- 12 Mart 2013
- 37.830
- 51.657
- Konu Sahibi Askhikayemm99
Fobi zaten saçma olur doğası gereği çok da şeyapmamak lazım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ooooooo sen rezil olma gör bak şimdi;
Bir gün yazlıktayım bekarım o zaman anamgillerle gitmişiz tatile.. ilk günler biraz haşlanmışım (bildiğin 15.derece yanık) bugün denize gitmiycem demişim oturmuşum evde don sütyen kitap okuyorum. Balkon kapısı açık (benim neyimeyse balkon kapısı açmak), içeri önce dozzzzz diye bir ses girdi sonra kapkara arıya benzer uçan birşey görür gibi olmamla birliklteee bir çığlık,havalarda uçuşan bir kitap, sağa sola sehpaya masaya çarptığım bedenim ve ben bir bakmışım don-sütyen böceğin giriş yaptığı balkondayım zangır zangır titremek deyiminin tam karşılığıyla,tüm tüylerimin diken diken çaresiz bakan gözler, balkona vurmuş öğlen güneşi 15.derece yanık titreyen biçare bedenime vurmakta, ne telefon var ne bişey..biraz bekledim çıkarmı acaba diye.. sinsice kapıya doğru yanaştım derin bir nefes aldım ve kapıdan kafamı sokacaktım ki böcek dozzzzzzzzzzzzzzzz diye bana doğru bir pike yapıp tekrar içeri girdi. Kendimi arkaya doğru nasıl bir attıysam sırtımın üstüne küt diye yapıştım yere kafayı gözü baya dağıttım. Ağlaya ağlaya yanıyorum güneşte ayy nasıl bir çaresizlikti o kendime çok üzülüyom yaa hatırladıkça.. Sonra baktım aşırı acı çekiyorum zaten yanık vücudum (yazık bana yaa)..Bahçe var ama malum ayaklarımda bir terlik bile yok inemedim, dedimki şurdan yan komşulara geçeyim (çok da tanımıyorum yeni tanışmışız).. Valla bayaa balkondan balkona geçtim don kilot çaldım balkon kapısını.. İnsanların şaşkınlığı dün gibi gözümün önünde (Al sana rezillik).. Ağlaya ağlaya, titreye titreye beni sakinleştirdiler biraz.. Sonra evden eşyalarımı getirdiler giyindim annemin yanına gittim.. Günlerce ağladım kendime gelemedim yaa o zaman.. Ne kadar kötü bişey
valla sizinki biraz ağır bir bedel olmuş üzüldüm Neyse Allah rahmet eylesin ne diyelim. Ama insanlar anlamıyor ve çok küçümsüyorlar bu böcek fobisi olayını, hele ki yaşça büyük anadolu insanları falan asla anlatamazsın "fobi nedir neden yaşanır" kısmını Ben yıllar içinde tepkilerimi biraz kontrol altına almayı başardım (yani en azından çığlık vs kısmını biraz kontrol edebiliyorum) ama vücudumun titremesini, birdenbire kalp krizi geçirmiş gibi her hücremden soğuk ter fışkırmasını falan fizyolojik tepkiler olduğu için kontrol edemiyorum malesef. Ama en azından ortamlarda aşırı tepki verip, çevre ahalisinden cıkcıklanma veya yadırganma olayı bayadır bi yaşamıyorum o sebeple..En azından o kısmını, tüm fobidaşlarımın aşabilmesini temenni ederimyaaa vallaha üzülsem mi gülsem mi bilemedim sizi o kadar iyi anlıyorum ki..
ben bu böcek korkum yüzünden gittiğim doğu turunda kv ve kp ile kavga ettim. kavgamız o kadar büyüdü ki eşimle boşanma aşamasına geldik kp vefat etti ve küslüğümüzden cenazeye bile kabul edilmedim. bütün bunlar benim böcekten korkmam yüzünden oldu inanabiliyor musunuz :)))
Evet aynenO dediğiniz küçücük böceği ben de son zamanlarda gördüm banyomda. Hatta antenleri de var gibi değil mi? Nemden oluyormuş kendisi ve giderden geliyormuş. Giderin üstüne bir kapak koyar banyonuzun da çok buharlanmasına fırsat vermezseniz çözülür sorun. Ve evet gerçekten hareketsiz dururken bir anda o kadar hızlı hareket ediyorlar ki neye uğradığınızı şaşırıyorsunuz