- 30 Nisan 2018
- 547
- 130
- 103
- 37
- Konu Sahibi mercandedee
-
Doktora goturucem su an cikamam. Sedef tehlikelimi nedirSedef muhtemelen. Ama bir doktor görmeli.
Yurtdisindym acile gidemem. Aile hekimini aricam hemen. Sedef neyden kaynaklidirAciller açık bi acile goturseniz. Buradami bilgiler yaniltici olabilir.
Doktora goturucem su an cikamam. Sedef tehlikelimi nedir
Yok sedef her zaman kaşınmıyor. Milyon çeşidi var, benimki hiç kaşınmaz mesela.Egzamaya benziyor ama sedef de egzama da kaşınır. Nemlendirici sürün ama en iyi kortizonlu kremler işe yarar
Kasinmiyor acimiyor .Egzamaya benziyor ama sedef de egzama da kaşınır. Nemlendirici sürün ama en iyi kortizonlu kremler işe yarar
Benim de varYok sedef her zaman kaşınmıyor. Milyon çeşidi var, benimki hiç kaşınmaz mesela.
Nasil gecer bu. Evet buda kasinmiyo. Sirtinda karninxa vardi biraz gecti bi baktim bacaginda cikmjsYok sedef her zaman kaşınmıyor. Milyon çeşidi var, benimki hiç kaşınmaz mesela.
Geçmez. Eğer sedefse ömür boyu onunla yaşamayı öğrenecek. Ama önce teşhis. Onu da biz koyamayız.Nasil gecer bu. Evet buda kasinmiyo. Sirtinda karninxa vardi biraz gecti bi baktim bacaginda cikmjs
Benimki değişik oldukça, dizden dirsekten değil bacağın ortasından başladı o yüzden sedef teşhisi koyamadılar bir türlü bi ton başka hastalık dediler en son biyopside kesin tanı kondu.Benim de varAma kaşınıyor, özellikle akşamları
Alerjik olabilir, stres olabilir, egzama genelde kaşındırır ama kaşınmadığına göre arkadaşların dediği gibi sedef olabilir.Kasinmiyor acimiyor .
Yedigi ictigi derken alerjik olabilir diyemiAlerjik olabilir, stres olabilir, egzama genelde kaşındırır ama kaşınmadığına göre arkadaşların dediği gibi sedef olabilir.
Yediğine içtiğine, stresi olup olmadığına dikkat edin.
Allah acil şifalar versin.
Aminn ins gecer herneydeAlerjik olabilir, stres olabilir, egzama genelde kaşındırır ama kaşınmadığına göre arkadaşların dediği gibi sedef olabilir.
Yediğine içtiğine, stresi olup olmadığına dikkat edin.
Allah acil şifalar versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?