Kontakt Lens Korkunç !! Lensle ilgili çıkan habere bakın kızlar çok önemli !

selam tutu,buraya yazdıgını gördüm hemen sorim dedim:)benim lensimin kenarından azcık koptu,freshlook mavi renk.atimi .

walla canım gözlerini bozar diye biliyorum.benımde bigün koptu lensi elime aldığımda yapış yapış olmuştu içeriğinde artık ne warsa bilmiyorum takma bence gözlerin güzel zaten

Son düzenleme:
walla canım gözlerini bozar diye biliyorum.benımde bigün koptu lensi elime aldığımda yapış yapış olmuştu içeriğinde artık ne warsa bilmiyorum takma bence gözlerin güzel zaten

tamam canım takmıyorm.)zten 1 kere taktım

Bendse lens kullanıorum. Mecburıyetten. Ya nrmlde 120 lıraya aldgm lensı meshr bı optık fırması 50 tlye satıo aldm ama aklm karstı bı sıkayetım yk suanlık cok temz ttmk gerekıo goz ıcıne vs sakn makyaj yapmayn

7 yıldır kozmetik amaçlı kullandım hiç ne kaşıntı bildim ne şişlik ne mikrobik bişe ile karşılaştım.haberlerde kadını görünce lenslerimi imha ettim bida asla kulanamam

bende çok korktum ya sen yine şanslısın tutucuk yha.bense gözlüğe mahkum lazer yaptırırım artık

yha ondada ilerde kör kalma riski var aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık

aman RABBİM korusun öyle düşünme lens bence daha zararlı kadını görünce psıkolojım bozuldu walla

aman RABBİM korusun öyle düşünme lens bence daha zararlı kadını görünce psıkolojım bozuldu walla

aynen ya haklısın bende lensten acayip korktum öyle olucağıma ölmeyi isterim. İnşallah bi yolu olurda kadın gözüne kavuşur . bi mucize

yazık olmuş... 20 yıl kullanmış, nadiren görülen bir enfeksiyondan oldugu yazılmış.... ben de lens kullanıyorum, benim gözlerim de bazen iltihap kapıyor, evde gözlük takıyorum, oksijen geçirgenliği yüksek olan lenslerden kullanıyorum, 1 aylık lenslerde süresi dolunca yenisini açıyorum, temizliğe daha çok özen gösteriyorum...

duzenli olarak gozdoktorunun gozetimi sart.
En azindan yilda bir kez benim lens aldigim yerde uzmanlar gozlerimin sagligina bakiyor.

ben de 6 -7 yıldır kullanıyorum lensi.Mecburum çünkü numaralarım fazla. Bu halde gözlük takmam mümkün değil.Acayip korktum Allah başka kimsenin başına vrmesin.Tek çözüm lazer galiba

tatlım bende lensi bırakıp gözlüğe geçtim. fakat lens kullansam bile sürekli yenilemek yerine eskisi rahatsız edene kadar kullanırdım heralde. çünkü habere göre kadın lensi ilk kullanımda enfeksiyonu kapmış. çok korkunç bir şey. ilk okuduğumda çok fena olmuştum

duzenli olarak gozdoktorunun gozetimi sart.
En azindan yilda bir kez benim lens aldigim yerde uzmanlar gozlerimin sagligina bakiyor.

doktor kontrolü mutlaka şart olmalı fakat burdaki durum ani gelişen birşey.risk alamadım bir daha lense dönmeye cesaret edemem. geçenlerdede fda bi markayı sağlık sorunlarına yol açabilir ve kör edebilir diye kabul etmemişti.gerçi onlar şu circle lenslerdendi.gözlüğe yeniden alışmak çok zor oldu.

evet ama onunki nadir görülen bir şeymiş... göz doktoru bana süresi geçen lensin plastikten farkı olmadıgını, zararlı oldugunu söyledi,o günden beri süresini hiç geçirmem.

evet ama onunki nadir görülen bir şeymiş... göz doktoru bana süresi geçen lensin plastikten farkı olmadıgını, zararlı oldugunu söyledi,o günden beri süresini hiç geçirmem.

elbette tatlım süresini geçirme ama uzun ömürlüleri al, çok nadir olsada böyle bir riski tüm lens takanlar taşıyor işte. göz çok değerli bir organ ben çok korktum. gözlüğe alışmaya çalışıyorum artık ne yapıyım(

ben de lens takıyorum numaram yüksek 10 yıldır lens kullanıyorum artık gözlüğe dönemem. çizdirmeninde sorunu katarakt olsan yaşlanınca ameliyat olamıyomuşsunnöyle bişey duymuştum öff ya daraldım kadına bakınca göz çok sakat allah korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…