• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kördügüm olduk, nolur bana yardimci olun..

HepBaharOlsa

Guru
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2011
4.505
1.861
373
Hollanda
Arkadaslar,
Benimde derdim var. Agustos ayindan beri nisanliyim. Nisanlimla 1 sene arkadas, 1 sene sevgili, 2 ayda nisanliyiz.
Arkadasliktan sevgililiye attigimiz adim cok zor oldu. Konustugumuzda annesinin ablasinin fikrinin onemli oldugunu vurguladi,
bu sebepten dolayi ileri bir adam atamadik. Benide bu zaman sarfi icinde cocukken hoslandigim cocuk gorucu usulu istemeye geldi.
Bende o birturlu duygularini acmayinca o cocukla tanismak icin yemege ciktim. (Yemektede yanliz degildik)
Kuzenim tabi bunu nisanlima yetistirmis, nisanlim kizdi, agladi sizladi. Onun agladigini goruncede beni gercekten cok sevdigini anladim.
Ve gorustugum cocuga hayir cevabini verdim. Bu olaydan bir kac hafta sonra beni ilk defa istemeye geldiler.
Babam ilk geldiklerinde vermedi. Yurddisinda yasiyorum, oda Turkiyede. Bu sebepten dolayi 1 sene beklemek zorunda kaldik. Hatta babam o zaman aralik ayinda geliriz, o zaman soz olur yazinda nisan olur diye soz vermisti ama aralik ayinda Turkiyeye gidemedik dolayisiyla nisan olamadi. Sozumde duramadigim icin dugunu o zaman hemen yazin yapariz dedi. (BU arada babam soz verip sozunde durmayan biri oldugunu bu olaylardan sonra cok daha iyi anladim, ve feci sekilde babam gozumden dustu, eskisi gibi muhabbetim yok)
Zor bir donem bizi bekledi. Karamsar bir insani bu kadar bekletmek aslinda yanlisti. Kac defa ayrilmaya calistik olmadi. Bu yazda ilk bulusmadan sonra ayrilmaya karar vermisti, mantik isi degildi ona gore cunku, ne maddi anlamda nede manevi anlamda. Bu karardan sonra 3 gun kapimda nobet tutmus ve 3cu gece dayanamayip beni en az 30 defa aradikdan sonra telefona baktim. Yapamadigini icinin rahat olmadigini felan soyledi.
Sonra tekrar devam ettik, ve istemeye geldiler. Derken nisanlandik. Aralik ayindada askere gidecekti kisa donem, yaz tatilindede dugun olacakti. Ama nisanlim sinavi maalesef alamadi ve askere simdi gidemicek. Sinavi nisan/mayis ayinda yapacak,
ve yaza dogru askere gidecek veya temmuz ayinda. Askerlik yaza kalinca dugun nasil olacak? Hadi askerligi erteledi yazin dugun oldu diyelim.
O askerdeyken ben ne yapicam. Nisanlim asiri derecede kiskanctir, hic bir sekilde rahat etmez. Annemlerdede kalsam annesindede kalsam, akli
bende olacak ve askerdeyken bir ulasamasin bana ortaligi duman eder korkusu var.
Hatta banyoda bile telefonumu yanimda tasiyorum.
Son zamanlardada s.k s.k ayrilmamiz gerektigini soyleyip duruyo, hatta iste nisani sen at, sana laf eden olmaz gibisinden seylerde soyluyor.
Bende dayanamadim annesini aradim, durumu anlattim. Belki ayrilmamizin en dogru seydir. Kayinvalidem ben nisanlanmadan oncede derdi hep
benim oglan babasindan fena, onun esi cok cekecek diye. Hepte benim arkamda.
Bunlarin disindada maddi anlamda kendi ayaklarinin uzerinde tam anlamiyla durmuyor. Babasiyla beraber mutaahhitlik yapiyor ve suan yaptiklari iste iflas etme riski oldukca yuksekmis, Nisanlim babasina yuk olmaktan son derece rahatsizlik duyan birisi ve evlendigimiz zaman babasina cok yuk olacagimizin hesabini yapip duruyo. Birde ustune iflas etme riskinin verdigi s,kinti vs.
Nisanlimin aklinda surekli bu karamsar dusunceler, defalarca ayrilalim lafini etti. Tamam dedigim oldu, annesini aradim durumu anlattim oda siz bilirsiniz ben karisamam dedi, nisanlimla telefonda vedalasacak kadar guclu olmadigim icin mesaj attim beni aramamasi icin israrla aradi. Konusmaya devam ettik, durumu babama anlatmamistim. Bazen aradiginda babamin onun askerliginden felan haberi varmi diye soruyordu, ama cogu zaman muhabbet etmek icin aradi. O ayrilalim dedigi icin hep onun beni aramasina dikkat ettim. Ben aramadim ve o hergun gunde 2 defa aradi.
Bir keresindede beni denemis sabah aramamisti, bende aramadim. Oglen aradi, evde misafirim vardi. Aksamda sitem etti aramadigim icin.
Aralik ayinda Turkiyeye gidip bu sorunu yuz yuze konusmak istiyorum. O da bundan cok korkuyor. Sen geldigin zaman ben yine dayanamam oper koklarim seni diyor ama sonrasinda ayrilik karari verirsek sen daha cok uzulursun ben seni uzulurken gormeye dayanamam diyo. Kendi gelmeyi dusunuyor, ama onada cesaret edemiyor. Sonucta bilmedigi bir ulke ve geldigi zaman akrabalarimizin haberinin olmasini istemiyor. Ilerde ayrilik karari verirsek benim hakkimda yanlis dusunulmesin diye.
Ne yapacagimi bilmiyorum.
En son 2 gun once ayrilalim dedi, gorussekte sorunlari cozmem cok zor dedi, hem gorusursek ikimiz icinde daha zor olur. Bende bayrami bi atlatalim sonra dedim.
Inanin ne yapmam gerektigini nasil davranmam gerektigini sasirdim.
Ben onu cok seviyorum.

