hımm.
bende lise 1 deyken o lise sondaydı..liseye geç başladıgım için...
ya hani aslında onları sevmediğimden falan değil çok seviorum onları daha yakın görüorum kndme ama ne bilim işte.
şeker ben evde kalmışım haberim yok ondan sositososito
Kızlar ne aceleniz varda evleniyonuz yaaa erken değilmi ?
yani tabiki doğru insanı bulmak farklı birşey ama insanın yaşı ilerleyince biraz farklı düşünüyo. Yani ben nişanlımla çok önceden tanışıyorum sizin gibi 20 li yaşlardan,kan kardeşimin can ciğer komşusuydu,hep gelip giderdik bide yaşıt olunca beraber gezip tozardık ama ben o yaşlarda hiç evlenmeyi düşünmüyoduk. Varsa yoksa okul, gezeyim tozayım falandı :lepi:
İyi cesaret sizinki maşallah.
şeker ben evde kalmışım haberim yok ondan sositososito
Kızlar ne aceleniz varda evleniyonuz yaaa erken değilmi ?
yani tabiki doğru insanı bulmak farklı birşey ama insanın yaşı ilerleyince biraz farklı düşünüyo. Yani ben nişanlımla çok önceden tanışıyorum sizin gibi 20 li yaşlardan,kan kardeşimin can ciğer komşusuydu,hep gelip giderdik bide yaşıt olunca beraber gezip tozardık ama ben o yaşlarda hiç evlenmeyi düşünmüyoduk. Varsa yoksa okul, gezeyim tozayım falandı :lepi:
ıyi cesaret sizinki maşallah.
Nişanlım dalga geçiyodu hatta benimle yaa şimdi ben üniyi bitirmişken sen daha 18lik çıtırmışsın biz o zamanlar ufaklık gözüyle bakıyoduk diye :roflol: Bende ona bizde sizin gibi mezunlara abi gözüyle bakıyoduk diyorum :lepi:
Tam bana göre bir konu...
Bende evlendikten sonra değişirmi diye çok tereddüt ediyorum.
Bide biz şehirdışında olucaz, ne anneye yakın ne kayınvalideye, bazen düşünüyorumda Esra sen ne yapıyosun diyorum takılacaksın birinin peşine gideceksin bilmediğin şehire diyorum ama sonrada bundan daha iyisinimi bulucam diyorum üstelik seviyorumda...
Bizim memleket aynı ama nişanda sorun çıkacak gibi maddi anlamda çünkü istemede sorun çıkmıştı.
Şimdi de iş konusu var... Veteriner ama askerlikten sonra iyi bi iş bulabilirmi??
Aman bee evlenmekte sorun valla...
Tam bana göre bir konu...
Bende evlendikten sonra değişirmi diye çok tereddüt ediyorum.
Bide biz şehirdışında olucaz, ne anneye yakın ne kayınvalideye, bazen düşünüyorumda Esra sen ne yapıyosun diyorum takılacaksın birinin peşine gideceksin bilmediğin şehire diyorum ama sonrada bundan daha iyisinimi bulucam diyorum üstelik seviyorumda...
Bizim memleket aynı ama nişanda sorun çıkacak gibi maddi anlamda çünkü istemede sorun çıkmıştı.
Şimdi de iş konusu var... Veteriner ama askerlikten sonra iyi bi iş bulabilirmi??
Aman bee evlenmekte sorun valla...
Hoşgeldin canım,
Öncelikle canım Memleket aynıysa niye sorun çıkıyor anlamadım?
Hemen konuya katıl diye ben sorayım CADIARZU
Senin ve eş adayının yaşlar nedir bakalım bilmiyorumkismile
Ayy bizimkiler İzmirde baya uzaklar yani, ara ara konuşuyorum saolsunlar eltilerimde her zaman arar. Ama görümcemle sözden sonra hiç görüşmedik, dayımı kaybettim ona bile aramadı, bende aramıcam açıkçası...
Harika, ya aslında yaşın falan önemi yok .iş bence düşüncede bitiyo,Eğer kafanda evet bu doğru insan diyosan ne mutlu yaşın falan hiç önemi yok.
Bir görümce vakasıyla daha karşı karşıyayız kızlarr alsanaalsanasmile
Bendeki görümcede tam tersi, hergün 40 kere msj yazıyo cevap vermeyincede küsüyo sempatiksalakcinni
Görümcem 23 yaşında, beni kendine arkadaş etti. biz eskiden onunla hiç görüşmezdik daha küçük diye şimdi yengesi oldumya acısını çıkarıyo kötükedihüso
Bende ilk başlarda senin dediğin gibi düşünüyodum. Nişanlımla tanıştığımda hiç aklımda öyle bişey yoktu. O beni görmüş ama ben onu görmemiştim anlatıp duruyolardı hep şöle çocuk böle çocuk kafamda tipik mühendis tipi vardı kesin beğenmem ağır başlı böle sessiz sakin biri sanmıştım Sonra bi gittimm aşık oldum geri geldim bütün dediğim lafları yuttum
Hoşbuldum canım, ya aslında adetlerde sorun yokta, takı konusunda sorun yaşadılar.
Ben maddiyata fazla önem vermem ama bizimkiler şu olacak bu olacak diyince kayınvalimde kızdı, isteme baya sorunluydu yani. Ama sözüm çok güzel oldu :))
Saolsun kayınvalidem görmeye gelince bide küpe getirdi herkes sustu yani.
Aslında bu sadece özeti anlatması baya uzun sürer :))
Bizim yaşlar ben 23 (pazartesi 24 olucam) sözlüm 28 yaşında...
Valla İş imkanı konusunda özellikle İstanbuldaysan seçenek çok ama malesef bu aralar iş yok mesleğin olsada olmasada eskisi gibi kapılar açılmıyo canım fisfisfis Benim nişanlımda inşaat mühendisi ama 2 ay dolandı sürekli görüşmelere gitti sonunda çok iyi bi yerin teklifini kabul etti Allah yardımcınız olsun iş konusu zorr sıkıntılı stresli bi dönem yaşıyosun yani ...
Bir görümce vakasıyla daha karşı karşıyayız kızlarr alsanaalsanasmile
Bendeki görümcede tam tersi, hergün 40 kere msj yazıyo cevap vermeyincede küsüyo sempatiksalakcinni
Görümcem 23 yaşında, beni kendine arkadaş etti. biz eskiden onunla hiç görüşmezdik daha küçük diye şimdi yengesi oldumya acısını çıkarıyo kötükedihüso
Kesinlikleee sevmek sevildiğini bilmek çok güzel.:asigim: Hiç bişeyi gözü görmüyo insanın
cimcime eses kullanıcısından alıntı
Hoşbuldum canım, ya aslında adetlerde sorun yokta, takı konusunda sorun yaşadılar.
Ben maddiyata fazla önem vermem ama bizimkiler şu olacak bu olacak diyince kayınvalimde kızdı, isteme baya sorunluydu yani. Ama sözüm çok güzel oldu :))
Saolsun kayınvalidem görmeye gelince bide küpe getirdi herkes sustu yani.
Aslında bu sadece özeti anlatması baya uzun sürer :))
Bizim yaşlar ben 23 (pazartesi 24 olucam) sözlüm 28 yaşında...
aynı bn yaaa bende öle kafamda tipik bir mühendis vardı ama yanına bi gttm çarpıldım geldim sempatiksalakcinni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?