korku

sudaacancicek

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Mart 2019
12
7
insanlar neden yuva kurmuş insanların yuvalarını bozmak isterki ve bu neden hep anneler ve kız kardeşler olur ki ?eşimle 3 yıl oldu evleneli severek evlendik ve birlikte iken herşeyden keyif alıyorduk taki eşimin annesi ve kız kardeşi hayatımı alt üst edene kadar kayınvalidem nazlı yetişmiş biri kayınbabam onu el üstünde tutar oğulları ve tek kızı var oğulları alıp maaşlarını ona vermişler yıllar boyunca ben merkezli .ben ailesini tanımadan evlendim tanıştıranlar yoğurdumuz eşki demedi ki eşimi görünce nasip dedim kayınvalidem daha nişanlı iken annemin yanında bana öğüt ayağına göz dağı veriyordu başlarda anne kız gibiydik yani ben öle sanıyordum görümcem kıskançlık olayına girene kadar eşim benimle birlikte ilkleri yaşadı ilk hediye doğum günü beraber yaşadık ailesi de sürekli bir yere gitsek bir etkinlik yapsak arar olay çıkarırdı bu görümcem sayesinde olurdu son 1 yılda hepten kötü davrandılar şikayet etmeler her pazar çalıştığımız halde erken arayıp oraya gitmeler ben onlara kesinlikle saygısızlık yapmadım elimden geleni yaptım .kaynananmın bütün abraba çevresi gelinlerinin yanlarında övgü ile bahsederler benden onlara gidince kendi evim gibi temizlerim yardım ederim ailem nasılsa öle olsun istedim ama olmuyor eşimin yanında azarladılar hakaret ettiler ağzımı açmadım eşim farkındayım der ama susardı hamile iken annesinin bir yalanı yüzünden eşim ilk defa elini kaldırdı evi terk etmek istedim yapamadım aradan zaman geçti olaylar daha ağır hal aldı doğum yaptım daha 40 çıkmadan yine ağır tartıştık çocuğumu alıp evden gittim boşanmak üzere karar aldım özürler aflar barıştık beni seviyor biliyorum çünkü biz hiç para eşya yada başka bişey için kavga etmedik ne zaman annem dese olay çıkıyor görüşmüyorum onlarla o kadar canımı yaktılar ki adlarını duymak istemiyorum benle barışmak istediler herşeyi yaptıklarını anlattım gözümün içine baka baka yalan söylediler inkar ettiler eşim barıştık sanıp seviniyor ama şuan daha tehlikeli oldular eşimin yanında iyi davranıyolar sanki kötü benim onlar beni seviyormuş gibi ama bişey oluyor eşim durduk yere emrivaki yapıp olay çıkıyor onların yüzünden yuvamı yıkmak istemiyorum nasıl davranacam bilmiyorum her yolu denedim affedemiyorum onları eşim annem dese elim ayağım titriyor

dayak yeyip yeyip affetmek nasıl bi kafa anlamıyorum. hiç mi kendinize kıymet vermiyorsunuz.
ayrıca ailesi eşinizin elini tutup de üzerinize vurmadı değil mi? sizi döven eşiniz, dayak yeme sebebiniz de eşiniz.

kaynanan görümcen seni kıskanıyor biricik oğullarını ellerinden alan bir yabancı gibi görüyorlar seni...evlendirmekte gerekiyor tabi çünkü oğulcağızlarının cinselliğe ihtiyacı var soyu yürüsün diye çocuk yapması baba olması gerekiyor...e ne yapacaklar mecbur biriyle evlenmesine göz yumacaklardı..bu şanssız da senmişsin..yıııılllaaaar geçse de senin varlığın onları hep rahatsız edecek..

dayak yeyip yeyip affetmek nasıl bi kafa anlamıyorum. hiç mi kendinize kıymet vermiyorsunuz.
ayrıca ailesi eşinizin elini tutup de üzerinize vurmadı değil mi? sizi döven eşiniz, dayak yeme sebebiniz de eşiniz.
hamilesiniz gidecek yeriniz yok aileniz yanınzda değil hasta bir babanız var nasıl bir karar verebilirdim

Şöyle konularda yuvayı yıkanın eşin ailesi olduğu zannediliyor ya, hayır değil aslında. Yuvanız yıkılacaksa eşiniz yüzünden yıkılacak. Ailesinin ağzına bakıp, size şiddet uygulayan, huzursuzluğun hanenize girmesine izin veren, ailesine duracakları yeri bildirmeyen o. Eşinizin aklını başına alması gerekiyor. Yoksa boşanmaktan başka seçenek var mı sizce? Ömür boyu bu cefayı çekerim diyorsanız da, sizin hayatınız elbette.

