Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Dil öğrenmenin tek ve en kolay yolu sürekli konuşmak diyalog kurmaktır. Ben öyle koreceyi öğrenmiştim. Birde mesela bir kelime öğreniliyor ya onu kağıda birden fazla yazmak. Yazarakta iyi öğrenilir.
Dil öğrenmenin tek ve en kolay yolu sürekli konuşmak diyalog kurmaktır. Ben öyle koreceyi öğrenmiştim. Birde mesela bir kelime öğreniliyor ya onu kağıda birden fazla yazmak. Yazarakta iyi öğrenilir.
Benim odaklanma sorunum var sanırım. uzun bir süre odaklanamıyorum. O yüzden daha öğrenemedim. Spor yapıyorum evde. e.bisikletim tam duvara bakıyor. hergün 5 tane fill ve isim olmak üzere duvara tam karşıma gelecek şekilde asacağım. Bugun başladım. 5 tane fiil şuanda aklımda.. İnşallah unutmam.. Bakalım bu sefer öğrenebilecekmiyim. Tek seferde 2 iş birden.. Bazen kendimi aptal gibi hissediyorum. 3 seneden beri öğrenmeye çalışıyorum. Her seferindede odaklanamıyorum.. sıkılıyorum hep erteliyorum. kitabı açıyorum 2 dk sonra kapatıyorum.
Şimdide gidip grameri çalışacağım inşallah yapabilirim...