- 20 Mart 2019
- 12
- 7
-
- Konu Sahibi sudaacancicek
hamilesiniz gidecek yeriniz yok aileniz yanınzda değil hasta bir babanız var nasıl bir karar verebilirdimdayak yeyip yeyip affetmek nasıl bi kafa anlamıyorum. hiç mi kendinize kıymet vermiyorsunuz.
ayrıca ailesi eşinizin elini tutup de üzerinize vurmadı değil mi? sizi döven eşiniz, dayak yeme sebebiniz de eşiniz.
evet ilk ve son el kaldırışı oldu bu yüzden hep pişmanı der ama ben unutamıyorumŞiddet varmış?Yuva bunun neresinde?
hamilesiniz gidecek yeriniz yok aileniz yanınzda değil hasta bir babanız var nasıl bir karar verebilirdim
Şöyle konularda yuvayı yıkanın eşin ailesi olduğu zannediliyor ya, hayır değil aslında. Yuvanız yıkılacaksa eşiniz yüzünden yıkılacak. Ailesinin ağzına bakıp, size şiddet uygulayan, huzursuzluğun hanenize girmesine izin veren, ailesine duracakları yeri bildirmeyen o. Eşinizin aklını başına alması gerekiyor. Yoksa boşanmaktan başka seçenek var mı sizce? Ömür boyu bu cefayı çekerim diyorsanız da, sizin hayatınız elbette.
tabikide hayır ben bir anneyim bir çocuk yetiştiriyorum onun bunları yaşamasını asla izin vermem bu yüzden bir yol bulmak istiyorum eşim bana bir daha el kaldırmaması gerektiğini öğrendi ailesi bilmiyor tabi yaptığı şeyi söyleyip mutlu etmek istemedim onları
gözardı diyorsunuz göz ardı değil normalde bende bir kadına böyle birşey yaparlarsa asarım keserim oluyor du ama insan kendi yaşayınca bişey yapamıyor deniyor çabalıyor ama döngüde kendi kalıyorTaviz tavizi doğuruyor maalesef. Şiddet olayı hakkında söylenecek çok şey var fakat bu konuda yorum yapmayacağım.
Madem onlar eşinizin yanında size iyi davranıyor. Sizde eşinizin yanında onlara iyi davranın. Arkadan da onlar size nasıl davranıyorsa öyle. Hatta eşinize annene kız kardeşine hediye alalım falan de arkalarından.
Şiddeti bile göz ardı eden biri bu kadar politik davranabilir diye düşünüyorum yuvasını kurtarmak için.
Görüşmeyin o zaman. Bunun başka yolu yok. Eşiniz bunca saçmalığa rağmen kolunuzdan sürükleyip, sizi zorla görüştürecek değil sanırım onlarla.tabikide hayır ben bir anneyim bir çocuk yetiştiriyorum onun bunları yaşamasını asla izin vermem bu yüzden bir yol bulmak istiyorum eşim bana bir daha el kaldırmaması gerektiğini öğrendi ailesi bilmiyor tabi yaptığı şeyi söyleyip mutlu etmek istemedim onları
ben sizin beni yargılamanızı değil bunları yaşamış birine yardımı bekliyorum siz bile böyle gaddar konuşurken başına bunları geçiren insanlar korkudan susuyor insan dayak yemek yada boşanmak için evlenmiyor kaderin size ne getirdiğini bilmiyorsunuzbunları hamile kalmadan önce düşünmeniz gerekmez miydi zaten? herkesin bi bahanesi var.
adam sizi dövmüş affetmişsinizben sizin beni yargılamanızı değil bunları yaşamış birine yardımı bekliyorum siz bile böyle gaddar konuşurken başına bunları geçiren insanlar korkudan susuyor insan dayak yemek yada boşanmak için evlenmiyor kaderin size ne getirdiğini biliyorsunuz
adam sizi dövmüş affetmişsiniz
bi daha dövmüş bi daha affetmişsiniz.
3. kere yine döver. şiddetin çözümü yok.
adam sizi dövmüş affetmişsiniz
bi daha dövmüş bi daha affetmişsiniz.
3. kere yine döver. şiddetin çözümü yok.
ben ilk defa yaşadım ilk ve sondu 2.cisi olmadı bu yüzden çözüm arıyorum piskiyatriye gittim akıl aldım ama onlar benden güçlü