- 2 Ağustos 2013
- 34.812
- 104.974
- Konu Sahibi PPlaceboEEffect
Bende acaba diyordum ama şimdi diyorum keşke daha erken olsaymış daha enerjimin fazla olduğu zamanlarda. Her şey güzel olsa bile bir anda tepetaklak olabilir.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kaygılarınizda çok haklısınız. Böyle bir dünyaya çocuk getirmek çok çok büyük bir sorumluluk, tabi düzgün bir birey yetiştirmek istiyorsanız yoksa herkes 3-5 tane yapiyor... Çocuk dünyaya getirmek için sebeplerinizi yazın, bir de getirmemek için yazın ve karar verin :))Merhabalar, ben ilk aşkıyla evlenmiş kendini şanslı gören bir kadınım. 3 yılı evlilik olmak üzere 12 yıllık birlikteliğimiz var. Hem en yakın arkadaşız, hem hala sevgiliyiz. Bu Ocak ayında kendi evimize çıkacağız. İkimiz de güzel işlerde çalışıyoruz ama ülkenin ve dünyanın bu hali yüzünden karamsarız. Hem çok istiyoruz bir çocuk sahibi olmak, hem de çok korkuyoruz. Kafamda devamlı felaket senaryoları dönüyor, bir savaş/iç savaş durumunda çocukla ne yaparım, her yerden ekonomik kriz, enerji krizi patlak verirken yeni bir can dünyaya getirmek ne kadar makul... Bu kararsızlık yüzünden resmen kitlendim kaldım, yeni bir karar veremiyorum resmen buna bağladım her şeyi. Bir gün arkadaşlarımın çocuklarına bakıyorum heves ediyorum, bir gün eşimin yeğeninin huysuzluklarına bakıyorum vazgeçiyorum Of çok tuhaf bir ruh halindeyim buraya içimi dökmek istedim. Bu arada eşim 30, ben 29 yaşındayım. Çocuğumla aramda da makul bir yaş olsun istiyorum, zaten tek çocuk yapıp tüm ilgimi ona kanalize etmek istiyorum. İyi akşamlar herkese
Bence yap yapmayan sanatçılat hep pişmanBen de 30umu geçmek istemiyorum bu kez hem yaş farkı açılacak, hem ben bu fikirden uzaklaşacağım gibi geliyor... Eşim de çok istiyor. Keşke daha güzel, daha huzurlu bir dünyada yaşıyor olsaydık...
Dünya hiçbir zaman iyiye gitmesi ve gitmeyecekteBen de 30umu geçmek istemiyorum bu kez hem yaş farkı açılacak, hem ben bu fikirden uzaklaşacağım gibi geliyor... Eşim de çok istiyor. Keşke daha güzel, daha huzurlu bir dünyada yaşıyor olsaydık...