- 13 Ağustos 2016
- 27
- 0
- 1
- 31
- Konu Sahibi selinyildiztugce
-
Benimde çok hatalarım oldu o yüzden belkide usandım artık ama aşkta gurur olmuyor ben günlerce ağlarken biliyrum ki kendisi de huzurlu değildi. Sosyal medyada ne paylaşsam açıp bakıyor baska bir sorun var ortadaBir erkek için bu kadar gurursuz olmayın ya Allah askına...
Sizlerde tek hata gurursuzluk, sen bu bahsettiğinin tam tersi olsaydın emin ol o da kendini bi halt zannetmeyecekti sonuç çok daha başka olacaktı...
Erkeğe çok fazla değer verilmez unutma bunu, bundan sonra belki yapmazsın bu hatayı...
Bu hepnboyle midir ? Yani yazmasam pişman olur mu? Unutamaz kolay kolay ilkleri bende yasadi çünkü bu kadar kolay olamazKendine karsındakinden daha az değer verdiğin sürece kaybetceksin.
Bu hep boyledir. Arkadas için sevgilin için ailen için. Maalesef boyleBu hepnboyle midir ? Yani yazmasam pişman olur mu? Unutamaz kolay kolay ilkleri bende yasadi çünkü bu kadar kolay olamaz
Bu hepnboyle midir ? Yani yazmasam pişman olur mu? Unutamaz kolay kolay ilkleri bende yasadi çünkü bu kadar kolay olamaz
Bir erkek için bu kadar gurursuz olmayın ya Allah askına...
Sizlerde tek hata gurursuzluk, sen bu bahsettiğinin tam tersi olsaydın emin ol o da kendini bi halt zannetmeyecekti sonuç çok daha başka olacaktı...
Erkeğe çok fazla değer verilmez unutma bunu, bundan sonra belki yapmazsın bu hatayı...
Sırf bunu anlatmak için açtım hesabı
elimde değil korkuyorum
amacım yardım almak değil acimi paylaşmak.
Yanıyorum.
Kocaman 1.5 senem verdim cok animiz oldu .. Sürekli gezdik gelecekten konuştuk aileler tanıdı birbirini . Derken sınav maratonu baslafı geleceğimdeki erkeğin. Kpss. Çok şey yasadik çok şey atlattık çok sevdim aşık oldum. Son zamanlarda benden sogudu her seferinde beni küçümsedi hataları üste çıkardı bana sen kim oluyrsun hiçsin. Hayatımda 0 sin dedi ben ise hala alttan aldım yapma etme seviyorum seni . Ağlayarak aradım gitme diye. Dedi şey şuydu hayatıma burnunu sokma mahfetme. Beni sosyal medyadan cikarmadi hep takip ediyor farkındayım. Ailesine uygun kız değilmisim .. Benimde hatalarim oldu ama ağlayarak Özür dilerim. O kadar çok kırıldım ki allaha dua etmekten başka carem yk. Onu çok sevdim onsuz yapamam ama ahımı aldı. Pişman olmasını istiyorum . Mahfettii beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?