- 11 Nisan 2020
- 24
- 34
- 3
- 29
- Konu Sahibi Seronimo78
-
20164 yasina girecek derken 3 yasini yeni mi bitirecek? Kac dogumlu?
Hayır 3 yaşını bitirip 4 e girecek benim oğlumda aynı yil4 yasini bitirip 5'e girecek o zaman.
2016 Aralık doğumlu bile olsa 3 yaşını çoktan bitirmiş oluyorHayır 3 yaşını bitirip 4 e girecek benim oğlumda aynı yil
Sizinde kutlu olsun ben kızımda lazimliga alıştırdım oğlumda direk tuvalete başladıkMerhaba arkadaşlar öncelikle anneler günümüz kutlu olsun ❤
Oğlum eylülde 4 yaşına girecek ve hala bezli tuvalete kesinlikle girmiyor korkuyormuş lazımlıkk aldım gene oturmadı kakasının geldiğini söylüyor köşeye geçip yapıyor bahçemiz var nasıl alıştıracağım hiç tecrübem Yok yardımcı olurmusunuz
Hayır 3 yaşını bitirip 4 e girecek benim oğlumda aynı yil
2020’ye girdiğimizi kaçırmışlar herhaldeYahu 3 mu kaldi?
3 yaşı tamamlayıp 4 yaşın içine girmiş oluyor benim hesabıma gore2016 Aralık doğumlu bile olsa 3 yaşını çoktan bitirmiş oluyor
Sizinki hangi ay?
Nasıl hesap yapıyorsunuz?
Hayır 3 yaşını bitirip 4 e girecek benim oğlumda aynı yil
3 yaşı tamamlayıp 4 yaşın içine girmiş oluyor benim hesabıma gore
Doğduğumuz da bir yaşla doğmuyoruz dimi 2017 de 1 yaş,2018 de 2 yaş, 2019 da 3 yaş,2020 de ise 4 yaş oluyor hangi ay dogduysaYahu 3 mu kaldi?
3 yaşı tamamlayıp 4 yaşın içine girmiş oluyor benim hesabıma gore
2016 aralık doğumlular, 2020 aralık ayı gelmeden 4 yaşına girmiş olmuyorlar. Yani 2020 aralık ayında 3. yaşını doldurup, 4.yaşına girmiş olacak.2016 Aralık doğumlu bile olsa 3 yaşını çoktan bitirmiş oluyor
Sizinki hangi ay?
Nasıl hesap yapıyorsunuz?
2020’ye girdiğimizi kaçırmışlar herhalde
Doğduğumuz da bir yaşla doğmuyoruz dimi 2017 de 1 yaş,2018 de 2 yaş, 2019 da 3 yaş,2020 de ise 4 yaş oluyor hangi ay dogduysa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?