Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
korkudan heyecandan ölüyorum kızlar yarın ameliyat oluyorum
- Konu Sahibi eymenstn
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 13 Kasım 2014
- 75
- 22
- 13
12 den sonra zaten yemek su olmaz yarin ameliyyat varsa.inwallah ugurlu olsun.qorxulu 1 wey yox sadece 1 kac gun yatmaya zorlanacaqsin.sene yardim edecek bir qiz arkadawin annen ablan olsa guzel olar.yarin ameliyyatdan sonra yaz bilek nece oldu ) ugurlu olsun mende 47 gun oldu ameliyyat olali superim ne guzel yaptirdim duwunurem .insanin oz guveni olurKizlar yarin sabah gidiyorum ameliyata cicişleri büyütmeye çok korkuyorum heyecandan yemek bile yiyemiyorum hastaneden kaçmazsam iyidir valla
Eşim yardimci olacak canim kimseye söylemedim annemler memlekette haberi yok söylemedim telaslanir diye çok heyecanliyim ama12 den sonra zaten yemek su olmaz yarin ameliyyat varsa.inwallah ugurlu olsun.qorxulu 1 wey yox sadece 1 kac gun yatmaya zorlanacaqsin.sene yardim edecek bir qiz arkadawin annen ablan olsa guzel olar.yarin ameliyyatdan sonra yaz bilek nece oldu ) ugurlu olsun mende 47 gun oldu ameliyyat olali superim ne guzel yaptirdim duwunurem .insanin oz guveni olur
- 13 Kasım 2014
- 75
- 22
- 13
Inwallah yaxwi olacaq dua ederim .zor ameliyyat deyil sadece diqqat etmen lazim en cox geceler uyuyanda rahatsiz olacaqsan amma 3 gun falan.taw kibi olacaq sanki ustunde taw var amma gunler kecdikce agrilar azalacaq .inwallah haberlerini bekleyiremEşim yardimci olacak canim kimseye söylemedim annemler memlekette haberi yok söylemedim telaslanir diye çok heyecanliyim ama
Ciddimisin yaa insallah bende hafif atlatırim içim güp güp ama anlatamam duygularimi
Bende dün oldum.bebek arabasını iterek bugün dışarda dolaşabildim.bende çok korkuyordum.sadece eşim biliyo.üstelik kas altı oldu. Hiç korkma yani dayanılmaz bişey değilmiş
- 3 Ağustos 2008
- 688
- 410
- 408
- 43
Allah yardımcın olsun canım ilk geceyi atlattın mı dayanılmaz birşey yaşamayacaksın sonrası 3-4 günde zor ama dayanılmaz değil zaten sonra hızla iyi olacaksınKizlar yarin sabah gidiyorum ameliyata cicişleri büyütmeye çok korkuyorum heyecandan yemek bile yiyemiyorum hastaneden kaçmazsam iyidir valla
Evet, dediğim gibi dün oldum.ameliyattan sonra gözümü zor açtım çok ağrım vardı ama her geçen saat azaldı.hatta gözümü açtıktan sonra size yazmıştım tuşlara zor dokunuyorum diye.parmağımı kıpırdatmakta bile zorlanıyordum.
Fakat çok hızlı geçen bi ağrı.eve geldiğinden beri çocuklara baktım, evi süpürdüm, bugün dışarı çıktım, günlük yaşama döndüm yani. Sadece kol gücü gerektiren işleri yapamıyorum.mesela su damacanasının pompasına basıp su dolduramadım bugün
Fakat çok hızlı geçen bi ağrı.eve geldiğinden beri çocuklara baktım, evi süpürdüm, bugün dışarı çıktım, günlük yaşama döndüm yani. Sadece kol gücü gerektiren işleri yapamıyorum.mesela su damacanasının pompasına basıp su dolduramadım bugün
Sen nerde oldun canım ameliyatini ben adana olcam allah izin verirse bide fiyati nedir acabaEvet, dediğim gibi dün oldum.ameliyattan sonra gözümü zor açtım çok ağrım vardı ama her geçen saat azaldı.hatta gözümü açtıktan sonra size yazmıştım tuşlara zor dokunuyorum diye.parmağımı kıpırdatmakta bile zorlanıyordum.
İnşallah canım dediğin gibi kolay gecer dua edin bana ufacik bisiy engel olsa vazgececem sanki okadar tedirginimAllah yardımcın olsun canım ilk geceyi atlattın mı dayanılmaz birşey yaşamayacaksın sonrası 3-4 günde zor ama dayanılmaz değil zaten sonra hızla iyi olacaksın
Istanbul medicana 7 binSen nerde oldun canım ameliyatini ben adana olcam allah izin verirse bide fiyati nedir acaba
Hiç korkma, uyuyorsun uyanıyosun.Allah yardımcın olsun, şifalar versin
Bende adana medline da 4500 yuvarlak insaallahIstanbul medicana 7 bin
Hiç korkma, uyuyorsun uyanıyosun.Allah yardımcın olsun, şifalar versin
- 3 Ağustos 2008
- 688
- 410
- 408
- 43
Zor bir kaç gün seni bekliyor bunu bilerek gir ameliyata.ama hiç pişman olmayacaksın iyiki olmuşum diyeceksin ben bu ameliyatı zor atlatanlardan olmama rağmen yine olsa yine yaptırırdım hatta keşke daha önce yaptırsaymışımİnşallah canım dediğin gibi kolay gecer dua edin bana ufacik bisiy engel olsa vazgececem sanki okadar tedirginim
Herkes ayni seyi söyluyo keske önce yaptirsaymisim diye baklm artik insallh bende ole derim halaa inanamiyorumZor bir kaç gün seni bekliyor bunu bilerek gir ameliyata.ama hiç pişman olmayacaksın iyiki olmuşum diyeceksin ben bu ameliyatı zor atlatanlardan olmama rağmen yine olsa yine yaptırırdım hatta keşke daha önce yaptırsaymışım
ben de pazartesi olucam inşallah.. aynı şekilde çok heycanlıyım ve çok da korkuyorummmm...Sen bugün kurtulacaksın iyi haberlerini bekliyoruzzKizlar yarin sabah gidiyorum ameliyata cicişleri büyütmeye çok korkuyorum heyecandan yemek bile yiyemiyorum hastaneden kaçmazsam iyidir valla
Son düzenleme:
Saol canım ewt bugün ameliyat şuan hastanedeyim saat3de gircem ameliyata bekliyorumbugün mü ameliyatınız ? hadi çok geçmiş olsun bakalım şimdiden
Haala bekliyorum kurtulamadim doktor cizim yaparken hastanedeki bi personeled3 silikon takmis onu cagirdi gogusune baktim hatta elledim cok guzeldi ve cok dogal duruyodu beni cok rahatlatti bakalm insalah sagsalim olup kurtulurum bende
ben de pazartesi olucam inşallah.. aynı şekilde çok heycanlıyım ve çok da korkuyorummmm...Sen bugün kurtulacaksın iyi haberlerini bekliyoruzz
- 22 Eylül 2013
- 5.478
- 3.736
- 248
ayyy hadi bakalım kolaylıkla atlatırsın inş canımSaol canım ewt bugün ameliyat şuan hastanedeyim saat3de gircem ameliyata bekliyorum