- 28 Temmuz 2015
- 267
- 140
-
- Konu Sahibi Vivezlavie
Ailesiyle tanistim . beraber yemek yedik bi kac defa babasiyla konusuyorum ediyorum .. Ama o uvey annesi yok mu o cok uyuz ... Iste benim korkumda senin dedigin sey ciddi dusunmuyor demen... O kadar hayaller kurduk hepsi yalanmiydi..Illa hemen evlenlim demiyorsun ki hic degilse bi soz yapmaliydi. Ailesiyle tanistirdi mi seni?
Bilmiyorum ama sanki senin kadar ciddi dusunmuyor gibi geldi bana
Bende bu sekilde diyorum zaten benim ailem baski yapmamis olsa yanimda olsun 5 sene sonra olsun muhim degil. Ama ailem her disari ciktigimda siz sozlu degilsiniz nisanli degilsiniz gec gelme diyor. Panik atak hastasi oldum artik 1 aydir ilac kullaniyorum . benim acimdan cok kotu bir durumBu konuda baskı yapılmasını doğru bulmuyorum ben.
Sİz böyle yaptıkça geri adım atar daha da.
"İlla resmiyet açısından değil en azından aileler tanışsın onların da içleri rahat olsun ben hemen evlenelim demiyorum" zaten deyin.
Bende bu sekilde diyorum zaten benim ailem baski yapmamis olsa yanimda olsun 5 sene sonra olsun muhim degil. Ama ailem her disari ciktigimda siz sozlu degilsiniz nisanli degilsiniz gec gelme diyor. Panik atak hastasi oldum artik 1 aydir ilac kullaniyorum . benim acimdan cok kotu bir durum
Tabikide bende istiyorum sadece tanissinlar kafipeki sen hazır mısın resmileştirmeye?
yoksa ailen dediği için mi bunu diretiyorsun?
ailene diyebilirsin "diretmeyin,daha istemiyorum resmileşmesini" diye.
inan 3 .şahıslar böyle müdahale ettikçe daha da birbirinizi tüketeceksiniz yok yere.
aileler istiyo diye zorla bıseyler yapmayın lütfen.siz ve sevgiliniz ne zaman nasıl isterseniz oyle olsun.onları tanıştırın dışarıda bı kahve felan içsinler bence mantıklı olan bu.ikili ilişkiye sokmayın hiiç kımseyı
belki kendi içlerinde sıkıntı vardır annesı uvey dedınız ya belki kadın başka birini bulmuştur ona kendı ailesinden. sevgili olmakla evli olmak apayrı seyler sevgiliniz hazır olmayabilir vs vs bunun gibi bi çok şey olabilir ama hiç bi zamn üçüncüleri araya sokmayın plan yapın tarih belirleyın aileler tanıştığı gun soyleyın durum budur böyle olcak dıye kım ne derse desın ıkımız plna yaptık dıye durun karsılarındaPeki sizce ailesine bunu soylememsinin nedeni nedir ?
belki kendi içlerinde sıkıntı vardır annesı uvey dedınız ya belki kadın başka birini bulmuştur ona kendı ailesinden. sevgili olmakla evli olmak apayrı seyler sevgiliniz hazır olmayabilir vs vs bunun gibi bi çok şey olabilir ama hiç bi zamn üçüncüleri araya sokmayın plan yapın tarih belirleyın aileler tanıştığı gun soyleyın durum budur böyle olcak dıye kım ne derse desın ıkımız plna yaptık dıye durun karsılarında
benim annemde baskı yaptı nişanlılık uzamaz evlenin evlenin diye offf hiç affetmiyorum onu haklıydı belki kendince ama herşey farklı olabilirdi.acele etmeyin yaa etmeyin etmeyin boşverin oluruna bırakın elin adamını ne sıkıştırıyorsunuz ne hali varsa görsün