korkumdan eşimle ilşkiye giremiyorum 15 günlük evliyim önerileriniz varmı?

fatostas_89

Üye
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2012
9
0
16
İstanbul
kızlar 15 günlük evliyim .yalnız evlendiğim gün adetli olduğum için eşimle hemen birlikte olamadık.adetim 6 7 gün sürdü bitti.birlikte olmayı denedik yalnız ben çok acım olucak diye korktuğumdan olmuyor.eşimde beni zorlamiyor.ne zaman hazır h,issedersen kendini o zaman diyor.yani o duruma geliyoruz tam o durum derken tam giriş kısmına geliyor ben korktuğum için çekiyorum kendimi.kendmi kasmıyorum ama korkudan hepsi.benim durumunda olanlar varmı nasıl oldu yardımcı olabilirmisiniz bana .emla kremi duydum ondan alacağım.uyuştuyormuş.krem kullanan varmı bana bilgi veriseniz sevinirim.

Canım ultrason jeli al gözünü kapa 2 dakka dişinii sık sana tavsiyem bu o anı bu şekilde atlatabilirsin farklı bir sıkıntın yoksa eğer.

acıyıp acımayacağını denemeden bilemezsin canım,
büyük ihtimalle acımayacak ama diyelim ki acıdı kimse bundan dolayı ölmez dimi:)
herkes nasıl yapıyosa bizde yapabiliriz diye düşün kendini rahatlat,acırsa da oda göre çözümler düşünürsünüz,
bence daha fazla sürdürme bu durumu zaman geçtikçe stresin çoğalır,kasılırsın iyice,
eşine bırak kendini,müdahale etme böylesi daha kolay olur bence.

canım korkma kimse bundan ölmüyor

kendını sıkma derin derin nefes al ve eger yapabilirsen gülmeye çalış :))

emla filan kullanma öyle şeyler mantar da yapabilir. üstelik uyusurup yaptın dıyelin, diğerlerinde napacaksın?

kayganlaşmada sorun yoksa ek bir şey kullanma zaten

Bence korkma çok anlayışla bir kocan var mutlu olmalısın kendini kocana bırak o eminim senin canının yanmasını istemez ve o kadarda acımıyor sonuçta oranla alakalı adet sancısı çekiyorsun öyle düşün öyle ahım şahım bir acı değil bence zevk alacağını düşün bırak kendini biraz açık açık yazıyorum anla diye zaten ilk seferde hemen öyle devam etmiyorsun sonuçta bu olay olacak bence kendine eziyet ediyorsun tatlım

Acısa da öldürmez.
Dünyadaki tüm kadınlar bunu yapıyor. Ki karşındaki senin eşin, sevdiğin. Onu arzulamıyor musun hiç? Şaşırıyorum ben işin hastalık boyutu olmadığı sürece.
Ön sevişmeyi uzun tutun.
Daha sonrasında içten içe kendini rahatlatmaya çalış.
"Herkes yapıyor bir şey olmuyor. Acımayacak. Acısa bile hemen geçecek." falan. Derin nefes al. Rahat bırak kendini kasma.

Ayrıca çok zorlanıyorsan bir kadeh birşey iç olmadı 2 kadeh eğer bir engel yoksa tabiki benim eltim öyle yaptı :)

yaşadıgın çok normal birşey çünkü herkes gibi bende yaşadım hiç bekleme yap kurtul çünkü kendini kasıyorsun gün geçtikçe biz bebek yagı kullanmıştık kayganlık için ama gözümü kapattım ve bu nasılsa olacak dedim zorladım kendimi ama sonunda oldu kısacası kendini zorlaman lazım yapacak başka birşey yok çünkü bu olacak sonunda ve ilk zamanlar zevk için degil başarmak için yapacan ve başarana kadar bu stresten ve kendini kasmaktan kurtulamazsın ne zaman yaparsan o zaman kasmayı bırakırsın kendini kolay gelsin allah yardımcın olsun zor bir durum gerçekten

Canım bende bikaç gün eşimden kaçtım ama sonra dedim ki bu iş bi şekil olacak böyle beklemek stresi arttırıyor. İlk denemede bikaç santim kadar girdi sonra ben korkunca eşim çekildi. O banyoya gittiğinde kanamam olduğunu farkettim kızlık zarı sizlere ömür:) Biraz canın yanıyor ama dayanılmayacak gibi değil. Bazen idrarını yaparken yanma hissedersin herkeste oluyor mu bilmiyorum ama ona benzer bi acı... İlk birliktelikten sonra denize girmeyin diyolar ama bizim ilk ilişkimiz ayrıca balayının ilk gününe denk gelmişti. ''Ohh bee bu iştende kurtuldum artık rahat rahat yüzebilirim'' diye düşünmüştüm. Kanama durunca hazırlanıp denize gitmiştik:)

canım bende 4 aylık evliyim ve cok korkuyordum benim eşimde cok anlayışlı yaklaştı ilk gece biraz zorlandık tam olmadı ama kızlık zarım yırtılmiştı öyle bekledigim gibi bir acı değil . biliyorumz biz ne söylesek sana boş gelicek ama yaptıgında sende bizim gibi düşüneceksin kendini eşine birak o işini bilir cok acır zolanacak gibi olursan yavaş yavaş denersn ama acımıyor inanki bir kaç saniyelik birşey.. bide benim cok kanamam olmuştu eğer öyle birşey olursa korkma bir gün ilişkiye girmeyin ertesi gün devam :))

canım bende ilk 2 gün kasmıştım kendimi 3. gün kendiliğimden istedim eşim yanımdayken kendi parmağımla inceledim ve sonra ona izin verdim 5 saniyelik bi acı sonrasında büyük bi stresten kurtuluyosun uzatma bencede

ben böyle konuları anlamıyorum yani
bizim elimizden en gelebilir ki sonuçta burada ki kadınların telkinleriyle sakinleyeceğine kocan seni sakinleştirip telkin etsin ve ilişkiye hazır hale getirsin
unutma erkekler görsel baştan çıkar çoğunlukla ama kadınlar öyle değil
kadınlar duygusallıktan,sözle narin dokunuşlarla falan tahrik olurkar diye düşünüyorum ön sevişmeyi uzun tutun bence uzmanların önerisi bu yönde
ALLAHyar ve yardımcın olsun

canım al 2 tane kas gevsetici ilişkiden 1 saat önce hiçbişey hissetmezsin.adamıda yataktan soğutma bi an önce olsun

merhaba arkadaşım, bende 3 aylık evliyim hala ilişkiye giremedim bende acıyacak diye korkuyorum kendimi çekiyorum,, senin sorununda bizim gibi vajinismus bu konuda yardımcı olabilirim sana hatta birçok arkadaş yardımcı olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…