ben de lens takıyorum numaram yüksek 10 yıldır lens kullanıyorum artık gözlüğe dönemem. çizdirmeninde sorunu katarakt olsan yaşlanınca ameliyat olamıyomuşsunnöyle bişey duymuştum öff ya daraldım kadına bakıncagöz çok sakat allah korusun
canım sophistic kuallanıyorum ben hep onu kullandım hiç sorunda yaşamadım ama korktum şimdi bu haberden numaramda 4.5 hipermetrop napiim bilemedim
hangi marka lens kullanıyorsun abla?
ben de saydam numaralı lens kullanıyorum
ben de lens takıyorum numaram yüksek 10 yıldır lens kullanıyorum artık gözlüğe dönemem. çizdirmeninde sorunu katarakt olsan yaşlanınca ameliyat olamıyomuşsunnöyle bişey duymuştum öff ya daraldım kadına bakıncagöz çok sakat allah korusun
elbette tatlım süresini geçirme ama uzun ömürlüleri al, çok nadir olsada böyle bir riski tüm lens takanlar taşıyor işte. göz çok değerli bir organ ben çok korktum. gözlüğe alışmaya çalışıyorum artık ne yapıyım(
evet onu ben de duydum...
bunu duymamıştım göz doktoru arkadaşlarıma bi sorayım bakalım
evet öğrenip bize de yaz lütfen
amaan, enfeksiyon kapmış işte. aynı şey lens takmasa gözüne toz kaçtı diye de olabilirdi. lensle alakası yok bence kadının şanssızlığı.