korkularınız varmı sizinde?

ya aslında okadar çok varki beğendiğim modeller çoktan almıştım gelnliğimde modellern arasından seçim yapmakta zorlanıorum çünkü hepsi çok çok güzelller.bakalım haftasonu nişanlıma göstercem modelleri hangisini daha çok beğenrse onu diktiricem.bellide olmas belki gelinlikçiler de beğendiğim bi model görürüm hemen değişir fikrim.

sen ayarladınmı peki?

öyle olmaması gerekiyor işte önce kendine güven kendinle barışık ol inan gerisi gelir..
hayatının insanı mutlaka çıkar..önyargılı olma hiç bizaman canım...
içini ferah tut. herşeyin hayırlısını dile allahtan..o senin için yanlış bir insamış o kadar..
sevgiyle kalyerimsenibena.s.

şöyleki tatlım ben akıl merci falan değilim ama benim fikrim şu.böyle şeylerin takibini yapamazsın, mümkün değil, sana orayı kapattım der başka sitede başlar veya hatta aynı sitede başka isimle başlar.
Benim nişanlımla birlikteliğimiz çook uzun zaman belki okumuşsundur oldu. Bugün olmuş birbirimizin tel eline alıp bakmışlığımız yok.Bence rahat bırak boşver senin ilgilenmediğini anlarsa ve eğer seni gerçekten seviyosa değer veriyosa zaten böyle şeylere gerek duymaz.

canım ben yarın fatihe bakıcam bi....
benim model var kafamda...

ya bide çalıştığımdan işten geç çıkıorum çıkıp şöle gönlümce dolaşıp bakamıorum.izin isticem yerime bakan kmse yok.işimdende olmak istemiorum.haftasonlarıda kapalı oluo.bilmioru bakalım artık cumartesi 4 ten sonra bakıcam.

Ayyy nesli buda benim kafamdan, tatlım bende öyle yaklaşık 20 tane model var elimde hepsinin ayrı ayrı yerlerini beğendim, hepsini birleştirip bir model yapmaya çalışıcaz bakalım :hooray:
Tabi yarın gelinlikçimize bu fikri söylediğimizde bizi kovmazsa eyvahedigeldismile

ben nişanımda öle yapmıştımda pek bişeye benzemedi.inşallah sennki öle olmaz canım.

evet canım yaa hade bakalım yerimseniben

ben ayrılmadım hala nişanlıyım şu an bırkaç gün önce oldu bu yazdıklarım.

yanlz fotolar daki ışık yansımaları yüsünden uyumsuz çıkmış renkler göründüğü gibi değil

yanlz fotolar daki ışık yansımaları yüsünden uyumsuz çıkmış renkler göründüğü gibi değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…