Bir kere şunu bilin kızlar: erkeklere kimse güvenmesin. onlar bizim gibi değiller.sizlere tek sözüm var: akıllı olun onların her söylediğine kanmayııııııııın.
canım senin var mı erkek arkadaşın...
bu arada ben sevdigim tüm erkekler grubuna sokmuyorum ..oki
Yani ben nedense daha iyimser yaklaşıyorum yaa.
Benim sevgilim iyi niyetlidir o yüzden yanlış birşey olsa bile beni kırmak istemiyeceğinden eminim. o yüzden tüm erkekler grubuna sokmuyorum bende olumunekankayizsmile
BEN SENİN BİLDİĞİN ERKEKLERDEN DEĞİLİM bayanssulusmileaklinialirimsmile
BEN SENİN BİLDİĞİN ERKEKLERDEN DEĞİLİM bayanssulusmileaklinialirimsmile
kızlar akıllı olun herkes yüzüne güler arkadan yapar yapıcağını.erkeğin efendisi yok bunu öğrenmiş oldum ben.
kızlar akıllı olun herkes yüzüne güler arkadan yapar yapıcağını.erkeğin efendisi yok bunu öğrenmiş oldum ben.
önceden genelleme yaptıklarında kızardım onlara. her erkek aynı değildir diye.öyle söylemeyin yazık derdim. şimdiyse haklılarmış dıyorum erkeklerin hepsi aynı.en efendi dediğiniz tip bile yapıyor yapıcağını.:çok üzgünüm:
önceden genelleme yaptıklarında kızardım onlara. her erkek aynı değildir diye.öyle söylemeyin yazık derdim. şimdiyse haklılarmış dıyorum erkeklerin hepsi aynı.en efendi dediğiniz tip bile yapıyor yapıcağını.:çok üzgünüm:
tatlım ne yaptığına bağlı aslında.
hani senin neden böyle düşündüğünü söylesen bize daha iyi yardımcı olursun gibime geliyo dimi kısslarrr
gelinliği daha ayarlamadım ama internetten bi kaç model beğendm.
ama şu konuda kararsızım hazırmı alsam yoksa diktirsemmi die.
hazır model begen onu kendine göre diktir.
bende öle yapıcam herhalde yani aklıma yatan en çok o canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?