- Konu Sahibi cemrenaz06
-
evet bende dedim arkadaşa söle diye ilerde daha kötü olur diye kaybetmekden çok korkuyorum dedi
ve nişanlısı buna daha önce sormuş bebeğimiz olmazsa ilerde senin için sorun olurmu diye
buda o zaman için hayır dedim demiş.
oda o arada bende ona sordum sen varsın ya diye cevap vermiş
nişanlısı memur arkadaşlar ama sakat kadrosunda fiziksel bişeyi yok ama acaba diyorum nişanlısınında böle düşünmesine sebep kullandığı bir ilaç falan olmasın.?
erken evlensin deniliyorda bu isler kader kismet meselesi...
nisanlisina söylesin zaten demezse bunu tasimasi onun icin gercekten zor olur paylasmasi lazim..
gercekten seviyorsa sorun olmaz bence
canım bu anlattığından ben şunu anladım.adamında çocuğunun olmama gibi bi durumu olabilir ve büyük ihtimal bunun için böyle bişey sormuş olabilir arkadaşına..fisfisfisbuda çocuk olmaması gibi sağlık durumlarına karşı çok da sert bir duruşu olmadığını gösteriyor ve bu durum, arkadaşının belki daha kolay söylemesi açısından yardımcı olacaktır.bence arkadaşın öncelikle sadece bir dr. deilde bir kaç dr. danışarak bu probleminin çözümünün net bi şeilde çözülüp çözülmediğini öğrensin.birazda olsa ihtimal varsa ve kesinlikle annelik duygusunu ufak ihtimalde olsa yaşamak istiyorsa ,nişanlısına menapozu,bebek sahibi olma şansını herşeyi anlatsın.:teselli:ama adama da daha önce sorduğu bu soruyu hatırlatarak nedenini öğrensin.ewlwnmeden önce birbirlerine açık ve yalansız olmalılar kesinlikle..:1hug:aksi takdirde evlendiklerinde çok büyük sorunlar yaşarlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?