Korktuğum başıma geldi sütüm gidiyor 😪

tugcesyaman

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2019
159
107
33
Merhabalar corona yuzunden ilac kullaniyorum 5 gun emziremicem diye konu acmistim. Sutumu surekli sagip atiyodum buna ragmen sutum cok azaldi. Emziriyorum emiyo ama o kadar az ki. O kadar sinirim bozuldu ki. Bebegim daha 2 aylik. Geri gelir mi su iciyorum surekli sut yapan seyler tuketmeye calisiyorum. Cok uzuluyorum ya napsam baska

Evirip çevirip emzirin. Dakika tutmayın . Sürekli emzirin zamanla artacaktır inşallah. Bebek emdikçe sütü arttırır merak etmeyin

Insallah oyle olur. Daha 1 gun oldu bakalim.

Sonuçta hastalık vücudunu yormuştur

Stres de cabası

Bebek emiyorsa az da olsa çoğalır

Ama kesildi diye daha da stres yapma kendine

Bulgur mesela bazılarında çok süt yapar incir okumuştum bir yerlerde

Bol su ve en önemlisi sakinlik

Bebek de boş da olsa emsin ki vücut süte talep olduğunu görsün

Sut arttirici takviyeler var ben e-bebekten almistim zamaninda. Cok faydasini gordum. Bence deneyin. Bol su icmeye devam edin,protein agirlikli beslenin,sekerli gidalardan uzak durun.

Süt hiç icmese 8-9 aylık olsa bile gelir hiç endişe etmeyin. Emzirdikce artar memenizi c şeklinde tutun. Sıcak uygulayın masaj yapın süreci hızlandırır

sık sık emzirin bebek çektikçe gelir stres yapmayin
yoğurr bulgur pilavi kefir vs tuketin
emziren anneler icin vitaminler var oda cok sut yapiyor denediniz mi hic

Takviyelerin dışında çorba için bol bol. Ben öylelikle arttırıyorum sütümü. Özellikle bulgurlu bi çorba var annem sağolsun alıştırdı bana da o çok iyi. Soğanla salçayı kavurup bir domates doğuruyorum. 1 avuç dolusu bulgur ve pirinci ekleyip suyunu koyup kapağı açıkken kaynatıp sonra kapağını kapatıp düdüklüde bi 10 dk daha kaynatıyorum. Bir deneyin sizde de işe yarar belki

Stres yaparsanız gider şuan sütün. Azalamasi normal ki sağma işlemi ile çocuk emmesi aynı degl çocuk emince yine cogalir dokuzuncu ayda emziren anne blyrm ya bu anneler bu süt olayını kafalarına takmasa herşey hal.olacak.inanin yok sütüm az çok. Gidiyor gitmek.uzere derken zaten hormonlar stres etkiliyor birakin ya. O çocuk her türlü büyücek mama bile olsa ki. Zaten stres yapmazsanız mammaya da gerek kalmicak önce pozitif düşünün rahat birajin dünyanın sonu gelmiyor. Sütünüz gidince. Kafa rahat olursa memelerde rahat oluyor. Şimdi sağlığınıza odaklaniin iyileşin bebeğiniz tentena temaz olunca süt salınır banyoda sıcak duş ooooo. Gelsin sutler

Cok sitresli hayatim vardi ve emzirmek zorunda oldugum bebegim icin doğum kocum vitamalt classic önermişti. Inanin cok faydasini gordum. eczaneden temin edebilirsiniz.

Maltana diye bir içecek var şeftali olan güzel
humana çay
Kuru dutu cezveye koy üzerine su koy kaynat 5 dk dinlendir iç dutlarınıda ye
Bulgur pilavı
Yeşil soğan
Bunlar bende süt yapan şeyler, ayrıca emme kuvveti ile sağım aynı değil bol suyunu iç kafana takma sık emzir artar Allah’ın izniyle.
bide benim sütüm yok azaldı dersen azalır güzel düşün güzel olsun Tekrardan geçmiş olsun

Beslenme konusunda bol yeşillik tüket. 2-3 lt muhakkak su iç. Ve bebeğini hep göğsünde tut. Kucağa alışır falan diye korkma, mümkün mertebe ten tene temas yap. Devamlı emzir. Saate bakma.

Bütün önerilerden en önemlisi bebeği sık sık emzirmektir. Ne kadar çok emerse o kadar çok gelir. Gidiyor diye düşünme. Memelerine 2-3 gün zaman ver. Memeler akıllıdır, tekrar artacaktır sütün. Moralini yüksek tut.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…