Kendimi eve kapattim, mezun oldugum halde is aramiyorum.
Halbuki ceziyim icinde cok paraya ihtiyac olcak.
Sirf onun kiskancligi yuzunden, huzursuz olmasin diye.
gecen sene calistigimda, cocuklara ders verirken telefonu acardi,
bir kac dakika dinlerdi erkek varmi diye..

Insallah karisik yazmamisimdir, derdimi anlatabilmisimdir.
Nolur bana akil verin.

canim yurtdisindanim demissin almanyadanmisin? ve ne mezunusun?

canim acikcasi ben pek anlamadim nisanlin seni seviyorsa seni istiyorsa evlenmek istiyorsa seninle niye durmadan ayrilik lafini ediyor? veya seni denemek falan.. dene tahtasimisin sen tövbe tövbeeee cocuk oyuncagimi bu yahuu..

gercekten anlam veremedim hem öpüp koklarim diyor, sürekli ariyor hemde sürekli ayrilalim diyor ne yapmak istiyorki? yani neden ayrilalim diyor sürekli?

valla ne bileyim evlenincede böyle olursa düsünsene neler cekeceksin, bi ilerisini düsün canim. her adimini haber verip takip altindami olacaksin, ki ozamanda bosanirim lafinimi edicek durmadan acaba :S

Son düzenleme:
ben bu durumu asla anlayamadım anlayamamda.. Bunun adı kıskançlık fln değil resmn hastalıklı düşünceler ne demek arayıp erkek varmı diye dinlemek. Sizin aramanızı beklemek denemek.. Hala daha onu seviyorum diyorsunuz.. Kimseyi kendinizden cok sevmeyin yahu evlendiginizde 1 gr huzur vermeyecek besbelli. pencereden dısarı bakamazsınız bu ne böyle :S

canim yurtdisindanim demissin almanyadanmisin? ve ne mezunusun?

canim acikcasi ben pek anlamadim nisanlin seni seviyorsa seni istiyorsa evlenmek istiyorsa seninle niye durmadan ayrilik lafini ediyor? veya seni denemek falan.. dene tahtasimisin sen tövbe tövbeeee cocuk oyuncagimi bu yahuu..

gercekten anlam veremedim hem öpüp koklarim diyor, sürekli ariyor hemde sürekli ayrilalim diyor ne yapmak istiyorki? yani neden ayrilalim diyor sürekli?

valla ne bileyim evlenincede böyle olursa düsünsene neler cekeceksin, bi ilerisini düsün canim. her adimini haber verip takip altindami olacaksin, ki ozamanda bosanirim lafinimi edicek durmadan acaba :S

