korkularımı yenebiilmem için yardım

fazlasıyla.. zaten kültürlerimiz yetiştirilme şeklimiz aynı.. hatta ben ondan daha asosyalim :)

Ya öyle an geliyor ki körkütük aşık olduğun adama bile katlanamaz oluyorsun aynı ev içindeyken bir de aşık değilken nasıl yapacaksın zor görünüyor

fazlasıyla.. zaten kültürlerimiz yetiştirilme şeklimiz aynı.. hatta ben ondan daha asosyalim :)

bu adamın sizi etkileyen hicbir yanı mı yok...?
eger her sey guzeldi is ciddiye binince boyle oldum diyorsanız heycanınız korkuya donusmus diyecektim fakat laf arasında nisanlınızı övüyorsunuz :) demek ki bizim burda yazdıgımız gibi degil, var bir seyler...

tereddutleriniz varsa acele etmeyin biraz daha agırdan alın, mevsimi işi vs bahane edin. baktınız cıkıs yolu yok, korkuyorum diyin... belli ki cok olgun anlayıslı biri. sizin ikna olacagınız icinizi rahatlatacak seyler soyleyecektir bence.

onun seni sevdiğini söylerken; senin ona değer verdiğini söylemişsin..
sevgi hissetmedim ben yazında... mantık olabilir ama biraz da sevgi olmalı. bir ömür geçirme niyetiyle başlıyorsun işe.
sanırım sen eski ilişkinin etkisinde çok kalmışsın.. iyi bir ilişki değilmiş ama sen o insanı sevmişsin. insanlar hep öyle değil midir, kaçanı kovalamaz mı? şurada kaç konuda okuyoruz bir sürü olay yaşayıp ama saplanan kızlar..
eğer bunların etkisindeysen hala biraz zaman ver kendine...
ve içine tam sinmeyen bir şey için acele etme..

var tabi olmaz olur mu 5 ay hemen hemen hergün görüşüyoruz olmasa nasıl katlanıym belki de heyecan korkuya dönüştü dediğiniz gbi.. annemle tanıstırcagım günde Rabbım utandırma diye dualar etmiştim.. hiçte pişman olmam biliyomusunuz.. şimdi arkadasıma anlatıyodum içimdekiler.. sizin burda yazılanları dedi harfi harfiye.. ama diye ekledi sen tanıdıkça seven birisin.. ilk baslarda herseyı batıyodu gelip söylüyodun şimdi o batan seyleri sana hatırlatınca gülüp geçiyosun sevmeye basladın dedi mesela

bak iş ciddiyete dönünce insan bi bocalıyor öyle de olabilir, benim başıma gelmişti. Seviyosan aşkta oluurrr herşeyde oluurrr

Canım öncelikle hakkında hayırlısı olsun, sen önceki ilişkinde o kadar çok yıpranmışsın ki yine aynı şeyleri yaşar mıyım düşüncesiyle yaşıyorsun bu korkuyu. Evlilik bu, kolay mı? Eğer şüphelerin varsa, kendinden emin değilsen bunları onunla konuş güzelce belki içini rahatlatır.

Bence ona haksizlik etme kardesim.
Burda hanimlar ne büyük asklar yasiyo, o büyük askla sevdikleri adam neler yasatiyo, kisa süre sonrada
Ne ask kalmis ne saygi.

Sen ondan ne güzel bahsediyosun, iyi Adam zaten cok az, bulmusken kiymetini bil derim ben

Asik olmadigin icindir o Korku , Asik.olmus olsan
deli gibi istesen .. o Korku olmayacakti...

sirf evlenmek icin evlenme ...
diger iliskjnde boyle bir korku yokmus ama iyikide olmamis.
diger sevgilinle cunku fazla surmezdi..
belkide evlendikten sonra gecer korkularin suan baska bir hayata adim atacaksin...
korkularini nisandan sonra atarsin .
Fahla kafana takma ,herseyi akisina birak.

Çok iyi düşün güzel kardeşim. Seviyorum diyorsun ama iyice tart bakalım, nasıl seviyorsun, ne gibi seviyorsun ? Arkadaş gibi mi seviyorsun ? İyi özelliklerini takdir ettiğin için , bunu sevgi mi sanıyorsun ? Yoksa bir eş gibi , onu bir erkek olarak mı seviyorsun ?

Eğer aşk yoksa arada , birgün o sessizliği de batmaya başlar insana , o huzur da batar. Kalp titremeden, hatta gümbürdemeden ,onunla aynı yatak tabut olur sana. Bir adam, sırf iyi insan diye evlenilmez. Öyle kocaman bir aşkla sevmelisin ki, sabah onu öpmek için elini yüzünü yıkayıp yıkamadığına bakmamalısın. Hasta olup yüzü düştüğünde , dünyanın en yakışıklısı o olmalı yine de. Ayaklarını bile mıncıklayıp sevebilmelisin mesela. Kavgalardan, tartışmalardan sonra için içini yemeli, kaybetmekten korkmalısın, öyle sevmelisin ki barışmalarınız Bayram şenliği olmalı.

Şimdi sen diyorsun ya, ilk aşık olduğum şöyleydi böyleydi ama bu iyi insan. İYi de ikisinin ortası da var be kardeşim, hem iyi , hem de aşık olunacak adamlar da var dünyada ve sen daha 23 yaşındasın !! Önce ki fırtınadan ( acı veren aşktan) sonra , şimdi sakin bir limanda dinlenmek istemişsin ama gemin ( kalbin) yeterince dinlenip tamir olduktan sonra dalgalı denizlere, heyecanlara özlem duyacak. Fakat o limana attığın halatlar tutacak seni , bir zamanlar seni güvende tutan o limanın esiri olacaksın. Kıyıya vuran her dalgada, Hem gemi hem liman zarar görecek. İşte o zaman , vah giden zamana !

Ask,tutku ve guven olmadan olmaz evlilik...
Iki-uc ay evcilik oynarsin, sonra hersey batar...
Kesin hukumlu davranmak istemiyorum ama bana pisman olursunuz gibi geliyor, zaten bunu sorgulamaniz da bunun en guzel sinyali...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…