en beyefendi erkek kalu beladan kalma diye tanıştırıldım büyüklerimiz tarafından.Geçen gün farklı isimle girmiş olduğu h5 arkadaşlık sitesinde yakaladım onu.Benimle tanışmadan önce kayıt olmuş. sonrada sıkılınca devam ettirmiş konuşmayı duygusal birşey yok dedi.Belkide ben büyütüyorum ama olmaması lazım nişanlıyken, sanalda olsa gerçekte olsa aynı benim için konuşmamak lazım.
sonra fırçaladım ben bunu kapattı uyeliğini ama bılmem yinede kafamda soru işaretleri var.bir kere öyle görünce insan güvenını kaybediyor.
en beyefendi erkek kalu beladan kalma diye tanıştırıldım büyüklerimiz tarafından.Geçen gün farklı isimle girmiş olduğu h5 arkadaşlık sitesinde yakaladım onu.Benimle tanışmadan önce kayıt olmuş. sonrada sıkılınca devam ettirmiş konuşmayı duygusal birşey yok dedi.Belkide ben büyütüyorum ama olmaması lazım nişanlıyken, sanalda olsa gerçekte olsa aynı benim için konuşmamak lazım.
sonra fırçaladım ben bunu kapattı uyeliğini ama bılmem yinede kafamda soru işaretleri var.bir kere öyle görünce insan güvenını kaybediyor.
ya aslında okadar çok varki beğendiğim modeller çoktan almıştım gelnliğimde modellern arasından seçim yapmakta zorlanıorum çünkü hepsi çok çok güzelller.bakalım haftasonu nişanlıma göstercem modelleri hangisini daha çok beğenrse onu diktiricem.bellide olmas belki gelinlikçiler de beğendiğim bi model görürüm hemen değişir fikrim.
sen ayarladınmı peki?
ya aslında okadar çok varki beğendiğim modeller çoktan almıştım gelnliğimde modellern arasından seçim yapmakta zorlanıorum çünkü hepsi çok çok güzelller.bakalım haftasonu nişanlıma göstercem modelleri hangisini daha çok beğenrse onu diktiricem.bellide olmas belki gelinlikçiler de beğendiğim bi model görürüm hemen değişir fikrim.
sen ayarladınmı peki?
Ayyy nesli buda benim kafamdan, tatlım bende öyle yaklaşık 20 tane model var elimde hepsinin ayrı ayrı yerlerini beğendim, hepsini birleştirip bir model yapmaya çalışıcaz bakalım
Tabi yarın gelinlikçimize bu fikri söylediğimizde bizi kovmazsa
Ayyy nesli buda benim kafamdan, tatlım bende öyle yaklaşık 20 tane model var elimde hepsinin ayrı ayrı yerlerini beğendim, hepsini birleştirip bir model yapmaya çalışıcaz bakalım :hooray:
Tabi yarın gelinlikçimize bu fikri söylediğimizde bizi kovmazsa eyvahedigeldismile
ben nişanımda öle yapmıştımda pek bişeye benzemedi.inşallah sennki öle olmaz canım.
ewetama ynede severek giydim sonuçta ben istedim böle olmasını
öyle olmaması gerekiyor işte önce kendine güven kendinle barışık ol inan gerisi gelir..
hayatının insanı mutlaka çıkar..önyargılı olma hiç bizaman canım...
içini ferah tut. herşeyin hayırlısını dile allahtan..o senin için yanlış bir insamış o kadar..
sevgiyle kalyerimsenibena.s.
ayy durun kısslar bende bakıcam albüme çook merak ettim bakayım kötümü olmuş, valla vazgeçerim hemen bu fikirden bayanssulusmile
ewetama ynede severek giydim sonuçta ben istedim böle olmasını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?