim

Evet aynen

neler neler var daha anlatsam büyük rezaletler..

Birkeresinde eski sevgilimin telefonunu resmen yere vurup üstünden koşup deli dana gibi parkta tepindim, (tam da romantik bir durumdayken oturmuşuz bir parkta ele ele dudak dudağa) ustumu başımı cikarmaya başladım.. helikopter böceği geldi kafama çarptı ve sanki tişörtümün içine düştü gibi oldu, ondan sonra zaten baya bir bağırdı bana o tip

Birde süren arabadan atladım, arkadaşım tam park esnasında camını indirdi dükkana girmeden bir sigara yakalim diye, vay anam bir uçan kanatlı bir böcek görünce kapıyı açıp hop kendimi yere atdım (direseğim kanadı) etraftaki bir kaç kişi yanıma geldi, o arada arkadaş gülmekten yerlerde ben hem ağlıyorum hem gülüyorum insanların o bakışlarını hala unutamıyorum resmen rezalet

Birkeresindede evi küçük küçük sinekler basmış, meyveleri gece unutmuşum masada, baktım sabah uyku sersemiyim gözümde bir bozukluk var zannetdim ufak ufak sinekler görünce. O gün eşim işteydi akşama kadar komşuda bekledim gelip alsın onları diye

Bende de örümcek fobisi var. Bir çaresini bulamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…