selam tutu,buraya yazdıgını gördüm hemen sorim dedim:)benim lensimin kenarından azcık koptu,freshlook mavi renk.atimi .
walla canım gözlerini bozar diye biliyorum.benımde bigün koptu lensi elime aldığımda yapış yapış olmuştu içeriğinde artık ne warsa bilmiyorum takma bence gözlerin güzel zaten
tamam canım takmıyorm.)zten 1 kere taktım
7 yıldır kozmetik amaçlı kullandım hiç ne kaşıntı bildim ne şişlik ne mikrobik bişe ile karşılaştım.haberlerde kadını görünce lenslerimi imha ettim bida asla kulanamam
bende çok korktum ya sen yine şanslısın tutucuk yha.bense gözlüğe mahkum lazer yaptırırım artık
en sağlıklısı o galiba canım Allah korusun
yha ondada ilerde kör kalma riski varaşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık
aman RABBİM korusun öyle düşünme lens bence daha zararlı kadını görünce psıkolojım bozuldu walla
Ay lens alacaktım resmi görünce nasıl tırstım bütün hevesim kaçtı
yazık olmuş... 20 yıl kullanmış, nadiren görülen bir enfeksiyondan oldugu yazılmış.... ben de lens kullanıyorum, benim gözlerim de bazen iltihap kapıyor, evde gözlük takıyorum, oksijen geçirgenliği yüksek olan lenslerden kullanıyorum, 1 aylık lenslerde süresi dolunca yenisini açıyorum, temizliğe daha çok özen gösteriyorum...
duzenli olarak gozdoktorunun gozetimi sart.
En azindan yilda bir kez benim lens aldigim yerde uzmanlar gozlerimin sagligina bakiyor.
tatlım bende lensi bırakıp gözlüğe geçtim. fakat lens kullansam bile sürekli yenilemek yerine eskisi rahatsız edene kadar kullanırdım heralde. çünkü habere göre kadın lensi ilk kullanımda enfeksiyonu kapmış. çok korkunç bir şey. ilk okuduğumda çok fena olmuştum
evet ama onunki nadir görülen bir şeymiş... göz doktoru bana süresi geçen lensin plastikten farkı olmadıgını, zararlı oldugunu söyledi,o günden beri süresini hiç geçirmem.