Koreli güzeller :)

2Pu6u.jpg

aGjiN.jpg

plDlR.jpg

Genelde Koreli kızları beğenmem, ama bu kız güzelmiş.

Son düzenleme:
kore kızlarına hepsi güzel diyosunuz ama o dizilerin ilk bölümünde kızların hepsi şapşal, hepsi o kusursuz erkeğe yakışmayacak çirkinlikte oluyorlar :))
tabii zamanla,sonlara doğru tam aranan kan oluyorlar ama her kadın bakımla güzelleşir:))
bence en kötü özellikleri kaşları,hem ayrık hem seyrek,çok tuhaf kaşları var
en güzel tarafları da ufak tefek ve pek sevimli olmaları...
ayrıca bende her kar yağdığında doğumgünü olan kızı çok beğeniyorum:KK54:
tip olarak değil ama o kaypaklığı,o bıdıbıdı konuşması...çok sevimli ya
$her.jpg

kore kızlarına hepsi güzel diyosunuz ama o dizilerin ilk bölümünde kızların hepsi şapşal, hepsi o kusursuz erkeğe yakışmayacak çirkinlikte oluyorlar :))
tabii zamanla,sonlara doğru tam aranan kan oluyorlar ama her kadın bakımla güzelleşir:))
bence en kötü özellikleri kaşları,hem ayrık hem seyrek,çok tuhaf kaşları var
en güzel tarafları da ufak tefek ve pek sevimli olmaları...
ayrıca bende her kar yağdığında doğumgünü olan kızı çok beğeniyorum:KK54:
tip olarak değil ama o kaypaklığı,o bıdıbıdı konuşması...çok sevimli ya
Eki Görüntüle 560248

Aslında Kore kızları pek de ufak tefek değil.
Benim araştırdıklarımdan gördüğüm kadarıyla 1.70 ve üzeri boydalar hep, oyuncu kadınlar öyle yani.
Japonlar kısa oluyor genelde.

Son düzenleme:
Bu kıza bakmaya doyamadım 49days'i izlerken.
Yapma bebekler gibiydi. Kusursuzdu her yeri.
Özellikle de teni ve rengi harika. :KK69:

jiwnyr3.jpg

12988855732011022818325.jpg

Nam+Gyu+Ri_49Days1+%25283%2529.jpg

49days_53.jpg

allah affetsin de hepsi pogaca suratli :KK9: zaten batili guzellik anlayisina yakin olanlari secmissiniz hep, bizim dogup buyudugumuz kulturle korelileri falan cekici bulmamiz baya zor

Tyramour neden bu kadar pürüssüz ve güzeller bir fikrin varmı ? Bence pirinç yüzünden :KK53: :KK1:

Tyramour neden bu kadar pürüssüz ve güzeller bir fikrin varmı ? Bence pirinç yüzünden :KK53: :KK1:

Suratları için diyecek olursak bence onlardaki pudralar, fondötenler çok başarılı bu konuda.

Ama vücutlarına da bakınca görüyoruz ki pürüzsüz bir tenleri var. :))

Nette şu yazıyor pirinçle ilgili :

Asyalı kadınlar güzel, yumuşak ve açık renk tenleriyle bilinir.
Bunun nedeni ise kendilerine özgü cilt beyazlatıcı yöntemlerine bağlı.
İşte o yöntemlerden biri: pirinç suyu. =)

Çok yıllar önce İzmir'de belediye otobüsünde bir kaç Koreli ile tanışmıştım...Çok yakın,çok sıcak davranmışlardı...Türkleri çok seviyorlarmış...

Ben ki yaşımdan çok genç göründüğümü düşünürüm...

Adamı 20-21 yaşlarında ,genç bir delikanlı diye düşünürken ,bir öğrendim ki 40 yaşındaymış...Ağzım açık kalmıştı...:KK53: Gerçi hepsi öyle çok genç duruyordu....

