• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kordondan bir Çenebaz geçti :))))) İzmirin şen hatunlarını tek tek öptü :)))))

oyy sibel gelmiiş hoşgelmiiş
yorumlarımı yaptım okursun cnm daha fazla sölersem bunnar hepten topa tutcak benii senağlama

Selamlar..a.s..çenebazım gelecek diye 4 gözle bekliyordum kaç gündür...Toplam 3.5 saate neler neler sığdırdık...nasıl da mutllu oldum, nasıl da çok sevdim yavrukuşumu...:1hug:çok teşekkür ediyorum çenebazım kırmayıp geldiğin için...Her şey gönlünce olsun miniğim...Şeniz:asigim:

ablişim Şeniz sen istersin de ben gelmem mi Şeniz
her zamanki sıcakkanlılığın gerçekte kat kat fazlaymış... boncuk ablam benim a.s.
ben teşekkür ederim asıl beni el üstünde ağırladığın, vakit ayırdığın beni sevdiğin için ablam :utangac:

ve bütün kızlara da çok teşekkür ederim...
konuyu biraz alelacele açtım, teşekkür etmeyi unuttum sanırım...

böcüğüm en uzun süre senle görüştük, semem yağmur altında ıslanmayı göze aldın, burcum ince ruhlum sayende bi çeyizim olduğunu hatırladım, bluem, egedenizim... vakit ayırdığınız, güzel muhabbetinizle şenlendirdiğiniz için sizlere de çok teşekkür ederim... a.s.

seviyorum çok seviyorum hepinizi :asigim:

Hepiniz çok güzel çıkmışsınız İzmirin kendisi gibi insanlarıda sımsıcak işte bu ya :lepi:

sağol kateim Şeniz

yafff arkadaşlarrr canım tatlı çekti öle kek mek konuştunuz iştee olacağı buyduuuukaydirigubbakcemile3

oyy kıyamam sana ben :1hug: tamam tıp... kaydirigubbakcemile3

aynısı olmaması imkansızz akıllım senin resminden kesip aldım ay cenem ben senı yerım yaa acayip guldummmmmmmmmmkaydirigubbakcemile3

burda yorgun ve yaşlı biriyle dalga geçmeye utanmıyomusun... :kızgın:
ne bileyim ben :mymeka:
anlamamışım :roflol:

ceza olarak çenem ısmarlasın bize koymuş güzel güzel fotoları canımız cekiy yaa:):CüvCüv:

seve seve, gelin ısmarlayım yerimseniben

ay ne alakaaa diceksiniz ama avatarına bayıldım türkan sultan süper cıkmış neyse konuyu dagitmiyim sustumkaydirigubbakcemile3

sorun değil yawrum, yabancı yok kaydirigubbakcemile3

ablişim Şeniz sen istersin de ben gelmem mi Şeniz
her zamanki sıcakkanlılığın gerçekte kat kat fazlaymış... boncuk ablam benim a.s.
ben teşekkür ederim asıl beni el üstünde ağırladığın, vakit ayırdığın beni sevdiğin için ablam :utangac:

ve bütün kızlara da çok teşekkür ederim...
konuyu biraz alelacele açtım, teşekkür etmeyi unuttum sanırım...

böcüğüm en uzun süre senle görüştük, semem yağmur altında ıslanmayı göze aldın, burcum ince ruhlum sayende bi çeyizim olduğunu hatırladım, bluem, egedenizim... vakit ayırdığınız, güzel muhabbetinizle şenlendirdiğiniz için sizlere de çok teşekkür ederim... a.s.

seviyorum çok seviyorum hepinizi :asigim:

ama ağlarım bak şimci senağlama
ne bu böle bidaha görüşemicekmişiz gibi :1hug:
bende seni çok seviyorum cnm geldiğin için tşkler Şeniz
bu arada çeyizinide hiç unutma :oklava: kız beşikte çeyiz sandıkta derler kaydirigubbakcemile güle güle iyigünlerde kullan cnm kocişinle inş. :jeyyar:

Çok sağol fatom...gören gözler güzel gel seni bi öpem...Şeniz

bende seni öpem hatta hemşom (çenebaz)deseydi en kokulusundan yollardım öpücüklerimin Şeniz
ama görünen köyde klavuz istemez be ablacım çok tatlısın keşke bende yanınızda olsaydım :çok üzgünüm:

ama ağlarım bak şimci senağlama
ne bu böle bidaha görüşemicekmişiz gibi :1hug:
bende seni çok seviyorum cnm geldiğin için tşkler Şeniz
bu arada çeyizinide hiç unutma :oklava: kız beşikte çeyiz sandıkta derler kaydirigubbakcemile güle güle iyigünlerde kullan cnm kocişinle inş. :jeyyar:

ne bileyim burcum... duygusallaştım... seviyorum sizi, her fırsatta söyleyeyim Şeniz
çeyizden sorumlu bakana sormak gerek :roflol:
kocişimin traş sonrası havlısı hazır, bi kociş hazır değil, onu napcez :roflol:

kızlar çok güzel çıkmışınız izmirde çok güzelmiş :)

galetem Şeniz böcüşümüzü smmizi hepimizin yerine bol bol öptüm, oooh alkisalkisalkis

beni unuttun sandımdııı senağlama
ben yimediim ahada bak çenebaz itiraf edii ben yidim dii hepisini o yidi :utangac: :utangac: :utangac:

bu arada ege denizinin güzel bacaklarına bakmasınnar die dört döndük ama faydalı olamamışız sanırım kaydirigubbakcemile3

heh balımm sana ozel yazım dedım ama zayıflamıssında onuda eklım :)..o tatlıda yaramısın ozaman sekercım arada mukafat lazım :)..

Duy da inanma :roflol:

Çok güzel bir gün geçirdik,çok eğlenceliydi,hatta harikaydı diyebilirim...

Darısı yeni buluşmaların başına delikafadulden

bende seni öpem hatta hemşom (çenebaz)deseydi en kokulusundan yollardım öpücüklerimin Şeniz
ama görünen köyde klavuz istemez be ablacım çok tatlısın keşke bende yanınızda olsaydım :çok üzgünüm:

Her zaman kapım açık fatom başımın üstünde yerin var...:asigim:

burcum gel kıs öbür beliği ndende sen dut kaydirigubbakcemile
fesat şey nolcek

bu arada sibelim e yorum yapmamışım
mekanını merak ediodum merakım gitti çok güzelmiş adı da süper
ahhh ah dondiş yicektim
hemide muhteşem kahvaltı varmış senağlama senağlama
tez vakıtta akhisar yollarına düşeyim kaydirigubbakcemile4
Sbluem seni de davet ettim ama gelemedin ne diyim...beklerim her zaman cano...hihoyyytfeda olsun dondurmalar sana...:icecream::icecream:

ya bende izmıre gelmek itıyorummm hepinız cok tatlıınız yaaa helede kankımınnnn kahvaltısı bı superrr yaaaa cenebaz cook saoll fotolar içinnn

cenebaz senden nefret ediyorum biliyorsun dimi...
inanmiyorum ya benden önce gittin demek izmire...
ama dur az kaldi iki ay sonra izmirimdeyim bende...
ne güzel herkezle görüsmüssün...
hadi darisi benim basima..

Back