Korkunç tacizi Facebook'ta anlattı!

kadına aferin her zaman aman uğraşmayalım diye diye bu cesareti aldılar

.ben de her tacizde aman uğraşmıyım,cevap vermiyim diyorum ama ben niye kısa keseyim cevap vermiyim. o yapmayacak. haddini bilmeyi öğrenecek.

kurye gelince,yemek sepetinden sipariş gelince hep bi tedirginlik yaşıyorum. evde tek olduğumu çaktırmamaya çalışıyorum. bunlar bir çok kadının olağan davranışları. bi şeyler yanlış ve susmak çözüm olmuyor.

insanların yorumları ile çok ilgilenmiyorum ama helal olsun kıza afişe etmiş.
hangi yılda yaşıyoruz artık birşeylerin üzerini kapatmanın kadına sürekli suç atmanın hiçbir açıklaması olamaz.
insanlar öncelikle ahlaklı olacaklar, ha olamıyorlarsa da böyle rezil olacaklar.
keşke annelerimiz büyüklerimiz de böyle cesur olsalardı.

sabah facebookta görmüştüm haber olmasına sevindim. fakat adam hakkında soruşturma açılmasıyla olay kapandı gibi görünüyor.ceza aldığını görmek istiyorum.

işin acı tarafı, adam tehdit ederken ölünü yakar atarım gibi şeylerle de tehdit etmişti. bariz şekilde özgecan aslan cinayetinin şekliyle tehdit etmiş şeref yoksunu adam. bu cinayet kimilerimizin kanını dondururken kimilerine de cesaret veriyor gerçekten. çok ama çok acı.

Burada bambi kuruyemis de yemeksepeti. Com da hatali degil. Calisan sorunlu

Bu calisani isten cikarmislar ama bu daha cok bilebmesine sebep olmus olabilir alkahtan kzi y. Disina gidecekmis yoksa bir cinayet haberi daha duyabilirdik telefon ev adresi biliyor adam sonucta. Ev adresi bu boru degil.

Bakiniz : fatma nur celik

ekşideki msjlaşmaların tamamını okudum da kız konuyu niye uzatmış her msja cevap vermiş direk engellememiş anlam veremedim. özellikle 'kısmi güzellik ne' kısmını saçma buldum..

yemek sepetin de , bambide de hata yok. çalışan insanların zihinlerini okuyup işe almıyolar sonuçta.. şerefsiz her yerde şerefsiz.. geçmiş olsun..

ay aynı olay benim başıma geldi. zaten otobüs içinde devamlı yok yastık ister misin,rahat mısın cart curt deli etmişti.

bi de ertesi gün nasıldı memnun kaldın mı yolculuktan demiş. ben aradım mail yolladım 2 hafta sonra çıkardık dediler. artık doğru mu bilemiyorum. ama yolcunun bilgileri nasıl bu kadar rahat ifşa edilebiliyor. çok canım sıkılmıştı.
Şöyle ki bunların yolcu listesinde isimlerimiz var ya, her ihtimale karşı telefonlarımızı da yazıyorlar, hani atıyorum molada geç kaldık araca vs. gibi ihtimaller için. Böyle fırsatçı şerefsizler de alıyor demek ki kadınların numarasını.

X