Korkuyorum elde degil

selinyildiztugce

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2016
27
0
1
31
Sırf bunu anlatmak için açtım hesabı
elimde değil korkuyorum
amacım yardım almak değil acimi paylaşmak.
Yanıyorum.
Kocaman 1.5 senem verdim cok animiz oldu .. Sürekli gezdik gelecekten konuştuk aileler tanıdı birbirini . Derken sınav maratonu baslafı geleceğimdeki erkeğin. Kpss. Çok şey yasadik çok şey atlattık çok sevdim aşık oldum. Son zamanlarda benden sogudu her seferinde beni küçümsedi hataları üste çıkardı bana sen kim oluyrsun hiçsin. Hayatımda 0 sin dedi ben ise hala alttan aldım yapma etme seviyorum seni . Ağlayarak aradım gitme diye. Dedi şey şuydu hayatıma burnunu sokma mahfetme. Beni sosyal medyadan cikarmadi hep takip ediyor farkındayım. Ailesine uygun kız değilmisim .. Benimde hatalarim oldu ama ağlayarak Özür dilerim. O kadar çok kırıldım ki allaha dua etmekten başka carem yk. Onu çok sevdim onsuz yapamam ama ahımı aldı. Pişman olmasını istiyorum . Mahfettii beni

Bir erkek için bu kadar gurursuz olmayın ya Allah askına...

Sizlerde tek hata gurursuzluk, sen bu bahsettiğinin tam tersi olsaydın emin ol o da kendini bi halt zannetmeyecekti sonuç çok daha başka olacaktı...

Erkeğe çok fazla değer verilmez unutma bunu, bundan sonra belki yapmazsın bu hatayı...

Yarın öbürgün evlenince sizi döverdi de siz yine ağlayarak özür dilerdiniz, çünkü çok seviyorsun. Bence yalvarmaya, gururunu ayaklar altına almaya devam et, et ki daha çok ezilip hayatın boyunca hep yalvaran kişi olasın.

Sizi bu kadar mutsuz edip değersiz hissettiren bir erkek için kendinizi uzmeye dünyanin sonuymus gibi dusunmenize gerek yok. Gurursuz falan da değilsiniz çoğumuzun çok çok sevip gitmesin diye elimizden geleni yaptığımız birileri olmuştur ama sonuç genelde pişmanlik olmuştur. Sizi gerçekten seven değer veren biri bu kadar üzmez zaten. Kimseyle doğmadık kimse için de ölmeyeceğiz uzun sürse de sonunda atlatacaksınızdır. Onsuz olmaz diye de düşünmeyin daha iyi olacaktır.

Benimde çok hatalarım oldu o yüzden belkide usandım artık ama aşkta gurur olmuyor ben günlerce ağlarken biliyrum ki kendisi de huzurlu değildi. Sosyal medyada ne paylaşsam açıp bakıyor baska bir sorun var ortada

Şu aşkta gurur olmaz lafını kim söylediyse ağzına kürekle vurmak istiyorum.
Neden aşkta gurur olmuyor,aşık olunca benlik duygumuz yok mu oluyor ?
Aşk dediğin şey zaten çok geçici bir duygu,alışkanlıklarımızı aşk diye kodladığımız için böyle yanılgılar içinde oluyoruz.

Sizin duruma gelince...
Sevgiliniz kendini yarış atı zannediyor,fazla değer vermişsiniz çünkü....
Sen sıfırsın,sen hiçsin ne demek ya ?
Esas o kim ki ?

Bu hepnboyle midir ? Yani yazmasam pişman olur mu? Unutamaz kolay kolay ilkleri bende yasadi çünkü bu kadar kolay olamaz

Tıpkı bi erkek gibi konuştunuz şimdi! Ne demek "ilkleri bende yaşadı unutamaz!" bu nasıl mantık? Bal gibi de unutmaya başlamış işte. Aklına başka bir kız girmiş bana kalırsa.
Seven insan da sevdiğini bu kadar aşağılayıp ezmez ayrıca. Gerçeği görmek istemiyorsunuz.

Paspas etmişsiniz kendinizi Ada'm döner de bakar mı? Ayrıca emin olun en az onun kadar sizi ezme kapasitesine sahip erkek bulursunuz sokakta. Dünyanın sonunu yaşamıyorsunuz yani korkacak bi şe yok. Gidin size insan muamelesi yapan birini bulun ya nedir yani bu.

Ben bu olayı anlamıyorum. Erkeğe neden fazla değer verilmez? Gerçekten düzgün bir Adam verilen değerin altında ezilir mi? Saçmalar mı? İlişkşler bu şekilde hesapla yürür mü? Ben düzgün bir erkeğe kesinlikle fazla fazla değer verme taraftarıyım. Verdiğiniz değeri kaldıramıyorsa da biter gider. Dünyanın sonu değil.

Sevdiğiniz insana tabi ki değer verin ama sizi bu şekilde bırakan bir insanın peşini bırakın bence. Gerçekten hayat size neler hazırlıyor belli olmaz

Adam daha ne yapsın istemediğini anlamanız için ?
Yazık etmeyin kendinize ya. Biraz gururlu olun. Unutmuş işte herşeyi, sevmiyor artık sizi. Bakın kendi hayatınıza.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…