- Konu Sahibi KomandoYareni
bu ülkedeki askerlik sistemi baştan yanlış. erleri, acemi çocukları çatışmaya yolluyorlar yani ben en son duyduğumda öyleydi. yurtdışındaki ulkelerde profesyonel askerlik diye bişi var. bizde alıyorlar resmen çocukları anasının kucağında yolluyorlar doğuya. yanlış anlaşılmasın askere her zaman ihtiyaç vardır ve biz kurtuluş savaşında kadın erkek genç yaşlı demeden topyekün savaşmış milletiz yine Allah korusun öyle bi durumda kalırsak hepimiz savaşırız ama sistem yanlış, hiçbişi bilmeyen çocuğu çatışmaya yolluyorlar ve onlar şehit oluyor çok üzülüyorum. yani alınan onlemler hem profesyonel hem de acemi askerimiz için yetersiz. zamanında Bülent Ersoy oğlum olsa askere yollamam dedi diye topa tutulmuştu ama haklıydı bence. ne yazıkki askerlik yapmama şansları olmadığı için oğullarımızı askere yollamak zorundayız ama elinde olsa çoğu insan gitmez zaten askere. bu yazdığımdan vatanımı sevmediğim anlamı çıkmasın ben sadece terör yüzünden üzülüyorum. sadece asker değil polis için de durum çok tehlikeli ona değinmiyorum bile. askerlik sistemimizde de duzeltilmesi gereken çok şey var bence.