Taviz tavizi doğuruyor maalesef. Şiddet olayı hakkında söylenecek çok şey var fakat bu konuda yorum yapmayacağım.

Madem onlar eşinizin yanında size iyi davranıyor. Sizde eşinizin yanında onlara iyi davranın. Arkadan da onlar size nasıl davranıyorsa öyle. Hatta eşinize annene kız kardeşine hediye alalım falan de arkalarından.

Şiddeti bile göz ardı eden biri bu kadar politik davranabilir diye düşünüyorum yuvasını kurtarmak için.

Gidecek yerinizin olmadigini yazmissiniz esinizin ailesinide biliyosunuz iyice duzelmeden niye cocuk yaptiniz peki.. Cok zor isiniz esiniz bi kere siddete alismis acil bi evlilik terapistine gidip yardim almalisiniz kendinizi kimseye ezdirmeyin

E
[UOTE="sudaacancicek, post: 59295498, member: 935582"]
evet ilk ve son el kaldırışı oldu bu yüzden hep pişmanı der ama ben unutamıyorum
[/QUOTE]
Eğer ayrılmayı düşünmüyorsanız,esiniz yokken görüşmeyin.Zor olacak,gelip gitmk için diretecekler ama görüşmeyin derım.

gözardı diyorsunuz göz ardı değil normalde bende bir kadına böyle birşey yaparlarsa asarım keserim oluyor du ama insan kendi yaşayınca bişey yapamıyor deniyor çabalıyor ama döngüde kendi kalıyor

Görüşmeyin o zaman. Bunun başka yolu yok. Eşiniz bunca saçmalığa rağmen kolunuzdan sürükleyip, sizi zorla görüştürecek değil sanırım onlarla.

bunları hamile kalmadan önce düşünmeniz gerekmez miydi zaten? herkesin bi bahanesi var.
ben sizin beni yargılamanızı değil bunları yaşamış birine yardımı bekliyorum siz bile böyle gaddar konuşurken başına bunları geçiren insanlar korkudan susuyor insan dayak yemek yada boşanmak için evlenmiyor kaderin size ne getirdiğini bilmiyorsunuz

adam sizi dövmüş affetmişsiniz
bi daha dövmüş bi daha affetmişsiniz.
3. kere yine döver. şiddetin çözümü yok.

Niye bu kadar en başında hayatınıza müdahale etmelerine müsade ettiniz ki?
Evini bal dök yala yapsanız ne olacak, size madalya mı verecekler?
Bütün sülalenin içinde övülseniz ne çare, bak derdiniz oldu mu kimse yok başınızda değil mi?

Bir de şu mantıktan çıkın "onlar yüzünden yuvam yıkılacak" mantığı yanlış.
Bir ayın ve kendinize gelin.
Eğer yuvanız yıkılırsa bu eşinizden dolayı olacak, bunu görün ve bilin artık.

Eşiniz size destek çıksa, ailesine "sen benim anamsan babamsan kardeşimsen, bu da benim eşim çocuğumun anası" demeyi bilse, hiç birşey olmaz size.
Hakkını hak ettiğin yerde verse, bakalım ne kadar kim ne müdahale edebilecek?

Oturup bunu bir düşünün lütfen.
Eşiniz ile de bu konuyu konuşun.
Çünkü bütün bu sonları aşmanın tek bir yolu var oda iletişim.
İletişimi oturtamazsanız, asla düzelmez birşeyler bunu da bilin.

adam sizi dövmüş affetmişsiniz
bi daha dövmüş bi daha affetmişsiniz.
3. kere yine döver. şiddetin çözümü yok.

Bu yorumu görünce, gerçekten bu kadar çok dayak yediyseniz o adamın yanında ne işiniz var?
Kimse boşanmak için evlenmez evet, ama kimse de başkasının yumruk çuvalı olmak için evlenmiyor.
Hele ki çocuk sahibi olup, bunları yaşamak bence doğru değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…