Korktuğum başıma geldi sütüm gidiyor 😪

Uzuulmeyin stres yapmayin tabi ki gelir dinlenin iyi beslenin bol bol emzirin sosyal medyada Esra Ertugrulun sayfasi var yine youtube sayfasi var orda sut arttitma yontemi var sut sagarak bi inceleyin derim. Icinizi ferah tutun lutfen

Gelir tabi ki. Emdikce sut hormonu salgilayacaksiniz. Pes etmeyin, emzirmeye devam edin. Her istediginde mutlaka verin. Merak etmeyin, sutunuz cogalir boyle.

Bebek tekrar emmeye başlayınca çoğalır inşallah. Zaten sağma işlemi bebeğin emmesine göre daha az süt çıkartır. Endişelenecek bir durum yok.

Seviyosaniz asure yapin.Gozle gorulur fark yapiyo.

o süt gitmez yahu sağmaya devam edin bol bol sağın yeri boşaldıkça dolacaktır aman ha sağmayı bırakmayın. Tam tersi 3 üncü ayın sonunda sütün bi artacak varya çok şaşıracaksınız.

Bulgur pilavı -bolbol su - yeşillik -hurma-incir-armut bunlar çok arttırıyor sütü insallaj gelir çok çok

Ben anne değilim bu konu hakkında yardımcı olamayacağım ama bir anne olarak cocuğunuz için endişelenmeniz burada konu açmanız içime dokundu.
Lütfen stres yapmayın,stres regl dönemimizi ve yoğunluğunu etkiliyorken süte illaki kötü etkisi olmuştur
Annemden ve büyüklerimden duyduğum kadarı ile bulgur pilavı ve bol su tüketmek süt oranını ve kalitesini artırıyormuş umarım herşey yoluna girer kendine ve bebişe çok iyi bak stresten uzak dur keyif al

ne kadar sıklıkta sağım yapıyorsunuz?
1 günde süt gitmez öyle hemen
bir de sağıma alışkın olmayan memelerde hiç çıkmasa bile normal

Tesekkur ederim guzel dilekleriniz icin konuyu yanlis yere acmisim diye 2 gun hesabim kapandi simdi gordum yorumunuzu. Bebegimi emzirdikce toparladi simdi eskisi gibi cok sukur

Canım hiç üzülme , rezene çayı iç , bir de mısır unundan muallebi yap ye bol bol gerçekten sütün çoğalacaktır.Çok geçmiş olsun ♥

Bebeğiniz emiyorsa hiç korkmayın, süt bir azalır bir artar.. emmiyorsa da imkanınız varsa 2 saatte bir sağın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…