Sahi mi? Silsin bölüm sorumlusu. Sıkıntı olmaz.Aynı konu sabah açılmıştı .
Ne acil mi? Anlayamadım.Tv programinda bir doktor karfo geldiğinde balkona koyup 6 saat bekletin demişti.
Hayır o yüzden söylemedim. Bir cok üye orda yorum yaptı . Ordan da bakabilirsiniz neler yaptıklarını yazmışlardı.Sahi mi? Silsin bölüm sorumlusu. Sıkıntı olmaz.
buhar makinesi biz de var, iyi fikirmiş. Teşekkürler.Bizde netten alıyoruz artık bazı şeyleri.gelince hemen dışarı koyuyorum güneş varsa güneşin altında bekletiyorum (güneşe dayanıklı şeyleri tabi) sonra yikanacaklari buhar makinasi var onunla üzerinden geçiyorum (poşetlerin üstünden) sonrada ellerimi yıkayıp buzluğa koyuyorum
Anladım, teşekkürler.Hayır o yüzden söylemedim. Bir cok üye orda yorum yaptı . Ordan da bakabilirsiniz neler yaptıklarını yazmışlardı.
En pürüzsüz yüzeyde bile 3 gün yaşıyormuş virüs aldığımı 3 gün balkonda bekletiyorum sonra açıyorum.Arkadaşlar başlıktan da anlaşılacağı gibi her bir şeyi internetten almaya başladık. Samimi söylüyorum ailem yaşlı ve kanser geçmişi olmasa markete bakkala giderim ama onları düşündüğümüzden iki haftadır balkondan başımızı uzatamıyoruz. Her bir şeyi internetten alıyoruz, tahminimce birçok kişi öyle yapıyor. Aldıklarımızı nasıl temizleyeceğiz? Sonuçta virüs taşıdığını bilmeyen ya da bilen biri paketlemiş olabilir. Şimdi abartmayın diyebilirsiniz ama bir sipariş size ulaşana kadar kaç kişinin elinden geçiyor bilemezsiniz, tedbirli olmak gerek. Farkında olmadan öksürüp pakete dokunmuş olabilir, siz nasıl yapıyorsunuz? Nasıl temizliyorsunuz?
Aynen, her şey yoktu Migrosta. Online bakıyorum ben de. Her siteden farklı ürün, Trendyolun market bölümü var.Migros dolu alışveriş yapamadım online...başka nerden alabilirim gıda?
Biz de balkona attık, ambalajları boşalttık ama açılmayanlar balkonda.En pürüzsüz yüzeyde bile 3 gün yaşıyormuş virüs aldığımı 3 gün balkonda bekletiyorum sonra açıyorum.
3 günü doldurunca açarsınız.Biz de balkona attık, ambalajları boşalttık ama açılmayanlar balkonda.
Bilmiyorum ki, peynir kutusunu çamaşır suyuyla yıkamak sağlıklı olur mu? Buharlı makinemiz var, onu kullanacağım ilk sonra yıayacağım.Ben çamaşır sulu su hazırlıyorum. Güzelce yıkıyorum. 5-10 dakika sonra duruluyor ve kuruyorum. Aldiklarimi hemen kullanmıyorum.
Buharlı aletler daha fazla virüs saçılmasını sağlıyor.Bilmiyorum ki, peynir kutusunu çamaşır suyuyla yıkamak sağlıklı olur mu? Buharlı makinemiz var, onu kullanacağım ilk sonra yıayacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?