- 23 Mayıs 2019
- 625
- -46
-
- Konu Sahibi yyenibiriileri
Daha önce böyle bir sorununuz var mıydı?3gün önce su içerken birden öksürmeye ve az nefes almaya basladım, o günden beri su içemiyorum nefes boruma kaçıcak ve ben bunu anlayamicam sonrasında akciğer hastalığı yaşıcam gibi hissediyorum. Sürekli içerken öksürüyorum öksürdükçe nefes boruma kaçma ihtimali artıyor zaten. Ne yapıcağımı bilmiyorum. Suyu yutkunarak mı içiyorsunuz yoksa direkt mi?
Cok pahaliSiz terapiye gitmiyor musunuz hala takıntılarınız ve anksiyeteniz için? Hayat iyice zorlaşmaya başlamış çünkü
Cok az ama 3gündür cok gerginimDaha önce böyle bir sorununuz var mıydı?
Gidin yutma testi yaptırın. Bir sorun var mı kapakta baksınlar. Eğer sorun yoksa rahatça içebilirsiniz.Cok az ama 3gündür cok gerginim
Cok pahali
Harika bi insansınız, cok tesekkur ederim
Maalesef böyle psikolojik eksenli takıntılar olabiliyor. Ben de ilaç yutamıyordum bir ara çünkü ilaç yuttuğum esnada boğazıma yapıştı ve zor çıkardım. Böyle öykülerden sonra takıntılar başlıyor ve hayat zorlaşıyor.bu nasıl bir konu? suyu nasıl içtiğimi sorguluyorum su an. bu en basic, en temel iç güdülerden biri değil mi ya??
O bana da olmustu, koskocaman augmentin 1000mg idi bi de, antibiyotikMaalesef böyle psikolojik eksenli takıntılar olabiliyor. Ben de ilaç yutamıyordum bir ara çünkü ilaç yuttuğum esnada boğazıma yapıştı ve zor çıkardım. Böyle öykülerden sonra takıntılar başlıyor ve hayat zorlaşıyor.
Aynen ben de antibiyotik yutarken oldu.O bana da olmustu, koskocaman augmentin 1000mg idi bi de, antibiyotik
İşte o içerken nefes alma diye kodlanmak beni bitiriyor yani önce nefesimi mi tutucam? O beni geriyor ben direkt relax iç diyip kendime öyle içiyorum. Bu arada ben her gün ilaç içiyorum zaten antidepresan içiyorum. Ama içmeden önce çok geriliyorumAynen ben de antibiyotik yutarken oldu.Şuan parol büyüklüğündekileri iyi kötü yutuyorum ama. Sen suyunu iç bir şey içerken nefes alma o zaman soluk boruna kaçıyor. Yutma esnasında nefes alınmaz
İlacı bol suyla icin diyolar ama normal su icerken az az icin diyorlar, o yüzden ilk az suyla ilacı yutup sonrasında bol su iciyorum benAynen ben de antibiyotik yutarken oldu.Şuan parol büyüklüğündekileri iyi kötü yutuyorum ama. Sen suyunu iç bir şey içerken nefes alma o zaman soluk boruna kaçıyor. Yutma esnasında nefes alınmaz
Hayır aslında refleks olarak nefes almıyoruz zaten mesela şuan tükürük yuttuğunda nefes almadığını farkedeceksin. Ekstrem durumlarda soluk borusuna kaçıyor öksürükle çıkıyor zatenİşte o içerken nefes alma diye kodlanmak beni bitiriyor yani önce nefesimi mi tutucam? O beni geriyor ben direkt relax iç diyip kendime öyle içiyorum. Bu arada ben her gün ilaç içiyorum zaten antidepresan içiyorum. Ama içmeden önce çok geriliyorum
İste ben bi ara mesela yemek yerken sürekli öksürüp ses cıkarıyodum, o zaman nefes borumdan akcigere gitmis midir bilmiyorum, gitse herhalde belirti verirdi ya diye dusunmek istiyorumHayır aslında refleks olarak nefes almıyoruz zaten mesela şuan tükürük yuttuğunda nefes almadığını farkedeceksin. Ekstrem durumlarda soluk borusuna kaçıyor öksürükle çıkıyor zaten
Aynen akciğere gitse böyle rahat duramazsinİste ben bi ara mesela yemek yerken sürekli öksürüp ses cıkarıyodum, o zaman nefes borumdan akcigere gitmis midir bilmiyorum, gitse herhalde belirti verirdi ya diye dusunmek istiyorum
Suyu içmeden önce nefesimi tutuyorum bu şekilde için diyorsunuz dimi?Hayır aslında refleks olarak nefes almıyoruz zaten mesela şuan tükürük yuttuğunda nefes almadığını farkedeceksin. Ekstrem durumlarda soluk borusuna kaçıyor öksürükle çıkıyor zaten