• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Korkuyorum elde degil

Aaa neden affetmedi ki acaba?
Az mı yalvardınız ki, yeterli gelmedi herhalde.

Saçmalamayın Allah aşkına bir erkek için yalvarmaya değer mi?
Kendinizi onun karşısında bu kadar değersiz göstermeyin.
Unutmayın siz ondan daha değerlisiniz.

Kolay değil unutmak anlayinsanıza geçmiyor gitmiyor kör gibi kaldı evlenmeyecegim artık kendimi başkasına bırakamam. Onu başkasıyla hayal etsem bitiyorum ölüyorum

Ben bu olayı anlamıyorum. Erkeğe neden fazla değer verilmez? Gerçekten düzgün bir Adam verilen değerin altında ezilir mi? Saçmalar mı? İlişkşler bu şekilde hesapla yürür mü? Ben düzgün bir erkeğe kesinlikle fazla fazla değer verme taraftarıyım. Verdiğiniz değeri kaldıramıyorsa da biter gider. Dünyanın sonu değil.

Gerçekten düzgün bi adam?? Hmmm :işsiz:

Hiç kimseye kendinden fazla değer verme... Mevzu sadece bu...

Beni sosyal medyadan çıkarmadı "demişsiniz. Yani sosyal medyada arkadaş mısınız ya da takip ettiğini görüyor musunuz? Hem gözümde sıfırsın deyip hem neden böyle yapıyor öyleyse?

Sırf bunu anlatmak için açtım hesabı
elimde değil korkuyorum
amacım yardım almak değil acimi paylaşmak.
Yanıyorum.
Kocaman 1.5 senem verdim cok animiz oldu .. Sürekli gezdik gelecekten konuştuk aileler tanıdı birbirini . Derken sınav maratonu baslafı geleceğimdeki erkeğin. Kpss. Çok şey yasadik çok şey atlattık çok sevdim aşık oldum. Son zamanlarda benden sogudu her seferinde beni küçümsedi hataları üste çıkardı bana sen kim oluyrsun hiçsin. Hayatımda 0 sin dedi ben ise hala alttan aldım yapma etme seviyorum seni . Ağlayarak aradım gitme diye. Dedi şey şuydu hayatıma burnunu sokma mahfetme. Beni sosyal medyadan cikarmadi hep takip ediyor farkındayım. Ailesine uygun kız değilmisim .. Benimde hatalarim oldu ama ağlayarak Özür dilerim. O kadar çok kırıldım ki allaha dua etmekten başka carem yk. Onu çok sevdim onsuz yapamam ama ahımı aldı. Pişman olmasını istiyorum . Mahfettii beni
Bir sey olmuyorsa zorlamayin. Benim basimda da var bir tane. Zamanla birbirimize uygun olmadigimizi soyledim hala seni seviyorum diyor yapmayin boyle nolur tek taraflıgitmiyor iste...

İstediğiniz kadar üzülün ağlayın bittim diyin yaşayın bunları.. ne kadar hayatinizdan çalmak istiyorsunuz ilerde bugünlere ne kadar acimak istiyorsunuz size kalmış.. ama sen bir hiçsin diyebilen birinden Hayır gelmez.. insan düşmanına söylerken pişman olur o nasıl laf.. ay sınırle söyledim benden soguman için falan derse de inanmayın.. Sosyal hesaplarinizdan silin.. engelleyin..

elimde değil korkuyorum
Yanıyorum.
Kocaman 1.5 senem verdim cok animiz oldu .. Sürekli gezdik gelecekten konuştuk aileler tanıdı birbirini . Derken sınav maratonu baslafı geleceğimdeki erkeğin. Kpss. Çok şey yasadik çok şey atlattık çok sevdim aşık oldum. Son zamanlarda benden sogudu her seferinde beni küçümsedi hataları üste çıkardı bana sen kim oluyrsun hiçsin. Hayatımda 0 sin dedi ben ise hala alttan aldım yapma etme seviyorum seni . Ağlayarak aradım gitme diye. Dedi şey şuydu hayatıma burnunu sokma mahfetme. Beni sosyal medyadan cikarmadi hep takip ediyor farkındayım. Ailesine uygun kız değilmisim .. Benimde hatalarim oldu ama ağlayarak Özür dilerim. O kadar çok kırıldım ki allaha dua etmekten başka carem yk. Onu çok sevdim onsuz yapamam ama ahımı aldı. Pişman olmasını istiyorum . Mahfettii beni
Senin yediremedigin sey seni terk etmesi sana kotu davranmasi vs. Seni istemeyen birini sende isteme o sana geri donmek isterse kabul etme biraz gururlu ol biraz dik basli ol sen elinden gelenin fazlasini yapmissin .ilk yapman gereken sey sosyal sayfalarini yenilemen yeni resimler koymann onsuzda mutlu olabilecegini kanitlaman boyle yaparsn emin ol daha iyi olcaksin

elimde değil korkuyorum
Yanıyorum.

KPSS'ye hazırlanıyorsa normal bence. şizofren olmadıysa dua edin. Şahsen olmak üzereyim.
Şaka bir yana gururunuzu kıran biriyle beraber olmak hiçbir şartta mutluluk getirmez. Herkes kendi yoluna baksın, olmuyorsa zorlamayın. Daha sevgiliyken böyle yapıyor bu adam.

Sifirsin ne demek ya suratina suratina 3 er beser yumruk atamadin mi al sana sifir buda sifir buda buda bak yazarken bike sinirlendim sen hala orda durma uzul ....

Degermi onun icin kendini uzmeye onlarin hic umrunda degil karşınızdakine ne dusunur neda baska bisey ya gercktn o seni istemiyorsa sen hic isteme

kendi kararını kendi veremeyen hayatını paylaşacağı insanı ailesine beğendirmesi gerektiğini düşünen biri için bu kadar yıpratmayın kendinizi bence.zamanla geçecek emin olun.takip etmesini de çok büyütmeyin yani bu takip işi biyerden sonra alışkanlık oluyor onunla ilgili birşey paylaşıyor musunuz laf sokuyor musunuz vs ona bakıyordur

kendi kararını kendi veremeyen hayatını paylaşacağı insanı ailesine beğendirmesi gerektiğini düşünen biri için bu kadar yıpratmayın kendinizi bence.zamanla geçecek emin olun.takip etmesini de çok büyütmeyin yani bu takip işi biyerden sonra alışkanlık oluyor onunla ilgili birşey paylaşıyor musunuz laf sokuyor musunuz vs ona bakıyordur
Hala sevDigi için bakmıyor yani? Ben pişman olacagi günü bekliyorum .

Back