Bence evlilikten cok korkuyo, evliligin beraberinde getirecegi sorumluluklardan.
Ben onun icin gurbete gidecegim, maddi anlamda hala ayaklarinin uzerinde durabilen bir insan degil.
Hatta annesiyle ayrilik mevzusunu konustugunda bile gozleri doluyomus ben onun kadar iyi birini cok zor bulurum diye.
Annesi soylemisti. Evlenirsek ayrilik lafini edemeyeceginide biliyor, evlenip bosanmak ona gore cok tersmis.
Nisanlanip nisani atmak sanki cok iyi birsey..
Bu arada ben Hollandada yasiyorum, ve pedagoji okudum. Ogrendigim seyleri kendimde uygulayamiyorum.
Gerci bu bolumu okumasaydim suan ciddi ciddi bunalimdaydim..

ben bu durumu asla anlayamadım anlayamamda.. Bunun adı kıskançlık fln değil resmn hastalıklı düşünceler ne demek arayıp erkek varmı diye dinlemek. Sizin aramanızı beklemek denemek.. Hala daha onu seviyorum diyorsunuz.. Kimseyi kendinizden cok sevmeyin yahu evlendiginizde 1 gr huzur vermeyecek besbelli. pencereden dısarı bakamazsınız bu ne böyle :S

Kiskancligi suan gecen seneye nazaran daha az, Ilk zamanlar bu kadar kiskanc degildi.
Ben ne zaman gorucu usulu o cocukla gorustum, o zaman basladi.
Birde daha once beni onun tanidigi baskalarida istemisti felan bunlari ogrendikden sonra artti.
Suan ama gecen sene kadar aramiyor ne yaptigimi sormak icin,
hatta zaman zaman kendi der git gez diye..

Bence evlilikten cok korkuyo, evliligin beraberinde getirecegi sorumluluklardan.
Ben onun icin gurbete gidecegim, maddi anlamda hala ayaklarinin uzerinde durabilen bir insan degil.
Hatta annesiyle ayrilik mevzusunu konustugunda bile gozleri doluyomus ben onun kadar iyi birini cok zor bulurum diye.
Annesi soylemisti. Evlenirsek ayrilik lafini edemeyeceginide biliyor, evlenip bosanmak ona gore cok tersmis.
Nisanlanip nisani atmak sanki cok iyi birsey..
Bu arada ben Hollandada yasiyorum, ve pedagoji okudum. Ogrendigim seyleri kendimde uygulayamiyorum.
Gerci bu bolumu okumasaydim suan ciddi ciddi bunalimdaydim..
hmm anliyorum canim ama bu sorumlulugu bilmesi gerekir artik sonucta nisanliliga bir adim atacak bu bile bir sorumluluk ailelere karsi, birbirine karsi..
benim yakin arkadasimin nisanlisida böyleydi sürekli tartismalar kavgalar tehditler vs arkadasim yazik cok aglar dert yanardi bana.. nisani at diyenler cok oldu ama o cok seviyordu ve pes etmiyecegim ben onu adam edecem diyordu hep.. aradan 1 sene gecti simdi cok mutlular öyle bir adam etiki:))) nisanlisida cok korkuyordu evlilikten sorumluluktan para yönünden ev gecindirmek vs.. simdi arkadasim dert ediyor nasil gecinecez para yetecekmi diye nisanlisi sakinlestiriyormus yeter ben sana bakarim muhtac etirmem asla diye düsün.. erkeklerin aklina cok gec dank ediyor sanirim , ama senin nisanlin eyer agliyorsa daha iyisini bulamam diyorsa ozaman konus kiymetini bilsin cünkü herkezin sabrinin siniri vardir elindekini kaybetiginde cok gec olabilir.. aklini calistirsin herseyin üstesinden gelinir yeterki mutlu huzurlu olsun, askerligini yapsin gelince saglam bir is bulsun evlenin hersey sira sira canim iste ozaman sirtiniz yere gelmez

Son düzenleme:
Biz kavga etmiyoruz aslinda. Nisanlimin en buyuk korkusu evlendikden sonra onun duzelememesi,
duzelemezsem ben seni istemeden cok uzerim ve ben senin uzulmeni duymaya bile dayanamiyorum,
o zaman gozlerimin onunde uzuleceksin bende vicdan azabindan kahrolacagim.

