korkularım ve ben

Ben savastan kacmam canim esim de asla kacmaz sebeplerini simdi anlatmayayim bu topikle alakasi yok zira
Kul hakkina girdigini de asla dusunmuyorum sen kapali olabilirsin seni yolda gorsem anaaa canli bomba diyecegimi de sanmam ayrica sana soyledigim gibi senin benim gibi insanlar degiller gorduklerim ben sadece neyi gorduysem onu anlatiyorum her kapali her carsafli ustune alinirsa boyle yandik ki ne yandik

keşke annenizin kaygısını taşıyor olsaydım :) ozaman hayat süper olurdu benim için.... ama yaşananlar malesef gerçekler her an herkesin başına gelebilecek şeyler allah ülkemizi ve bütün kardeşlerimizi hepimizi korusun inş

ah canım benım ya neden anksiyete olduğunuz belli oldu van depremini yaşamışsın bende aynı şekilde 17 ağustos... enkaz altında kaldım travma yı atlatamıyorum işte... panik atak anksiyete herşey var bipolar bozukluğa doğru gidiyorum sanırım çok acı çok zor... siz konteynırda yaşamışsınız biz kaldırımlarda yattık bir süre sonra heryerinden su alan yağmurda içerisi göl olan çadırlarda yattık çok zor günlerdi allahım bir daha kimseye yaşatmasın yaşamayan bilemez evlendim tam istediğim gibi 2 katlı bir ev buldum deprem korkusundan şimdide kenstel dönüşümden iki yanımda inşaat var 10 katlı binalar dikiliyor yolda geceleri uykular haram oldu taşınmak istiyorum kiralar ateş pahası dahada kötüledim son zamanlarda işte ...aynı şeyleri yaşamısız

İnsallah canim duzelir ne diyelim malesef elden gelen birsey olmuyor
Sen yine de doktorunu ihmal etme ilaclar konusunda da dedigim gibi kullan ama sorun yasarsan yan etki baglaminda tekrar doktora danisirsin boyle yaparsan kaygilarini uzerinden atman zor

O yüksek binalardan bende çok korkuyorum..dört katlı binanın dorduncu katındayım bu bile yüksek bana..kapalı alanlarda boğuluyorum..keşke bende iki katlı bahçeli bir evde oturabilsem..oyle bir imkanım yok burda da evler ateş pahası...memleketimdeki binamız ferahtı şimdi çevresine dört tane 12 katlı yapmışlar..günden güne bende fena oluyorum etraftaki kaosu gördükçe sığamıyorum Allah seni inandırsın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…