korkmaz:Dheyecanıma katılın ne olur ?

bebem88

Minik eller geldi büyüyor...
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2013
1.256
532
123
merhaba arkadaşlar ben bu gün korkmazdan tam takır 1750 lıraya yemek takımı kahvaltı takımı çatal bıçak takımı tencere takımı aldı.ilk alışverişim yarın ürünleri almaya gıtcem bu gun bunu görenler urunler hakkında da fikirlerini söylerse eger belkı begendıklerımı degıstırebılırım.yardım edın lutfen?

Bİ BAKIN LÜTFEN INTERNETTEN GÜZEL FOTOLARINI BULAMADIM YENI ÜRÜNLER OLDUGU ICIN GALIBA O KADAR ARASTIRDM FAKAT TAMN TAKIMINI BULAMADIM.BAKIN VE FIKIRLERINIZI SOYLEYIN LUTFEN.tencere takımım kırmızı mı olsun saman rengı mı?

Son düzenleme:
korkmaz'ın kalitesi su götürmez gerçek benim de birçok ürünüm korkmazdan.

seninle çkb takımımız aynı. çok güzeller.

fakat ben vintage tarzısını sevmediğim için güllü tabak hoşuma gitmedi. tencere setinin kırmızısı da gözümü yordu. yakından nasıl bilemem ama zevk meselesi bu tamamen. iyi günlerde kullan

ben tabakları pek begenmedim kare olan yine fena değil ama diğeri kötü bence
ah canım yaa bana yardımcı ol ıste daha almadık tam fıyatta anlastık ama yemek takımı ve kahvaltı takımında tam dusunup almadım oyle aceleye geldı.kahvaltı takımının bıde bu kodun sonunun 21 oldugu cesıt var bıde ona bak bakalım nasıl?yemek takımı cesitlerinede bak bakalım hangısı daha ıyı sence eger begendıklerını koyarsan bende bı bakar hosuma gıderse tekrar gozden gecırırım.

.güllü tabak dedğin kahvaltı takımımı.bıde bu tencerenın

bıde bu rengı var.baska secenek yok o yuzden kırmızı sectım.sende korkmazın sıtesınden bakar mısın tabaklara hangısı ıyı dıe.

benim beğendiğim çatal bıçak takımını almışsın aynısını beğendim :) korkmazın setini istiyorum ben de bir de düdüklü olarak fissler alacağım canım imkanın varsa çok sıkışık değilsen ona da bir göz at derim :) yemek takımında sevimliymiş ben zaten yuvarlak sevmiyorum :) kahvaltı takımn biraz yoğun ben biraz sade şeylerden yana olduğum için:) senin içine sindiyse hepsi mutlu günşerde kullan

ınan o kadar karısık kı kafam.kafayı yıcem yanı.ıcıme tam sınmedı tek sınen catal bıcak setı.onun dısındakıler ıcın fıkır ıstıyorum korkmazın sıtesınde bole degısık modeller var ama o kararsısım kı bı turlu karar veremıyorum.yardım et.

tencerelerin gayet güzel canım niye beğenmedin?? kahvaltı takımın içine sinmediyse onları değiştirme imkanın varsa değiştir.çok desenli geldi bana

Canım bence yemek takımın güzel, tencere setinin rengi de çok hoş. bilmiyorum ama ben nedense mutfakta kırmızı rengi seviyorum... Kahvaltı takımları doğrusu o modeller benim hoşuma gitmiyor; fakat bu sene daha çok bu modeller var

Korkmaz urun kalitesi olarak orta kalitede bir marka. Jumbo veya Hisar diyemeyiz, fakat Turkiye piyasasinda bu iki markadan sonra gelen en iyi markalardan bir tanesi. O yuzden Korkmaz hakkinda icin rahat olsun, vermis oldugun paranin hakkini ziyadesi ile geri verecektir... Insallah tencerelerini iyi gunlerinde kullanirsin, ayni zamanda catal + kasik + bicak takimini da tabii ki...

Tabak takimlarini (kare) ve kahvalti takimlarini begendim. Zevkler ve renkler tartisilmaz burada muhakkak, kimisi begenecek kimisi de begenmeyecektir, herkesin tarzi ve bakis acisi farklidir. Kimisi ufak desenler, kimisi buyuk desenler sever. Burada onemli olan senin bu takimlari begenip begenmedigin, baskasinin begenisinin cok bir onemi yok, cunku bu tabaklari her gun sen kullanacaksin! O yuzden baskalarinin fikirlerinden ziyade, kendin ne dusunuyorsun ona onem vermelisin en basta... Farkli fikirleri kalite konusunda alman daha dogru olacaktir. Kalite demisken, korkmaz ile verilen bu yemek takimi ve kahvalti takiminin markalari nelerdir? Eger paylasirsan daha mantikli bir yorum yapabilirim, fakat desen olarak gayet hoslar...

Kare takimlar hakkinda kullanisli degil diyorlar (genel anlamda) fakat benim de misafir yemek takimim kare ve bone china (ince porselen). Kenar ve koselerinde kirilma olmadi cok sukur 1 seneden fazladir kullaniyorum. Biraz dikkat istiyor, o bir gercek. Ama zaten adi uzerinde ` misafir takimi `...

Simdilik benden yorumlar bu kadar. sormak istedigin birsey olursa cekinmeden sorabilirsin, elimden geldigince yanitlamaya calisirim...

bu tencereye ne dersin benimki de bundan.. kendinden süzgeç kısmı var ağzında çok rahat.

Tencere seti güzel :)
ÇKB Takımı da beğendim:)
kare takım Bone chıne güzel:) Benim tercihimde kare olmuştu ama sade seçmiştim :)
Çiçekliye gelince bence gayet güzel ama günlük düşünüyorsan uzak dur renkler 3 aya kalmaz uçup gidecek :)
çok beğendiysen bu tarz 4 adet pasta tabağı servis tabağı kase alabilirsin ayrıca şöyle yakın arkadaşların geldiği zaman yada eşinle arada kullanmak için ama sürekli olmaz canım renkler soluğ gidecek senin de moralin bozulacak :)
Günlük takımını sade seçmen daha mantıklı. Masa örtülerin servis alternatiflerini renkli yaparsın. Peçetelikler, Renkli salata kaseleri gibi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…