Bilmiyorum iste, kördügüm gibi bisey oldu..

bence siz babaniza kizacaginiza nisanlim dediginiz insana kizin..
adam ayrilmayi kafasina koymus siz babanizin yok aralikta gelirz deyipte gitmemesine takmissiniz...
zoru görünce kacan bir nisanliniz var farkinda degilsiniz..
birde askere gideckse gitsin biraz daha bekleyin en önemlisi ekonomik olarak kendi ayaklari üstünde duramiyor diyorsunuz..
sirf bittigini demek icin gelecek ooo bence azda nisanliniza bakim
ask,sevgi bir insani bu kadar kör etmemeli

Biz kavga etmiyoruz aslinda. Nisanlimin en buyuk korkusu evlendikden sonra onun duzelememesi,
duzelemezsem ben seni istemeden cok uzerim ve ben senin uzulmeni duymaya bile dayanamiyorum,
o zaman gozlerimin onunde uzuleceksin bende vicdan azabindan kahrolacagim.

Bilmiyorum iste, kördügüm gibi bisey oldu..

celiskili canim ama, karar versin ozaman. evliligi uzatin bence nezaman düzeldi ozaman evlenin derim ben... cünkü böyleyken yani degismicekse bilincine varmiyacaksa sorumlulugun evliligin, evlenince sanada evliligi zehir edip durmadan üzecekse ikinizde mutsuz olursunuz, sen hem büyük hayal kirikligina ugrarsin hemde türkiyeye gideceksin kimse yaninda olmicak anlatacagin paylasacagin cok zor günler gecirirsin gercekten... üstelik birde issiz olursa gercekten zehir olur hersey zehir... her zoru gördügünde kaciyor bu adam hemen ayrilik kelimesini aliyor agzina.. pisman olursun bence evlendigine böyle devam edecekse eyer iyi düsün derim ...

Son düzenleme:
Banada aslinda en mantiklisi ayrilmak geliyor.
3 yildir hemen hemen hergun konusuyoruz. Uzun bir zaman bensiz olunca belki egriyi dogruyu anlar.
Pisman olursa belki degerimi daha iyi bilir. Bende bu zaman icinde calisip en azindan ceyizimin masrafini cikartabilirim.
Tabi geri donmeme ihtimali de var..

bence siz babaniza kizacaginiza nisanlim dediginiz insana kizin..
adam ayrilmayi kafasina koymus siz babanizin yok aralikta gelirz deyipte gitmemesine takmissiniz...
zoru görünce kacan bir nisanliniz var farkinda degilsiniz..
birde askere gideckse gitsin biraz daha bekleyin en önemlisi ekonomik olarak kendi ayaklari üstünde duramiyor diyorsunuz..
sirf bittigini demek icin gelecek ooo bence azda nisanliniza bakim
ask,sevgi bir insani bu kadar kör etmemeli

Ciddi anlamda ayriligi kafasina koymus olsa coktan cekip giderdi.
Babama gelincede durust olmasi gerekirdi. Tutamican sozu vermiceksin.
Aralik ayinda gidemeyince subat ayi diye uyaladi beni, subat ayindada gidemedik,
Ben nisanlima karsi mahcup oldum. Ee iyi o zaman dugun yazin olur dedi,
yazin geldiler istemeye ilk geldiklerinde yine vermedi. Toplam 3 defa gelmis oldular.
Kiz evi naz evi olurda, yalan yere soz vermek kimseye yakismaz. Babama bile..

Banada aslinda en mantiklisi ayrilmak geliyor.
3 yildir hemen hemen hergun konusuyoruz. Uzun bir zaman bensiz olunca belki egriyi dogruyu anlar.
Pisman olursa belki degerimi daha iyi bilir. Bende bu zaman icinde calisip en azindan ceyizimin masrafini cikartabilirim.
Tabi geri donmeme ihtimali de var..

hani geri dönmeme ihtimali de var yazmissin ,canim öyle yapacagina ozaman küs ben seni biraz kendi haline birakicam iyi düsün tasin ondan sonra karar verdikten sonra benimle konus de..
hem ayrilik olmuyor bu burnunu sürtülmek oluyor, telefonlarina cikma msjlarina cevap verme burnu sürtülsün

Son düzenleme:
telefonlara cikmamaya bi dayanabilsem,
hatta ayrilik konusunu konustugumuzda bana numarami degistirmem konusunda israr etmisti.
Dayanamam seni ararim diye. Bende degistiremem kusura bakma felan demistim.

