Koreli güzeller :)

Bazıları çok güzel oluyor....
Ama malesef ki bana çekici gelmiyorlar(yani baktığımda waouw çok seksi hatun çok çekici diyemiyorum) daha çok çocuksu duru bi masum yüz görüyorum onları görünce.
Oyuncak bebek gibiler narin pürüzsüz ciltleri çekik gözleri ve minik dudakları ile biblo resmen çok şeker:)

Han hyo joo

$3796026564f641e599d.jpg
$b1zqY.jpg
$Han-Hyo-Joo-13.jpg
$hanhyoojoo5.png
$nuhb.jpg
$img3314876.jpg
$nukd.jpg

Yeni başladım diyebilirim ve benim için büyük bir kayıp malesef :)
Aynen katılıyorum sana izlemek lazım mimiklerini görmek , analiz etmek lazım o zaman çok daha farklı düşünüyosun.
Ve Oyunculuklarına hayran kalıyorum ya:KK70:
Bizim dizilere bin basar kore dizileri !!
Anlatılmak istenen , vurgulanmak istenen o kadar ince güzel yollardan geçiyo ki sana neden bu zamana kadar keşfetmedim bilmiyorum açıkcası :KK70:

Olsun geç kalmış sayılmazsın. :))
Benim annem çok önyargılıydı kore dizilerine karşı. Geçen ay bir dizi izletmeye başladım. 1 bölüm izleyince müdavimi oldu. Bölümleri üst üste izledik birlikte. Bayıldı resmen. Hala lafını eder. Ve bittikten sonra bana dua etti. :KK70: Kızım bu diziyi izlememe vesile olduğun için çok teşekkür ederim dedi. :KK70: Çok sevindim ben de. :)) Annem de benim gibi insanın hayatını güzelleştiriyor bu diziler diye düşündü.
İzleyen herkeste öyle bir durum var sanırım. Zevkle takip ediyorsun.

Bizim dizileri bırak ben Amerikan dizileriyle kıyasladığımda dahi kalite farkı, bir eksiklik göremiyorum asla. O kadar iyiler ki. Dünya çapında ün yapmış dizileri zaten. Keşfedip sevene ne mutlu.

Ben de bu sitede allegria sayesinde izlemeye başlamıştım. O olmasa hiç izlemezdim sanırım. :KK31:
Çok şanslıyım yani. :KK31:

Olsun geç kalmış sayılmazsın. :))
Benim annem çok önyargılıydı kore dizilerine karşı. Geçen ay bir dizi izletmeye başladım. 1 bölüm izleyince müdavimi oldu. Bölümleri üst üste izledik birlikte. Bayıldı resmen. Hala lafını eder. Ve bittikten sonra bana dua etti. :KK70: Kızım bu diziyi izlememe vesile olduğun için çok teşekkür ederim dedi. :KK70: Çok sevindim ben de. :)) Annem de benim gibi insanın hayatını güzelleştiriyor bu diziler diye düşündü.
İzleyen herkeste öyle bir durum var sanırım. Zevkle takip ediyorsun.

Bizim dizileri bırak ben Amerikan dizileriyle kıyasladığımda dahi kalite farkı, bir eksiklik göremiyorum asla. O kadar iyiler ki. Dünya çapında ün yapmış dizileri zaten. Keşfedip sevene ne mutlu.

Ben de bu sitede allegria sayesinde izlemeye başlamıştım. O olmasa hiç izlemezdim sanırım. :KK31:
Çok şanslıyım yani. :KK31:

Ben abim sayesinde izlemeye başladım
Onada dayım tavsiye etmiş
Gerçekten aileyi saran bi durum bu kore dizileri :)))

İzledikçede haranlığım arttı yeni bişeyler keşfetmek çok güzel.:KK19:

ya güzeller,tatlılar ama ben bunları ayırt edemiyorum ki hiç :26: hepsi aynı insan gibi geliyor bana :KK17:

korelileri çok beğeniyorum ya hakikaten bebek gibiler .ne giyse yakıştırıyorlar belki 90-60-90 deiller ama vücutları her kıyafete müsait oluyor çok beğeniyorum ve japon style boşuna dememişler yani bu kızlar mankenlere taş çıkarırlar.ama sanki hepsi birbirine benziyor ben ayırt edemiyorum :KK1::KK1:

ahaha bende 3 yıl hatta 4 yıl önce belki trt'de saraydaki mücevher diye bi dizi vardı... Kore dizileri sevenleri tavsiye ederim gerçekten çok güzel bir dizi.. :) O zamanlar herkes benle dalga geçerdi korelileri çok beğenirdim ve gerçektende izleyince hepsinin farklı olduğunu görüyorsun bir zaman sonra :) hatta o kadar hayrandım ki o yaz safranbolu evlerini gezmeye gitmiştik istanbuldan. Orda koreli bir aile gördüm ve üstlerine atladım resmen tabi o zaman küçüktüm baya :KK70: benimle resim çekilmişlerdi... Ve o resim onlarda hala duruyodur çok garip dimi dünyanın öbü ucunda bir ailede fotoğrafım var :))) şimdiki aklım olsaydı e-mail adreslerini falan isterdim keşke isteseymişim :)) Neyse benim gibi kore dizi severleri görmek beni memnun etti :KK70: Bu aralar sevip izleyenleri çok görüyorum ya ben bıraktım izlemeyi millet başlamış :)

kizlardan sin min ah deirm kroeli en guzle kizlardan biri zaten miss korea kendisi ama kizlarindan cok erkekleri beni benden eder:))

A tale of two sisters filminde çok beğenmiştim kendisini

Jung-ah Yum

250px-Jungahyun.jpg

9892444_ori.jpg

9892484_gal.jpg

X