Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Salon ve Günlük Oda Dekorasyonukoridorumda ki berbat görünüm
arkadaşlar fotograftaki yer koridorumun tam ortasında otomat düğmesinin tam üstünde kocaman bir yer. ben buna ne yapsam da gizlesem diye düşünüyorum. fikirlerinize ihtiyacım var.
Arkadaşla aynı şeyden mi bahsediyoruz bilmiyorum, ortası bombe kenarlara doğru şişkinlikleri azalan tablolar var en son biev de görmüştüm, internetten bakın istersiniz. Tam panolarınızın şeklinde. Kolay gelsin.
Bizim evimizde bu sigorta kutuları derinliği çok da fazla olmayan ve önü tamamen ayna olan bir dolap ile kapatılmış. Öyle bir şey yaptırabilirsin belki?
Kücük bir ahsap dolap ile gizleyebilirsiniz kolayca. Dolabi da dekoratif secerseniz cok hos durur, sizi de rahatsiz etmez.
Elektrik falan attiginda da kolayca erisilebilir.