mantık olarak ikna olsanız da yureginizi ikna etmemissiniz...
acele etmeyin, evlilik vs dusunmeden oldugu gibi yasayın zamanla onun saygı duyulacak hareketlerini gordukce sevginiz de buyur bence.
bir de giyinme konusuna takıldım; bazı erkekler alısveris vs sevmediginden onemsemez boyle seyleri fakat onun giyim tarzında degisiklik yapmayı planlıyorsanız kendisi rahat hissettigi kosulları da degistirmek istediginiz anlamı cıkıyor...
onun yasam tarzını sevdiginizden emin misin?
fazlasıyla.. zaten kültürlerimiz yetiştirilme şeklimiz aynı.. hatta ben ondan daha asosyalim :)
evet... tarih belli 15 tatilin ilk haftasının pazarı nişanım olcak.. annem erkek arkadasımı sevdi ailem beni üzmeyeceğine kanaat getirdi.. bende vardım bu kanaata beni üzmez beni taşır ailemden kısıtlamaz efendi dürüst aile babası ve eş olcak kapasitede yaşından dolayı oldukça olgun vs vs.. kötü huyu yok giyinmesini falan pek bilmez onlarıda ilerde ben hallederim zaten.. evden işine işinden evine giden normal babam gibi bi adam işte.. elimi tutmaya çekinir onun sebebini öğrendim sonucta aramızda bi isim yok laf söz olur amenna.. düşünceler çok güzel..ama bir korku var içimde yanlış mı yapıyorum korkusu.. bu korkuyu pek yenemiyorum neyin korkusu onu da bilmiyorum önceki ilişkimde her türlü saygısızlık küfür şiddet varken bu korku yoktu da böyle bi adamda neyin korkusu bu.. yenmek istiyorum o beni çok seviyo bende değer veriyorum ama onun gibi çok aşık değilim normal mi bu hislerim.. hayal kuruyorum evimin eşyalarımın ona karsı davranıslarımın evlendiğimizde nasıl olması gerektiğinin hayalleri... ama korkuyorum ablalarım kardeslerim bu korku normal midir.. ailemden uzaklasmanın verdiği bi korku mu yoksa bu neyin korkusu..?? yenmek istiyorum olduğu gibi kendimi ona bırakmak istiyorum ben.. bu korkularımın olması bile ona büyük haksızlık..
bu adamın sizi etkileyen hicbir yanı mı yok...?
eger her sey guzeldi is ciddiye binince boyle oldum diyorsanız heycanınız korkuya donusmus diyecektim fakat laf arasında nisanlınızı övüyorsunuz :) demek ki bizim burda yazdıgımız gibi degil, var bir seyler...
tereddutleriniz varsa acele etmeyin biraz daha agırdan alın, mevsimi işi vs bahane edin. baktınız cıkıs yolu yok, korkuyorum diyin... belli ki cok olgun anlayıslı biri. sizin ikna olacagınız icinizi rahatlatacak seyler soyleyecektir bence.
ama canım arkadasım benim.. körkütük aşık olduğum adamla evlense idim yada aileme evlilik için diretseydım dayakta yicektim küfür de hakaret de herseyden öte ailene gitme aileni arama diye baskılar yapcaktı bana.. ama bu öyle değil ki ya anlatamıyorum acayip seviyorum çok değerli ama aşk yok.. evet eksiklik bu aşk yok.. aşk olmadan olmaz mı sadece sevgi yetmiyo mu
evet... tarih belli 15 tatilin ilk haftasının pazarı nişanım olcak.. annem erkek arkadasımı sevdi ailem beni üzmeyeceğine kanaat getirdi.. bende vardım bu kanaata beni üzmez beni taşır ailemden kısıtlamaz efendi dürüst aile babası ve eş olcak kapasitede yaşından dolayı oldukça olgun vs vs.. kötü huyu yok giyinmesini falan pek bilmez onlarıda ilerde ben hallederim zaten.. evden işine işinden evine giden normal babam gibi bi adam işte.. elimi tutmaya çekinir onun sebebini öğrendim sonucta aramızda bi isim yok laf söz olur amenna.. düşünceler çok güzel..ama bir korku var içimde yanlış mı yapıyorum korkusu.. bu korkuyu pek yenemiyorum neyin korkusu onu da bilmiyorum önceki ilişkimde her türlü saygısızlık küfür şiddet varken bu korku yoktu da böyle bi adamda neyin korkusu bu.. yenmek istiyorum o beni çok seviyo bende değer veriyorum ama onun gibi çok aşık değilim normal mi bu hislerim.. hayal kuruyorum evimin eşyalarımın ona karsı davranıslarımın evlendiğimizde nasıl olması gerektiğinin hayalleri... ama korkuyorum ablalarım kardeslerim bu korku normal midir.. ailemden uzaklasmanın verdiği bi korku mu yoksa bu neyin korkusu..?? yenmek istiyorum olduğu gibi kendimi ona bırakmak istiyorum ben.. bu korkularımın olması bile ona büyük haksızlık..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?