bence normal değil. zaten babam gibi bir adam fikrine takıldım ben....
sadece evlenmek için evlenilmez. aşk olmalı, tutku olmalı...
bunlar olmadıktan sonra ne yapacaksın evin eşyasını filan... bence henüz vakit varken bir kez daha düşün...
ev arkadaşı olmayacaksınız, karı-koca olacaksınız sonuçta. elini bile tutmadığın adamla yatağını paylaşacaksın....
bilmem anlatabildim mi???
körkütük aşk yoksa evlilik işkence olabilir
anladım evet ama o elini bile tutmadığın derken aştık o durumu artık.. babam gibi derken de yani hayallerimdeki gibi sonucta her kızın ilk aşkı babası değil midir ilk beyaz atlı prensim benim babamdı onun gibi birisini asla bulamam derdim ve ben buldum.. onu şekilde açıklayım
canım sana kötü davranan ilk aşkına tutkuyla aşıktın hatalarını görmezden geliyordun
bu adama karşı tutkun yok herşeyi gözüne batıyor
tam evlenilecek erkek için rahat olsun
üzmez seni...
diğer sevgilinle evlensen tutku geçince elde var sıfır olacaktı
bu adamı gün geçtikçe daha çok seveceksin gör bak.
çoook mutluluklar diliyorum.
tamam güzel de,
bak ben yine fikrimi söylüyorum aşk olmadan evlilik olmamalı. bir kaç ay yada yıllık değil ki bu.
bu adamın her halini göreceksin, aşk olmayınca olmaz. evlilik sadece huzur değildir... tutkların olması lazım...
ama sen şimdi burda yazılanlara gardını alır ve hemen savunmaya geçersen yorumlara objektif bakamazsın....
birde adamın yaşı olgun demişsin, sen öğrenci misin niye 15 tatili bekliyorsunuz? yaşlarınız kaç?
mantık evliliği yapacak gibi görünüyorsun
peki yanlış mı???
bence yanlış değil.bende tanışırken eşim dört dörtlüktü ama o aşk kısmı olmamıştı bende.zamanla oturdu bazı şeyler .sevmeye başladım iyice tanıyınca beni üzmeyeceğine karar verince nianlandık. korkular sanırım her nişanlanan hatunda oluyor
peki şuan da mutlu musun
çok şükür diyorum canım.mutluyum.iice tart kendini evlilik kolay şey değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?