• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Korkunç! 1 aylık bebeği böyle öldürdü

Ya hani hep derler ya. 7 aylık doğsa normal ama 8 aylık doğarsa tehlikeli diye neden dir bilmiyorum ama belki gelişmemiş olabilir.
Öyle bir şey yok
Zamanını doldurana kadar anne karnında ne kadar kalırsa o kadar iyi.

27 ağustos da dogmus bebek ve 1 eylulde bu olay saptanmis . 4 gun o cocuk islak mendille yasamis . Ve o hemsire bunu bildirmemis mi . Of ne kadar sacma ya

8 aylık bebeğin ciğerleri gerçekten gelişmez mi, oraya da takıldım
Geçen yaz bir arkadaşım kaybetti Bebeğini ciğerleri gelişmediği için :( 8 aylık Doğdu 24 gün küvezde kaldı ama olmadı kaybettik.

Allah ıslah etsin böylelerini!
Sen sadece bir bebeğin ömrünü değil, o annenin babanında ömründen aldın! Katil!!!

8 aylık bebeğin ciğerleri gerçekten gelişmez mi, oraya da takıldım

hayır gelişmez vucütta en geç gelişen organ ciğerlerdir. doğunca ağlartırlar ki çocuk nefes alıp vesin ciğerleri açılsın diye. 7aylıkken çocugun yaşama şansı oluyorda 8 aylıkta nedense vucüt tam gelişim sağlarken yarım kesildiği için olumlu sonuç alınamıyor

Ay korkunç birşey bu.
Birde ıslak mendil ne alaka? Boğazına kaçtığı an neden doktorlara söylememiş ki. Anında müdahale edilse belki bebek yaşayacaktı.

Türkiye'de artık herşeyin çivisi çıktı.vicdansız pislik dilerim allah tan nefessiz kalarak geberip gidersin.O yavrunun ahı ailesinin ahı senin bir ömür yakanı bırakmaz..
Kızlar kusura bakmayın anne olarak ve insan olarak bu bedduayı fazlasıyla haketti

Yani yazip yazip sildm bisey derdm de simdi uzaklastirma almiym
Allahim sen merhametsizleri bize musallat etme !

doğum bölümünde sadece kadın hemşireler mi çalışsaydı acaba, aklıma bu geldi haberi okurken, bebeğe daha iyi bakardı diye düşündüm ama bilemiyorum tabii

Sana katılıyorum chees. Erkekler bu konuda fazla başarılı değil, bebek bakımı, annelik içgüdüsel.
Nasıl erkekler genelde daha iyi araba kullanıyorlarsa, kadınlarda bu işi çok daha iyi yapıyor erkeklere nazaran.
koskoca mendil küçüçük yerden nasıl geçmiş ki? Ahhh yavrum ya kıyamam :cry:

İnsan korkuyo ya o bölümde çalışan bi hemşire nasıl bu kadar deneyimsiz olabilir savunması saçma bikere ıslak mendil le bebeğin ağzının içini mi temizliyodu bu salak allahım yaaa assınlar bu pisligi öyle savunmasız sesi bile çıkmayan bi melege nasıl yapar bunu o kadar üzüldüm ki

Bir an kendimi ailenin yerine koydum çok kötü oldum benim oğlum da on gün kuvezde kalmıştı tanımadığını insanların eline bırakmak çok zor

By tek kelimeyle cinayet

Nasıl kaçar ki boğazına ya. Hic inandırıcı değil kasıtlı yapıldığı izlenimi verdi bana. Minicik melekten ne istediyse çok üzücü. Rabbim Ailesine sabır versin:KK42:

Back