Son düzenleyen: Moderatör:
Koreliler genel olarak güzeller sanırım. Geçen sene bir tv programı izliyordum program koreden bir sürü genç kız ve erkek var. Hepsi de gayet çok hoş görünümlüydü. Hatta programda başka şehirlere de bağlanıyorlardı oradaki kızlarda gayet güzeldi. Bilinen şöyle bir gerçek var ki kozmetik konusunda süperler çinlilere göre daha açık tenliler. Benim yanımdaki 2 odada 4 koreli kız kalıyor ve ciltleri güzel genç görünüyorlar. Genel olarak hepsi genç görünüyor zaten. Beslenme şekilleri ve hafif yağlı ciltleri yüzünden. Ama çirkin olanda makyajla afete dönüşebilecek kadar tuval gibi bir yüze sahip. Ben çirkin olsaydım mesela ne yaparsan yap benim tipim kurtulmazdı herhalde ama onlarda böle değil o açıdan da şanslılar..

Kore’de hatta bütün Uzakdoğuda cilt güzelliğine, estetiğe çok önem verirler. Estetik yaptırmak orda hem ucuz hem de normal karşılanıyor, ünlülerin çoğunda estetik vardır ama çok doğal sonuçlar aldıkları için göze batmaz… Vitamin destekleri kullanmakla birlikte yiyeceklerinin çoğu sağlıklıdır(ekmek, kızartma, hamur işi, yağlı yiyecekler yoktur.).Cilt bakım ürünleri, en azından bir nemlendiriciyi orda her kadın düzenli kullanır, erkekleri de aynı şekilde. Asla güneşlenmezler, güneşten ciltlerini çok iyi korurlar. Kore’de kadınların büyük çoğunluğunda demir eksikliği ve kansızlık mevcuttur, bu yüzden ciltleri soluk ve beyazdır. Cilt beyazlatıcı ürünler ülkede çok satılır ve ucuzdur. Tabi birde bunların üstüne yuvarlak, çocuksu hatlar yani genlerinden gelen bir takım özelliklerle birlikte kaliteli pudra ve fondöten kullanımı eklenince böyle kusursuz bir cilt çıkıyor ortaya.

Kore’de hatta bütün Uzakdoğuda cilt güzelliğine, estetiğe çok önem verirler. Estetik yaptırmak orda hem ucuz hem de normal karşılanıyor, ünlülerin çoğunda estetik vardır ama çok doğal sonuçlar aldıkları için göze batmaz… Vitamin destekleri kullanmakla birlikte yiyeceklerinin çoğu sağlıklıdır(ekmek, kızartma, hamur işi, yağlı yiyecekler yoktur.).Cilt bakım ürünleri, en azından bir nemlendiriciyi orda her kadın düzenli kullanır, erkekleri de aynı şekilde. Asla güneşlenmezler, güneşten ciltlerini çok iyi korurlar. Kore’de kadınların büyük çoğunluğunda demir eksikliği ve kansızlık mevcuttur, bu yüzden ciltleri soluk ve beyazdır. Cilt beyazlatıcı ürünler ülkede çok satılır ve ucuzdur. Tabi birde bunların üstüne yuvarlak, çocuksu hatlar yani genlerinden gelen bir takım özelliklerle birlikte kaliteli pudra ve fondöten kullanımı eklenince böyle kusursuz bir cilt çıkıyor ortaya.

Evet kesinlikle yağlı beslenmiyorlar, kızartma falan yok, çok unlu hamur işli şeyler tüketmiyorlar. Genelde noodle ları bile pirinçten veya pirinç karışık. Bir de çok fazla yeşil çay içiyorlar. En büyük avantajlarından biri de o. Bu arada çay (hangi türlüsü olduğu hiç önemli değil, yeşil,siyah,beyaz) vücuttaki demir ve b12 rezervlerini azaltır. Böylece kansızlık ortaya çıkar. Aslında bize yakın bir beyazlıkları var ama öle dizilerdeki ya da tv lerdeki gibi de aşırı beyaz değiller..

Suratları için diyecek olursak bence onlardaki pudralar, fondötenler çok başarılı bu konuda.

Ama vücutlarına da bakınca görüyoruz ki pürüzsüz bir tenleri var. :))

Nette şu yazıyor pirinçle ilgili :

Asyalı kadınlar güzel, yumuşak ve açık renk tenleriyle bilinir.
Bunun nedeni ise kendilerine özgü cilt beyazlatıcı yöntemlerine bağlı.
İşte o yöntemlerden biri: pirinç suyu. =)

Nasılmış o yöntem :) ?

X