Korkudan tir tir titriyorum sucuk yedim

Ya google da araştırırken gördüm konuyu yoksa o kadar geriye gitmedim tabiki heniz o kadar delirmedim toksodan değil de listeria dan falan korkuyorum ben daha çok, onda bebeğe geçme ihtimali ve kötü sonuç ihtimali daha fazlaymış

7. Aydayım. Geçen hafta yapıldı test en son hala negatifti yani bağışıklığım yok hastalığı da hiç geçirmemişim. Hamileliğimin ilk haftalarında da yapılmıştı o zamandan beri dikkat ediyorum aslında. Dışarıda hiç salata yeşillik yemiyorum. Ama bazen mecbur kalıp dışarıda köfte falan yiyince bazen içi hafif pembe gibi oluyo 2 defa geri gönderiyorum bazen ama yine de pembe kalabiliyo dışı kömür gibi oluyo artık. Bugun yediğim pizzada jambon vardı üstü kızarmış gözüküyodu ama sonra bi baktım altı pembeymiş pizzaya değen yer

Valla ben kasap sucuğu yadim hemde çiğ çiğ hiçte bişey olmadı ) boşuna korku yaratma kendine

.bu kadar dusunmeyin. Ben hamilelikte hep yedim hemde cig koftede yedim. Hatta bilmedigimden fume balik yemistim ki o tamamen yasakti. Ve birde ben hep kedilerle beraberdim. Testimde hep temiz cikti. Endise etmeyin saglicakla dogurun

.bu kadar dusunmeyin. Ben hamilelikte hep yedim hemde cig koftede yedim. Hatta bilmedigimden fume balik yemistim ki o tamamen yasakti. Ve birde ben hep kedilerle beraberdim. Testimde hep temiz cikti. Endise etmeyin saglicakla dogurun
Çok teşekkür ederim. Benim de kedim ve köpeğim var ama onlardan yana içim rahat zaten. Ben hep sokaktaki kedileri bile öperdim hamile kalmadan önce. 2 haftada 1 barınağa giderdim mama vermeye sevmeye. Hayvanlardan geçseydi bana geçerdi bu yaşıma kadar bağışıklığım olurdu o konuyu dert etmiyorum da bu et muhabbetleri beni korkutuyo genelde. Bazen bişeyi yedikten sonra farkediyorum bi kısmının biraz pembe kaldığını falan ama şans işi sanırım yani o kadar çok ihtimal varki hamilelikte yani benim düşünmekten psikolojim bozuldu baya

Ay nolacak vesvese yapmayın ben çiğ yedim hamilelikte kağıt tuğla tarzı seyler yedim canım cok cekiyodu tadını bilmeme ragmen ne yapayım hiçbise olmadı Rabbime şükür rahat olun bence ayrıca ben garip miyim diye cok araştırmıştım doktorum normal demişti Buarada kızım 1yasında bulduğu bütün kağıtları yiyor

Elbette dikkat et ama paranoyak da olma. Yedigin ictiginden daha zararli su andaki ruh halin.

Gebelikten ince okdr yiyip birsey olmadiysa gebelikte de olucagini sanmiyorum acikcasi normalde disarda yemek yedigimizde hangimiz dusunuyorduk bunu:) saniyorum ki cabuk bulasan birsey degil tabiki tedbir alinir ama bu kdr cok korku da hastaligi cagirir

Sucuğa kedi kakası nasıl değsin ki ? Ben ona takıldım açıkçası. Paketli oluyor bu ürünler nasıl değsin ki kedikakası ?

Korkma doktoruna sor ams benin gibi kizdirma doktoru

Korkma doktoruna sor ams benin gibi kizdirma doktoru
Konuyu açan arkadaş muhtemelen doğurmuştur. Ben derdim aynı olduğu için konuyu tekrar güncel hale getirdim yani sorun arkadaşta değil bende şuanda :/ ben de bugun pizza yedim jambonlu üstü baya pişmiş kızarmış görünüyodu ama sonradan farkettim jambonların altı yani pizzaya değen kısmı pembe kalmıştı. Çok korktum listeria ya da tokso kaparım diye

Dedigim gibi doktoruna sorcsn canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…