Kontakt Lens Korkunç !! Lensle ilgili çıkan habere bakın kızlar çok önemli !

ben de lens takıyorum numaram yüksek 10 yıldır lens kullanıyorum artık gözlüğe dönemem. çizdirmeninde sorunu katarakt olsan yaşlanınca ameliyat olamıyomuşsunnöyle bişey duymuştum öff ya daraldım kadına bakınca :KK43: göz çok sakat allah korusun

hangi marka lens kullanıyorsun abla?
ben de saydam numaralı lens kullanıyorum

ben de lens takıyorum numaram yüksek 10 yıldır lens kullanıyorum artık gözlüğe dönemem. çizdirmeninde sorunu katarakt olsan yaşlanınca ameliyat olamıyomuşsunnöyle bişey duymuştum öff ya daraldım kadına bakınca :KK43: göz çok sakat allah korusun

evet onu ben de duydum...

elbette tatlım süresini geçirme ama uzun ömürlüleri al, çok nadir olsada böyle bir riski tüm lens takanlar taşıyor işte. göz çok değerli bir organ ben çok korktum. gözlüğe alışmaya çalışıyorum artık ne yapıyım:KK43:(

evet göz çok önemli,dikkat etmek lazım...

evet tatlım göz çok riskli haklısın ve malesef lens takanlarda bu risk hep olucak. ben bu riski göze alamadım.mecburen gözlüğe geçtim.makyajımı biraz daha koyu yapıyorum.çerçevesiz aldım. alıştım gibi. başta zor oldu ama şuan iyiyim çok şükür

amaan, enfeksiyon kapmış işte. aynı şey lens takmasa gözüne toz kaçtı diye de olabilirdi. lensle alakası yok bence kadının şanssızlığı.

amaan, enfeksiyon kapmış işte. aynı şey lens takmasa gözüne toz kaçtı diye de olabilirdi. lensle alakası yok bence kadının şanssızlığı.

olurmu canım ilgisi yok.doktorlar uyarmıştı bazı musluk suyundaki bir bakteri lens takanlarda enfeksiyona sebep oluyor diye. senin dediğin gibi olsa her yüzünü yıkayanda olurdu. ama dediğin gibi değil çünkü lens mikrobu göze sabitliyor. bu yüzden anti bakteriyel bir sabunla yıkamaklazım. ben yaklaşık 13 senedir lens kullandım sorunsuz.

X