• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

korkularınız varmı sizinde?

walla ne yalan sölimm bende evn tek kızıyım ve çoookk kapris ve şımarığııımmm ama bazen bu şımarıklığım işe yarıo :jeyyar: tabi yerine göre.ama benm nişanlım melek gibi bi insan onun değişeceğini hiç zannetmiorum.çok doğal aramızda konusamadığımız konu yoktur.Allah'ıma dua ediorum bu inşallah hep böle gider.biz ii olduğumuz sürece herkes iidir bizim gözümüzde.

Valla süper maşallah kızlar .
Dikkat ederseniz zaten bir tane bile nişanlısından dert yanan yok kötükedihüso
Herkes kaynana, görümce, kayınpeder aile :oklava:

aynen bende ohh yandan yandankaydirigubbakcemile2
sevenler ayrılmasın..vereliniortak

valla anne olunca söz konusu ben herşeyiyle korkuyorum. Şimdi rahat ohh işten çıkıyorum eve gidiyorum yemek hazır masa hazır çay bile hazır, sabah kalkıyorum herşey ütülü hazır dolapta seç beğen al :kahve: Hapşursam bile ah yavrum kıyamam hasta oluyosun sen kalkma hiç hemen ıhlamur falan filan der.
EE söz konusu evlenmekse bunların hepsi unutulacak :gitme:mafoldumben

evde öyle benim annemda yemegi falan o hazırlar..bulaşık hep o sagolsun...ama sağlık konusunda hasta oldugumda hayatta en büyük destegi aşkımdan görürüm..
annemden daha çok düşünür...bana iyi bakar sagolsun..
relax güzelim relax...:lepi::nazar::nazar::nazar:

Ben iki taraftanda çooooooook memnunum.Sanki kendi annemle babamın kopyası gibiler 22 yıldır onların çocuğuymuşum gibi ne kızlarından ne oğullarından ayırmazlar hatta nişanlım hep kıskanıyo beni kaydirigubbakcemile3 26 yaşındayım beni böyle arayıp sormuyolar diye :1rolleyes: ınşallahda öyle devam eder:nazar:

evde öyle benim annemda yemegi falan o hazırlar..bulaşık hep o sagolsun...ama sağlık konusunda hasta oldugumda hayatta en büyük destegi aşkımdan görürüm..
annemden daha çok düşünür...bana iyi bakar sagolsun..
relax güzelim relax...

walla hastalık olunca öle güzelim dün hastaydım hastaneden geliorum annemle dioki şurada bosch bayisi var surada su var gel fiyat soralım.sinir oldum.sonra askım işten çıktı geldi yanıma gtti ilaçlarımı aldı.ateşm var die başıma ıslak mendil koydu.çorbamı kendi elleryle yedrdi.yorgun yorgun başımda bekledi.mamamı yedrdi bana çayımı elleryle içirdi.

ben annemden görmedm buzmana kadar böle ilgi.
o konuda diyeceğim birşey yok walla

Back