Koridor ve antre halısına karar veremiyorum....

durum2008

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2008
67
0
yeni taşındım....koridor ve antre halılarım buraya uymadı....evimdeki eşyaların tümü bej-wenge renklerinde....sıkıldım aslında bu renklerden.....antre 4m2 halı çok rahat olacak kadar geniş....antre ve koridora ne renk yada marka almalıyım karar veremedim....kaşmir diye tutturmuştum ama acaba confetti ,apex gibi halılardan mı seçsem.....bu arada ben çok halı yıkarım....ayda 1mutlaka yıkanır....dayanıklı ve şık olduğunu düşündüğünüz fikirlerinizi bekliorum.....sevgiler hanımlar.....turkbayragi

cnm benımde antrem genıs bende yende yenı tasndım ve halılarım uyumadı padişahtan shaggy halı almıstım krem-kahve tonlarımda koridorlarımada aynı desende yolluk almıstım.boyle bısey kullanabılırsın.gayette hos duruyorlar.bu tavsıyeyıde tıtız oldugun ıcın yaptım yerimseniben shaggy halının temızlıgı bıldıgımız gıbı bıraz zordur ...

:))) arkadaşımdan biliyorum normal shaggyler zor temizleniyor hiç bana göre değil...acaba ipek shaggylerin kullanımı nasıldır acaba?

bnm sadece kapı girişim ev dubleks olduğu için holüm yok ..antreyede shaggi halılardan aldım bence sende denemelisin...güle güle otur bu arada canım sağlık mutluluk huzurla..tek derdin bu olsun ....

X