- 26 Ocak 2013
- 1.233
- 3.504
- 333
- Konu Sahibi Seronimo78
-
Daha önce başka mesajda da söyledim aslında konu sene hesabı değil. Yetişkinlerde bu çok önemli değil direk tamamladığımız yaşı söylüyoruz ama çocuklarda şu yaşa girecek bu yaşı tamamladı mevzusu çok olduğu için karışıyor. 5 yaşına girecek dendiği zaman bazıları sanki 5 yaşını tamamlamış gibi algılıyor. 5 yaşına girdiği zaman dolu dolu 4 yaşında oluyor işte.
Hayır 3 yaşını bitirip 4 e girecek benim oğlumda aynı yil
Tamam sizin ki 5 olsun benim oğlum 4 yaş , siz seneye ilkokula yollarsınızBenim oğlumda aynı yıl 4 bitti 5e girecek. Nasıl oluyor.
Tamam sizin ki 5 olsun benim oğlum 4 yaş , siz seneye ilkokula yollarsınız
2017 aralıkta 1 yaş bitecek 2018 aralıkta 2 yaş bitecek 2019 aralıkta 3 yaş bitecek. Ve evet şu an 3.5 yaşında 2020 aralık itibariyle 4 yaşı doldurmuş olacak ve 5. Yaştan gün olacak.
Allahım ben niye 4 işlem anlatırken bu kadar zorlandım?
Hmm. Peki..Gayet de doğru hesaplanmış. Aynı kreşte doğru hesaplandığı gibi. 2016 Aralık doğumlu çocuğunuz 2020 Aralık’ta 4. Yaşını doldurup 5 yaşından gün almaya başlayacak. Yani 4 yaşında olacak. 5. Yaşına girdiği zaman 5 yaşında oluyor anlamına gelmiyor.
Hmm. Peki..
7 diyip orta yolu bulalim bence
Bir eğitimci olarak söylüyorum ;Merhaba arkadaşlar öncelikle anneler günümüz kutlu olsun ❤
Oğlum eylülde 4 yaşına girecek ve hala bezli tuvalete kesinlikle girmiyor korkuyormuş lazımlıkk aldım gene oturmadı kakasının geldiğini söylüyor köşeye geçip yapıyor bahçemiz var nasıl alıştıracağım hiç tecrübem Yok yardımcı olurmusunuz
Ay olur mu 2 diyeceksinizYaş konusunda tartışma olmuş ama bu husus çok önemli. 2016 aralık doğumlu dahi olsa çocuk 3 yaşını yaşayıp bitirdi çoktan. bu durumda da bezi bırakma konusunda hızlanmak gerektiği aşikar. not : 2014 haziranlı kızım var sonrana 6 diyorum artık
Şuan komik olmayın ne agresifliği yazdığım yazıda saldırganca ne var yapmayın lütfen dediğim doğru cunku sizin hesaba göre seneye ilkokula gitmesi lazım o zaman 6 yaşına girecek neden rahatsız oldunuzNe bu agresiflik belki bende hata vardır diye sorup yazdım en ufak şeyde bile insanlara saldiriyosunuz çok ilginç gerçekten...
Şuan komik olmayın ne agresifliği yazdığım yazıda saldırganca ne var yapmayın lütfen dediğim doğru cunku sizin hesaba göre seneye ilkokula gitmesi lazım o zaman 6 yaşına girecek neden rahatsız oldunuz
Bakin bende okul öncesi okuyorum kızımıda anasınıfına gönderiyorum yas hesaplamasi aynen su sekilde hangi ay olduguda önemli mesela 2016 ocak doğumlu 4 yaş oluyor suan ama atiyorum 2016 kasimli cocuk daha 4 yas sayilmiyorNe alakası var ben beş yaşında demiyorum dikkat ederseniz beş yaşına girecek diyorum. Neyse daha fazla münakaşaya girmek istemiyorum haklısınız ne deyim.
Bakin bende okul öncesi okuyorum kızımıda anasınıfına gönderiyorum yas hesaplamasi aynen su sekilde hangi ay olduguda önemli mesela 2016 ocak doğumlu 4 yaş oluyor suan ama atiyorum 2016 kasimli cocuk daha 4 yas sayilmiyor
Bu sene eger kontenjan varsa okullarda yer açılır çocuğunuz anasifina gidebilir eğer kontenjan doluysa gidemez ancak 5 yaş olarak seneye gidebilir
Benim derdim polemik yada münakaşa degil
Neden bir yaşında dogmuyorlar ki nasıl 54 yasini bitirip 5'e girecek o zaman.
Neden bir yaşında dogmuyorlar ki nasıl 5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?