Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası korkuyorum iş görüşmesine gideceğim ve olursa oğlum bakıcıda kalacak:(:(

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

family

Biriciğim Buğrahan'ım:):)
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2009
888
0
116
Denizli
bugün iş görüşmesine gideceğim ve nasip olursa bi işe gireceğim bugünkü olmazsa başka bi iş... ama kuzumu bakıcıya bırakacağım eğer işe girersem çok kötüyüm kızlar yaamafoldumbenmafoldumben

merhaba sizi çok iyi anlıyorum. eğer bebeğinize bakıcı ararsanız anadolu yakasında bulunuyorsanız bebeğinize sevgi dolu bir yürekle bakmaya talibim.

bakıcı işi oldukca zor bır durum ama alısınca cokta rahat. Allah hakkkınızda hayırlısını versın. benım bebegımede bakıcı bakıyor ıkısı mutlu bende mutluyum

merhaba sizi çok iyi anlıyorum. eğer bebeğinize bakıcı ararsanız anadolu yakasında bulunuyorsanız bebeğinize sevgi dolu bir yürekle bakmaya talibim.

istanbulda oturmuyorum ilginize teşekkürler

QUOTE=demrecix;10495989]bakıcı işi oldukca zor bır durum ama alısınca cokta rahat. Allah hakkkınızda hayırlısını versın. benım bebegımede bakıcı bakıyor ıkısı mutlu bende mutluyum[/QUOTE]

inşallah teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…