- 27 Haziran 2015
- 3.341
- 13.231
-
- Konu Sahibi KomandoYareni
epey bi korkmuş anlaşılan
Merhaba öncelikle. Konum az önce yanlışlıkla açıldı harf hatası olmuş başlıkta kusuruma bakmayın lütfen.
Ya benim korkularım var, nasıl derseniz şöyle; son zamanlarda yaşanılan olaylardan dolayı çok korkuyorum. Yani sosyal medyada sürekli bir bomba haberi falan var. Şuralardan kaçın bunlardan kaçın diye anonslar yapılıyor özellikle Twitter'da. Alışveriş merkezlerinden kaçar oldum belki yalan belki gerçek bazıları da sanki bu durumdan eğleniyor gibi hissediyorum. Acaba böyle korkak yaşamam doğru mu? Psikolojim bozuldu gibi hissediyorum. Erkek arkadaşım askere gidecek Ağustos'ta. Bu olaylar oldu olalı her gece korkuyorum sürekli insanları izliyorum herhangi zarar verirler mi diye. Askerlik olayı da beni üzüyor son olaylar yüzünden çok korkuyorum. Erkek arkadaşımın memleketi Doğu'da, acaba kütüğe göre mi belirleniyor yerler hala? Bir ara Doğu'lu olanlar sürekli Batı'da askerlik yapıyordu.
:)Arkadaşlar kusura bakmayın yanlışlıkla konuyu aça tıkladım o yüzden öyle kaldı çok utandım şu anda tekrar kusura bakmayın
Vatani görev
Hayırlısı be gülüm
Merhaba öncelikle. Konum az önce yanlışlıkla tıklamam ile açıldı, harf hatası falan da olmuş başlıkta kusuruma bakmayın lütfen.
Ya benim korkularım var, nasıl derseniz şöyle; son zamanlarda yaşanılan olaylardan dolayı çok korkuyorum. Yani sosyal medyada sürekli bir bomba haberi falan var. Şuralardan kaçın bunlardan kaçın diye anonslar yapılıyor özellikle Twitter'da. Alışveriş merkezlerinden kaçar oldum belki yalan belki gerçek bazıları da sanki bu durumdan eğleniyor gibi hissediyorum. Acaba böyle korkak yaşamam doğru mu? Psikolojim bozuldu gibi hissediyorum. Erkek arkadaşım askere gidecek Ağustos'ta. Bu olaylar oldu olalı her gece korkuyorum sürekli insanları izliyorum herhangi zarar verirler mi diye. Askerlik olayı da beni üzüyor son olaylar yüzünden çok korkuyorum. Erkek arkadaşımın memleketi Doğu'da, acaba kütüğe göre mi belirleniyor yerler hala? Bir ara Doğu'lu olanlar sürekli Batı'da askerlik yapıyordu.
Evet vatani görev ama yine de insan sevdiği olunca korkuyor..
Korkma bence, insan kaderi neyse onu yaşar askere giden herkes tehlikede diye bir şey yok
ona bakarsan ben de korkuyorum herkesin dilinde bir bomba
Yapabileceğimiz bir şey yok. .
vatani görev bu ..
nereye gidiyor?
Keşke bende askere gitsem. .
Nereye gittiği belli değil ben de meraklı bekliyorum bu yüzden.. Acaba olan olaylar yüzünden o bölgelere atanma durumu olur mu diye korkuyorum haklıyım bende sanki biraz korkmakta.. Kim ister ki sevdiğine zarar gelsin, bedelli yapanlar bile varken hemde. Allah hepsini hepimizi korusun..
Ülkece berbat durumdayız yani herkesin psikolojisi bozuldu, korkular, kaygılar başladı... bunları hissetmen normal