B Burhan Burhanitto 🧿İt ürür, kervan işinde gücünde 🧿 tek ayak cezası Kayıtlı Üye 23 Kasım 2022 11.876 53.316 20 Temmuz 2024 Konu Sahibi yyenibiriileri #21 mickeymouse1 .!.: Suyu içmeden önce nefesimi tutuyorum bu şekilde için diyorsunuz dimi? Genişletmek için tıkla... Aynen öyle başla
mickeymouse1 .!.: Suyu içmeden önce nefesimi tutuyorum bu şekilde için diyorsunuz dimi? Genişletmek için tıkla... Aynen öyle başla
Y yyenibiriileri Aktif Üye Kayıtlı Üye 23 Mayıs 2019 625 -46 21 Temmuz 2024 Konu Sahibi yyenibiriileri #22 Nickyokkk .!.: Aynen öyle başla Genişletmek için tıkla... Nefesimi tutarak ictim meyve suyu ictim baya bi, simdi gogsumde nefes alırken bi ağırlık hissediyorum ve vucut sıcaklıgım arttı biraz
Nickyokkk .!.: Aynen öyle başla Genişletmek için tıkla... Nefesimi tutarak ictim meyve suyu ictim baya bi, simdi gogsumde nefes alırken bi ağırlık hissediyorum ve vucut sıcaklıgım arttı biraz
B Burhan Burhanitto 🧿İt ürür, kervan işinde gücünde 🧿 tek ayak cezası Kayıtlı Üye 23 Kasım 2022 11.876 53.316 21 Temmuz 2024 Konu Sahibi yyenibiriileri #23 mickeymouse1 .!.: Nefesimi tutarak ictim meyve suyu ictim baya bi, simdi gogsumde nefes alırken bi ağırlık hissediyorum ve vucut sıcaklıgım arttı biraz Genişletmek için tıkla... Kendini sal ya dinleme
mickeymouse1 .!.: Nefesimi tutarak ictim meyve suyu ictim baya bi, simdi gogsumde nefes alırken bi ağırlık hissediyorum ve vucut sıcaklıgım arttı biraz Genişletmek için tıkla... Kendini sal ya dinleme
Y yyenibiriileri Aktif Üye Kayıtlı Üye 23 Mayıs 2019 625 -46 21 Temmuz 2024 Konu Sahibi yyenibiriileri #24 Nickyokkk .!.: Kendini sal ya dinleme Genişletmek için tıkla... Ay harikasın ya şu cevabın varya keşke arkadaş olsak sen beni anladın galiba ciddi bir durum olsa o an öksürürdüm dimi? O sekilde dusundun galiba
Nickyokkk .!.: Kendini sal ya dinleme Genişletmek için tıkla... Ay harikasın ya şu cevabın varya keşke arkadaş olsak sen beni anladın galiba ciddi bir durum olsa o an öksürürdüm dimi? O sekilde dusundun galiba
B Burhan Burhanitto 🧿İt ürür, kervan işinde gücünde 🧿 tek ayak cezası Kayıtlı Üye 23 Kasım 2022 11.876 53.316 21 Temmuz 2024 Konu Sahibi yyenibiriileri #25 mickeymouse1 .!.: Ay harikasın ya şu cevabın varya keşke arkadaş olsak sen beni anladın galiba ciddi bir durum olsa o an öksürürdüm dimi? O sekilde dusundun galiba Genişletmek için tıkla... Oyle tabiki. Her an her şey yaşayabiliriz ama sürekli böyle kendimizi dinlersek hayat geçmez. Relax ol. Anı yaşa
mickeymouse1 .!.: Ay harikasın ya şu cevabın varya keşke arkadaş olsak sen beni anladın galiba ciddi bir durum olsa o an öksürürdüm dimi? O sekilde dusundun galiba Genişletmek için tıkla... Oyle tabiki. Her an her şey yaşayabiliriz ama sürekli böyle kendimizi dinlersek hayat geçmez. Relax ol. Anı yaşa