Ben onunla konusmamaya gercekten dayanamam.
Dun aradigini duymamistim, sesindeki tedirginligi duyunca bana ne kadar deger verdigini anladim.
Ben isin icinden gercekten cikamiyorum. Sanki elim kolum bagli. Ne ileri gidebiliyorum nede geri..

ben sizin sorununuzu tam anlayamadım bir kere neden nişanlınız sizden sürekli ayrılmak istiyor kıskançlık mı evlenmekten mi korkuyor dengesiz bir insan mı?bence de babanıza kızacağınıza nişanlınıza kızın.belki de işin uzaması daha iyi olmuştur sizi bilemem ama ben asla böyle bir adamla evlenmem ne kadar sevsem de...sizi çok seven insan nişanlanmış olmanıza rağmen ayrılalım ayrılmayalım diye sürekli fikir değiştirmez pardon ama siz onun oyuncağı mısınız?görünürde çok büyük sorunlarınız yok eğer iflas ederse de girer bir işe çalışır ne var bunda kısa dönem askerlik yapacağına göre üniversite mezunu elbet bir iş bulur.bence bu adam sana ya aşık değil o yüzden evlenip evlenmemekte karasız yada aşırı derecede dengesiz değişik karakterli bir insan.

telefonlara cikmamaya bi dayanabilsem,
hatta ayrilik konusunu konustugumuzda bana numarami degistirmem konusunda israr etmisti.
Dayanamam seni ararim diye. Bende degistiremem kusura bakma felan demistim.

Ben onunla konusmamaya gercekten dayanamam.
Dun aradigini duymamistim, sesindeki tedirginligi duyunca bana ne kadar deger verdigini anladim.
Ben isin icinden gercekten cikamiyorum. Sanki elim kolum bagli. Ne ileri gidebiliyorum nede geri..

hmmm, ozaman yapacagin tek sey var adam gibi karsina alip konusacaksin canim ve birbirinize zaman taniyacaksiniz.. cünkü bu sekilde cok uzun süreli gitmez yipranirsiniz ve biyerde saygida sevgide askta biter bikarsiniz artik... kafaniz yorulur

ben sizin sorununuzu tam anlayamadım bir kere neden nişanlınız sizden sürekli ayrılmak istiyor kıskançlık mı evlenmekten mi korkuyor dengesiz bir insan mı?bence de babanıza kızacağınıza nişanlınıza kızın.belki de işin uzaması daha iyi olmuştur sizi bilemem ama ben asla böyle bir adamla evlenmem ne kadar sevsem de...sizi çok seven insan nişanlanmış olmanıza rağmen ayrılalım ayrılmayalım diye sürekli fikir değiştirmez pardon ama siz onun oyuncağı mısınız?görünürde çok büyük sorunlarınız yok eğer iflas ederse de girer bir işe çalışır ne var bunda kısa dönem askerlik yapacağına göre üniversite mezunu elbet bir iş bulur.bence bu adam sana ya aşık değil o yüzden evlenip evlenmemekte karasız yada aşırı derecede dengesiz değişik karakterli bir insan.

Sorun babam degil.
Sorun nisanlimin dengesizligi ve korkulari. Cok farkli bir yapisi var, herseyi detayina kadar dusunur.
Beraber el ele yururken benim yurudugum yollardaki taslara bile dikkat eder, ayagimin takilma ihtimali olan yerlerde elimi daha s.ki tutar.
Asik degil, ilk sevgili oldugumuz zamandaki heycan ne bende var nede onda..

hmmm, ozaman yapacagin tek sey var adam gibi karsina alip konusacaksin canim ve birbirinize zaman taniyacaksiniz.. cünkü bu sekilde cok uzun süreli gitmez yipranirsiniz ve biyerde saygida sevgide askta biter bikarsiniz artik... kafaniz yorulur

Evet haklisin ama telefonda konusmaklada karar vermek zorunda kalmayi hazmedemiyorum.
Belki yuzundeki bakisi umidimi yitirmeme sebep olur, hayattan beklentilerimi degistirmek kolaylasir.

canım bende anladım babanda sorun olmadığını ama hani babanı suçlar tarzda konuşmuşsun ya biraz onun yüzünden uzadı diye onun için söyledim babanı suçlama diye.ve bence uzaması gerçekten daha iyi olmuş sende diyorsun dengesiz diye en azından nişanlılık süresinde gördün tanıdın nasıl bir insan olduğunu evlendikten sonra görseydin herşey daha zor olurdu.bir de seni düşünmüyor mu bu hiç bu kızın da gururu var nişanlım sevdiğim insan diye sana bunları yapıyor?merak ettim kaç yaşında bu.gerçekten evliliği yürütebilecek bir insan gbi görünmüyor şuan ayrımısınız?

