- 12 Şubat 2017
- 1.021
- 702
- 34
-
- Konu Sahibi naneli_limon
Ya bazı şeyler öğreniyorum bu forumda hamilelerin zararlı dediği. SOnra önceden benim de yaptığım aklıma geliyor takıyorum kafama soeuyorum doktora ama artık adam söylenmeye başladıTelefon sor diyicem de her hafta takilacsk ne var
Hamilelik zor is bilirim yasayan olarak. Allah nasip ettiyse kycaginiza saglicakla almayi alirsiniz ne olursa olsun en cok buna inanirim. Benim hamilelikte yatarken karnima cocugun biri atlamisti cok korkmustum bisey olur diye anne vucudu her durumda o canliyi korumak uzere programlanmis.. hayirli dogumlar tekrardanÇok teşekkür ederim. Benim de kedim ve köpeğim var ama onlardan yana içim rahat zaten. Ben hep sokaktaki kedileri bile öperdim hamile kalmadan önce. 2 haftada 1 barınağa giderdim mama vermeye sevmeye. Hayvanlardan geçseydi bana geçerdi bu yaşıma kadar bağışıklığım olurdu o konuyu dert etmiyorum da bu et muhabbetleri beni korkutuyo genelde. Bazen bişeyi yedikten sonra farkediyorum bi kısmının biraz pembe kaldığını falan ama şans işi sanırım yani o kadar çok ihtimal varki hamilelikte yani benim düşünmekten psikolojim bozuldu baya
Her hafta gidilip sorulmaz sorularini bir yere nor et benim gibi kontrele cagirdiginda sorYa bazı şeyler öğreniyorum bu forumda hamilelerin zararlı dediği. SOnra önceden benim de yaptığım aklıma geliyor takıyorum kafama soeuyorum doktora ama artık adam söylenmeye başladı
O cocuk sizin karniniza atlayinca kadar annesi nerdeydi. Acaba merak ettimHamilelik zor is bilirim yasayan olarak. Allah nasip ettiyse kycaginiza saglicakla almayi alirsiniz ne olursa olsun en cok buna inanirim. Benim hamilelikte yatarken karnima cocugun biri atlamisti cok korkmustum bisey olur diye anne vucudu her durumda o canliyi korumak uzere programlanmis.. hayirli dogumlar tekrardan
Annesi yanimdaydi ben halida agri olunca uzandim son aylarim diye konusuyorduk. Cocuk o kadan ani bir hamle ile yaptiki kadin bile ne yapacagini sasirdi anlik birseydi ben bile farketmedim uzerime dusunce anlik bagirdim. Kadin cok uzuldu korktu ozur diledi ama gercekten onun pervasizligi falan degildi olay. Hatta ben kadin rahatlasin diye iyiyim ben bisey yok dedim agrim oldugunda dahi... kadina yuklenmeyim onun sucu yoktu. Saha once anaokulu ogr yaptigim icin cocuklari kestirmek zor. Her an herseyi yapiyorlar. Yigenimde surekli karnimin ustune yatmak isterdi annesi yok desede dusunun. Suc benim karnimdami ne her cocugu cekiyor :))))O cocuk sizin karniniza atlayinca kadar annesi nerdeydi. Acaba merak ettim
Selam cnm, cogu kisi yazmis ama bi kere yedin diye illa bise olcak degil dikkat etmek lazim sadece.. cig olarak tuketmeyecez o kdr. Sende buna dikkat et yeter benceMerhaba mesajınız üzerinden çok geçmiş ama bugun ben de jamponlu mantarlı pizza yedim endişelendim biraz. Sizin bir sorun oldu mu acaba ?
Çok dikkat ediyorum aslında. Gittiğim her yerde özellikle hamileyim çok pişsin diyorum ama bazen böyle kötü süprizler olabiliyor. Yani üstten baya pişmiş görünüyordu pizzanın üstü kızarmıştı ama iç kısımları tam pişmemiş gibi geldi bilmiyorum belki de pişmiştir yani fırında pişiyo pizza sonuçta dimiSelam cnm, cogu kisi yazmis ama bi kere yedin diye illa bise olcak degil dikkat etmek lazim sadece.. cig olarak tuketmeyecez o kdr. Sende buna dikkat et yeter bence
Cnm 200 derecelik firina giriyo pismistir sade rengi pembedir daha. Kafana dolana fazla bence.Çok dikkat ediyorum aslında. Gittiğim her yerde özellikle hamileyim çok pişsin diyorum ama bazen böyle kötü süprizler olabiliyor. Yani üstten baya pişmiş görünüyordu pizzanın üstü kızarmıştı ama iç kısımları tam pişmemiş gibi geldi bilmiyorum belki de pişmiştir yani fırında pişiyo pizza sonuçta dimi