Korkularım yersiz mi ? Çevremdekiler haklı mı ?

Evet ama kendisine daha önce alttan spekulumla olsun ultrasonla olsun muayene oldum kasılma falan yok çok şükür engel değil diyor ben ki ağır derecede vajinismus idim
Doktorunuz diyorsa sıkıntı yoktur o zaman. Bende vajinal ultrasonla muayene olabilmiştim ama çatı muayenesinde sınıfta kaldım sezeryan önermişti o yüzden benimki. Hakkınızda hayırlısı olsun.

5 ay önce sezeryanla doğum yaptım. Bünyeden bünyeye değişiyordur ama sadece ilk gün yürümekte zorlandım. 2. Gün biraz daha iyiyidim ama 3. Gün tamamen kendi başıma yürüyüp işlerimi hallettim.. 5. Gün evimi temizledim 10. Gün kalktım cam sildim sen insanlara bakma. Senin için en iyisi hangisiyse doktorunla da konuşup onu seç ve bu kadar stres yapma. Stres yapılacak bir durum yok. Şöyle söyleyeyim nasıl sezeryan kişiden kişiye değişiyorsa normal doğumda değişiyor. Mesela görümcem çok iyi sıfır dikişsiz 3 doğum 1si ikiz gerçikleştirdi ama eltim 3 doğumunda da alttan kesi ve dikiş yedi
.. Her doğum kendine özeldir..

Doguma mudahale etmeyi dogru bulmuyorum doktor engel gormuyorsa normal doguma engel bir durum yoksa insanlarin lafiyla sezeryan olucam demeyi dogru bulmuyorum normal dogum surecine girersiniz eger olmazsa zaten sezeryana alinirsiniz her iki dogumda zor kolay diye bisey yok ve her dogum kisiye ozeldir cok kafaya takmayin o bebek bir sekilde dogucak. Normal dogum yaptim hic mudahale etmedim normal surece girdik engel yoktu ve dogdu engel olsaydi sezeryan olurdu ben fikir belirtmedim yani

Gebelik zehirlenmesi yuzunden apar topar sezeryan oldum ayni gece ayaga kalktim hatta bezimi degistirdim cok sukur 3.5 aylik Oldu bile oglusum korkmayin sizin icin ve bebek icin hangisi saglikli ise doktorunuz onu yapicaktir doktorunuza guvenin İnsallah sag saglim kucaginiza alirsiniz

Sezaryen oldum tamamen keyfi. Doğum korkusundan. Yine olsa yine sezaryen olurum. Ertesi gün ayağa kalktım gezdim hastanenin önünü falan tek başıma yürüyüş yaptım eve dönünce de yemek yaptım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…