Nişanlın evliliğe hazır degilse bu yola çıkmayacaktı.baba bile olsa baskalarına güvenip yola çıkılmıyor.evlilik ciddi bir olay,ilk adımlarda çok önemli adam kendine güvenmiyor,devamlı ayrılık lafı ediyor.olmaz bu sekilde.
Hersey sevgi,ask degil.evlenince,birde hayat şartları araya girince gözler kocaman açılıyor.
Nisan tanıma süreci,evlilikse daha dönülmez bir yol..
İliskiniz hiç sağlıklı degil ve en kötüsü nişanlın ne bir iliskiyi ne de bir evliliği kaldıracak yapıda birisi degil..
Şimdi hiçbirşey,evlenince çok uğraşırsın.her yükü gurbette tek basına yüklenirsin.o da ben sana bastan demiştim der..bu böyledir.
Herseyi iyi kotu duşun tasın ve kararını geç olmadan ver.ayrica nişanlın bile olsa doğru bildiginden sasma,geleceginin önüne bu sekilde set çekme.eger seni gercekten seviyorsa her konuda kıskansa bile destek olur köstek degil..

Son düzenleme:
Evet biraz babami suclar gibi oldu. Nisanlim ne is yaparsa yapsin, bir an once yapip hal olmasi gerek.
Ne olursa olsun cok uzadigi zaman ilk anki hevesleri kalmiyor.

Kendisi 25 yasinda. Evin en kucugu. Hayatina baktigim zaman, annesigilin yanindaki hali, pek icler acici degil.
Eve gelir gelmez kendisini odasina kapatiyor, annesinide cok cabuk azarlayabilen biri. (Annesi cok dirdirciymis, evet bu dogru olabilir ama anneye oyle davranilmaz) Suan ayri degiliz. Oda vaktinde gururunu cok ezdi benim icin. O yuzden artik ikimizdede gururdan eser yok diyebilirim.

Onun bu evdeki halini annesine davranislari dusundugum zaman, bende korkuyorum.
Insanlardan cok cabuk s.kiliyor, kendi ailesindende hatta hayatinda en uzun iliskisi benimle olan.
Normalde herkesden 1 ayde bikarmismis. Bence boyle kararsiz olmasi, evliligi yurutememe korkusundan kaynaklaniyor.
Bu durumdada ben tabi cok uzulurum oda vicdan azabindan kahrolur.

Ciddi anlamda ayriligi kafasina koymus olsa coktan cekip giderdi.
Babama gelincede durust olmasi gerekirdi. Tutamican sozu vermiceksin.
Aralik ayinda gidemeyince subat ayi diye uyaladi beni, subat ayindada gidemedik,
Ben nisanlima karsi mahcup oldum. Ee iyi o zaman dugun yazin olur dedi,
yazin geldiler istemeye ilk geldiklerinde yine vermedi. Toplam 3 defa gelmis oldular.
Kiz evi naz evi olurda, yalan yere soz vermek kimseye yakismaz. Babama bile..

canim senide anliyorum ama yinede babanin üstüne bu kadr kötü düsünme..
bilmiyorum belki tanimadigi icin öyle yapti,ne bileyim belki o zaman gidecek durumda degildi maddi anlamda ya
tabiki sen daha bilirsinde,böyle kolay yikip gecme babani,bak henüz evlenecegini bilemedigi adamla ayrilamiyorsun ya da net tavirlar
sergilemiyorsun aslinda nazimiz en iyi ailemize geciyor..en kötü zamanimizda yine onlar var..
senin de dedigin gibi babanin aslinda konuyla pek ilgisi yok ama ben görünce yazmak istedim..
canim iyice düsün tasin yarin birgün evlenip gelirsen ne olacak aa ben evliligi böyle sanmiyordum ayrilalim mantiklisi bu diyen bir adam olabilir..
sen ona güveniyor musun bilmemde o kendine hic güvenmiyor inan..
ayril diyemem belki sende suanda anlatirken mübalag etmis olabilirsin ne bileyim ama gözden gecir kesinlikle
sanada yazik

Back
X