korkmaya başladım :S

cnsugr

böcük =)
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2012
45
0
36
İzmir
son 2 yada 3 aydır zaman zaman gelen akıntımda br koyulaşma katılaşma gördüm.bunu takiben bu ayki adet dönemimde 3. günden itibaren kanın rengi koyu ve tortulu bir şekilde geldi.internetten okudukça korkmaya başladım.geçen sene ve bu sene bir süre çok sancılı kasık ağrıları çektim.nedendir acaba? geece gece çok gerildim .bir an önce doktora gidicem

internetten birşeyler okuyarak insan bazen kendini daha çok telaşlandırıyor canım, ama tabi ki alışılmışın dışında ve seni rahatsız eden bir durum varsa kontrole gitmekte fayda var... vajinal akıntıdaki koyulaşmanın çeşitli nedenleri olabilir; genelde hafif enfeksiyonel bir durumdan şüphelenilir. Pıhtılı kanamaya gelince adetin yoğun olduğu ilk günlerde zaman zaman pıhtıların oluşması normal; fakat eğer seni rahatsız edecek düzeyde ise ve bu durum bir kaç adet boyunca sürekli oluyorsa, adet kanamaların her zamankinden daha fazla ve bunun yanısıra ara kanamaların oluyorsa başka durumların (myom gibi) araştırılması gerekir.

ama senin şikayetin daha çok yeni, bazen vücudumuzdaki hormon değişiklikleri de bize oyun oynayabiliyor, o yüzden kendini korkutma ama içini rahatlatmak için bir uzman görüşü al tabi ki

saol canım ,intrnetten okuduklarıma bakarsak zaten nelere neler diyor =) bu hafta gidicem doktora inşallah önemli bir şey yoktur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…